КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 393
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Блонди да е жив и здрав татко ти.
Много радост , щастие с любимите хора до себе си.

# 91
  • Видин
Здравейте, мили, кипърски, мами! Hug
Отдавна не съм влизала в темичката ви, но днес се хубав повод Grinning

Честит рожден ден  на таткото на Блонди!
Да ти е жив и здрав  и много радост да му носите!

Хубав ден ви желая и много усмивки! Hug Heart Eyes Hug

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 10:30 от Жаклин

# 92
Добър вечер , момичета.  bouquet

Муциииии , радвам се , че се запознахме с теб , с малката красавица Алекс и ..... нЕма да казвам - да не съм клюкарка.  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Не можахме много да си обърнем внимание , ма при много женки , тъй е.  Laughing

# 93
Добър вечер и от мен!
Блонди,да ти е жив и здрав таткото  bouquet и вие покрай него Hug
Кати,поздравления за украсата  bouquet
Муци кога ще разказваш за срещата неможах да разбера newsm78  Снимков материал също няма да е зле да приложиш Mr. Green Бабке_жабке, няма да се разберем така Naughty Като ще казваш нещо,казвай, не само така да ни предизвикваш любопитството още повече Crossing Arms
От мен толкова,че малката ми вдигна температура и искам да я следя Sad Между другото пробвах това с меда на стъпалата и наистина и падна температурата...дано не  е било само съвпадение,но пък никакво лекарство не съм давала newsm78 И в тази връзка искам да питам който го каза това за меда(извинявам се но в момента не се сещам Embarassed) колко често  да се мажат стъпалата?
Лека нощ на всички Hug  Hug  Hug

# 94
Станкулова виж в темата на бабките в общия подфорум на отчетните.
В темата на първа стр. на КГБ има линк към блог с бабешки лекове.  Hug
Иначе съм Трайко Китанчев , нищо без бой неказвам.  Joy

# 95
           БЛОНДИ,ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ТАТКО ТИ!!!ДА СЕ РАДВА НА ОБИЧТА ВИ И ДА ДОЧАКА ПРАВНУЦИ!!!

Кати,какво лошо ,че Муцката ще се обзаведе с 6-7 баби? Laughing Я,не ни амбицирай ,че като цъфнем в Кипър да видим как ще обясняваш откъде ти си се обзавела с толкова баби! Joy Joy Joy
                              А за Трайко Китанчев какво да кажа  newsm78 аз го залових в кадър и сега какво да го пускам ли?  Laughing
                              Хайде,ще мисля! Вие до утре може и да си кажете  Mr. Green и аз тогава ще пусна снимковия материал. Laughing Да нямам угризения! Laughing

ЛЕКА НОЩ И СЛАДКИ СЪНИЩА!!!

# 96
  • София
Блонди,честит празник на татко ти!Здраве,радост и успехи му желая,
      Хееей,ама много хубава Муци....а каква слънчева усмивка има!
      На следващата среща да дойдете всички!

# 97
  • Larnaca, Cyprus
добро утрооооооооо Hug
как сте днес   bouquet  bouquet  bouquet
радвам се че срещата е минала и всички са доволни.... Peace
баба Яжке така е така е хубава си ни е Муцка и със хубава усмивка и хубав човек ехееееее
бабо Жабке кажи сега тва дето няма уж да го казваш Wink хубав ли беше не беше ли newsm78 става ли не става ли  newsm78със самолет ли дойдоха  Mr. Green Mr. Green.........ейййййй нищо не ми убягва да знаеш на мен Laughing
Чакаме снимкиииииии изпратети ги на Муци да ги публикува в нашта секретната страничка ..... Wink
блонди смалко закъснение  Embarassed...честит празник на татко ти да те радва още дълги години и да се обичате и да се гледате и да се радвате и всичко най най най най най  bouquet  bouquet
дидия да му се невиди  много съм ревнива искам и пет шест седем осем колкото дойдат баби .... Mr. Green....ама искам ги и хубави баби такива като вас ....с усмивка и с добро сърце затва ревнувам че тук в кипър трудно се намират такива Twisted Evil
сега отивам да шпионствам при бабите... Joy

# 98
Кати , аз като баба  Wink го Аресах.  Peace
Ма последна дума има Муци.  Hug
Иначе харно и Убаво е момчето - от няколко погледа. Crazy
Но Муци избира , тя ще спи с него и  живее.  Joy
Добре е добре , отиват си.   bouquet

# 99
Добро ви неделно утро! Flowers Bouquet

Мили момичета, огромно благодаря за поздравите ви към татко.. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
А на КГБ-ия състав - специално мерси, защото макар и да се познаваме по-отскоро, от вас получих толкова много и прекрасни поздравления... - тези жестове на внимание наистина ме накараха се да се почувствам много приятно...  bouquet..., особено като се има предвид, че вчера по едно време ми стана едно такова криво, защото заради болестта на Лора се провали отпразнуването на татковия рожден ден и можах единствено по телефона да му честититя Tired... Ама нищо де, ще го наваксаме на Бъдни вечер и Коледа поливането на повода cheers  Надявам се че дотогава Лорка ще се е оправила съвсем, щото сега още влачи една кашлица... не силна, но пък непрекъсната... и тъй я кара цяла нощ... #Crazy уфффф ooooh!
Кате, пропуснах да се изкажа по-горе за украсата - страхотно стилна е, бравос! newsm74   Ама и ти пропускаш да ми отговориш на въпроса за думата... newsm78.. - да напомня "απλωμένα"... `ич не мога да предположа деепричастие на кой глагол е... единствено близко като звучене ми идва "απλώνω" /според речника - "разпростирам ", "излягам", "протягам"/..., ама като значение не ми се връзва нещо в контекста на фразата, от която съм извадила думата, а именнно:
"Είναι τ' αστέρια απλωμένα"...

КГБ-съставът и Муци, не се услушвайте, ами пуснете снимков мат`реЯл от снощната запивка... - тъй де и ний останалите да можем да се почувстваме съпричастни с... Drunk Mr. Green

# 100
  • София
Добро утро!....

Я, каква дискусия се е разгоряла тук... Но първо

Блонди
, с малко закъснение да ти е живо и здраво татенцето!
Много да ви радва и вие него само с прекрасни емоции!
Лорка по-добре ли е вече?

Кати, украсата изглежда чудесно! Браво на теб!

Шанкулче
, Мастерчето го каза това за меда, но наистина на
първа страница при бабите има цялото необходимо инфо! Mr. Green

И като споменах бабите, искам да ви кажа , че на живо са
още по-големи сладурки и изобщо не приличат на бабки.

Тук е момента мили бабки, да ви благодаря за поканата и  
за радушното и много мило посрещане е още по-милите думи.
И аз не можах да ви обърна много внимание, ама не
заради това дето Жабка няма да го казва Heart Eyes, ами заради Алекс.
Много ще се радвам пак да се видим и да си поприказваме!

Жабке,
ся` кво шЪ праим.  Laughing
То уж нямаше да казваш пък кво стана...
А, иначе за протокола момъка отговаря на почти всички условия,
само където малко ме ядосва, ама  Flutter....То и
вчера на срещата трябваше да дойдем заедно,
ама дойдохме аз и Шпунци с моята кола.
Докато карахме към ресторанта звъня милия поне десет пъти,
ама аз твърда като скала! Crossing Arms
И уж нямаше да идва зарад работа някаква, докато не ме изненада
на вратата на ресторантУ, точно както си бъбрехме сладко с Майчето.
Свършил си човека работата и не можел да чака до утре. Laughing

Дидиа, няма страшно! Пускай снимковия материал....
Пък ще видим отзивите после! Crazy hahaha

Блонди, заедносме писали! Mr. Green

Сега ви оставям за малко, че отиваме на гости на
прабабата на Алекс. После сме на карнавал.
та чак довечера ще мога да приседна отново, затова  на всички и много
целувки, прегръдки и весел ден!   bouquet Hug Hug

# 101
Блонди,
ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ЩАСТЛИВ ТАТИ!
Надявам се, повече да няма ходене по болници и др. подобни преживявания! Само хубави преживявания да предстоят на него и на вас, като най- важните за него хора!
И нещо за него, което задължително да сподели с вас...

Не се ядосвай, че не сте успели да празнувате... Сега Лорка като оздравее, ще има да празнувате... Сигурна съм, че и татко ти ще е най- доволен, ако детенце е здраво.
Муци и "бабки",
Направо ви завидях за съботното приключение... Пожелавам ви, съвсем скоро да го повторите!
Пожелавам на всички, страхотен неделен ден!

# 102
                   Здравейте,момиченца кокиченца! Laughing Като видяхме Муцинката вече искаме и вас да видим  Laughing Такава чаровница е , а малката Алекс е едно слънчице.Аз с деца работя,ама такова сияещо момиченце рядко се среща.Явно се е метнало на майка си. Laughing
                   Аресахме го момъка,малко срамежлив,ама това не пречи  Laughing при толкова баби и все бъбривки човека добре,че не загуби и ума и дума. Laughing
                   Муци,да ни извини ,че не можахме да побъбрим повече ,ама то така става  Laughing след една-две бутилки /минерална вода  Mr. Green/ минаваме на етапа всеки говори и никой не чува. Mr. Green
                   Ето ни! Добре,че Муцето ни разкрасява. Laughing
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321078

# 103
Ей, Дидиа, бравос за снимките.., ама за нас тук - несведущите, трябваше да ги надпишете, че да ви разберем коя - Жабка, коя - Яжка и прочие... Така само нашето си Муци + малката Муцарелка /Алексче/ разпознаваме... ---------
И йощ`един въпрос, че Блонди /с индианско име "Кухата китара"/ пак е недоразбрала... Joy Joy...
Та какъв момък спрягате.. newsm78., да не би тва на една от снимките до Муци дето седи...- за него ли я сватосвате, а? Mr. Green

Павлинка, благодаря и на теб за хубавите пожелания... както и за хубавото вино...- аз нали съм си един ценител от класа... Wine Glass hahaha

# 104
                   Блонди,ама ние нали си се познаваме  Joy Joy Joy ще ги надпиша. Embarassed Embarassed Embarassed
                   Момъка дето е до Муци тя си го доведе или по-точно сам си дойде. Laughing А ние хвърлихме по едно очО дали става  Mr. Green Та за тоз момък иде приказката.А иначе кандидатури за Муци ще намерим,ама все издишат откъм....финикийските знаци. Mr. Green

Блонди,вече са надписани. Laughing

Последна редакция: нд, 21 дек 2008, 16:10 от Didia

Общи условия

Активация на акаунт