КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 372
  • 292
  •   1
Отговори
# 75
                Joy Joy Joy Joy Joy И аз надуших пиячката,ама чаках да сложите и мезенцето.Да не препускам след всяка глътка до другата темичка. Laughing
                                   Пука ми бебефона и сега очаквам да чуя "Дидииии" и ме изхвърля от компа.
                                   Е,до тук бях - вече плаче та се къса!

Малеееее,егати откачената работа.По нашия бебефон се чува бебето на съседката,ама не мога да разбера това отгоре ли или това до нас. Laughing Чудех се защо заплака Недунка,тя обикновено е усмихната и подвиква,а то... #Crazy Със сигурност обаче чувам и двете кучета.Това на втория етаж и това на петия. Mr. Green
                                   Тъкмо реших ,че детенцето не се е наспало защото тя става към 4-5 часа,а то.. Laughing

# 76
Муцеееее,позна за Кати...Ей я на клона горе е....Катииииии айде идвайййййй  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 77
  • Larnaca, Cyprus
МУЦЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе на пиячката хич не се вързах обаче виж мезенцето изкуших са Joy Joy
Ха наздраве........ Twisted Evil
Павлинката не падай духом душа ние нали сме тук ма не казваш сега кво е станало Twisted Evil
Мастерчеаа гледам там с някакви сушита се опитваш да ме забаламосваш май обаче да знаеш аз суши не ям Joy Joy...бре кво нещо японски ресторант си имаме пък сушито хич не ми понася newsm78
Блондич браво на Лорка че е свалила температурата ... Heart Eyes внимавай обаче и нощес Naughty
Дидия какъв е тоя извънземен бебефон Joy Joy Joy

Аз се извинявам че така се позагубих то защото творях допълнение към украсата на ресторанта и тичах по магазините еееееее най накрая всичко е о.к. отивам да снимам пак за последно и ако не ме домързи ще я видите скоро...........довечера сме на рожден ден та кат се върнем по късни доби ако не ми се спи ще гледам да кача снимките bowuu

# 78
Мастерчеаа гледам там с някакви сушита се опитваш да ме забаламосваш май обаче да знаеш аз суши не ям Joy Joy...бре кво нещо японски ресторант си имаме пък сушито хич не ми понася newsm78

Няма,няма суши,,,Хапвай си спокойно  Joy Joy Joy Joy...Само коктейлни хапчици,разни ми ти там сиренца ...Абе мезенца за пиенето  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 79
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Дидка , ти твойто може и да не чуеш.  Joy
Звънкай на комшийките да си видЪт децата.  hahaha
И на тез машинки да не разчита човек.  Laughing

Муци , утре нали си знаеш урок. С КГБ-София и на кръчма.    bouquet

Кати , ще чакаме фотоси , та да видим кви красоти си сътворила.  Hug

# 80
  • София
Ихааа, че софричка!

Кати, знаех си аз,че ще се появиш...лакомнице... Joy
Кой има рожден ден! newsm78

Дидиа, какво е това чудо бе жено! Ако сега кажеш ,че и на честотата на някои таксита чуваш съвсем ще се гътна от смях... hahaha rotfImbo rotfImao

Жабке, аз тоз ресдорант не мога да го намеря на картата. Може ли някакъв адрес или напътствия. И ако може да повториш само за мен Crazy в колко часа беше?! newsm78 А, и аз как ще ви позная..... Embarassed Mr. Green Тя и Шпунц каза, че може да дойде ако я извозя (нали сме си съкварталки).

Мастерче, едно бурканче туршия да донеса. Че у ресторантУ може да нямат домашна! Mr. Green Joy

# 81
                        Кати , Муци  бебефона е "Чиполино" То тогава нямаше толкова много модели и едвам го намерих. С него си пада голям смях защото прави такива номера от както сме го купили.Имаме нови съседи / бе тогава бяха нови/ и имат момиченце на 5-6 г , а след това и бебе.Една вечер като гледах Неда докато мама и тати шиткат чувам някакви странни звуци и реплики...Оглеждам се не работи ТВ,ДВД на компа съм.Тичам викам мъжО и смях.Той вика ,че това са гласовете на новите съседи    Joy Joy Joy Казах им на следващия ден ,  а мъжа вика ти всичко ли чу.Те са около 30-те   Joy Joy Joy ще слагам вика камера и ще купувам друг бебефон.Какво стана не знам ,не се чуваше ,но....след няколко месеца имат още едно бебе и аз май съм присъствала /поне слухово  Mr. Green/ на правенето му. Сега като се срещнем в коридора все се майтапим,че вече има така желания мъж / всички други дечица са момиченца/ и мога спокойно да си включвам бебефона.
                       Та това е техниката в БГ-то,че и чужда да е пак се побългарява! Mr. Green
                       Муце, в 18.30 ч.А Шпунц е сладурка и ще си паснете.Ако ни погледнеш в албумите ще я видиш и ще се познаете.За ресторанта като влезеш ....не можеш да сбъркаш.Аз поне така ги познах първия път.Все фоги коя от коя по-голяма. Laughing

# 82
Е Муци , след описанието на Дидка , немож ни сбърка.  Laughing
Ако решиш може да ни побъркаш , ма да ни объркаш , тцък.  Joy
На ъгъла на ул. Папрат и Лешникова гора е. Срещу гробищата ако така ти говори нещо.  Peace

И само за теб поФтарям 18:30 часа.  hahaha

# 83
  • София
Здравейте слънчеви мами от кипърско. Hug Hug Hug Hug Hug Hug
 Муци ,ако ме вземеш ще дойда с теб и горе долу ми е ясно Драгалевци.Да се разберем на лични. Wink

# 84
Мастерче, едно бурканче туршия да донеса. Че у ресторантУ може да нямат домашна! Mr. Green Joy[/color]

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Носи,че аз няма да мога да дойда.На рожден ден съм на колегата....Поканил ме е отдавна....Само да Фнимавате(както казва Жабчето) с ракийката,че таз туршийка много изпива hahaha hahaha hahaha hahaha

И да нагушкаш Шпунц от мене  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 85
  • София
Мастерче, едно бурканче туршия да донеса. Че у ресторантУ може да нямат домашна! Mr. Green Joy[/color]

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Носи,че аз няма да мога да дойда.На рожден ден съм на колегата....Поканил ме е отдавна....Само да Фнимавате(както казва Жабчето) с ракийката,че таз туршийка много изпива hahaha hahaha hahaha hahaha

И да нагушкаш Шпунц от мене  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Мастерче, не мож` да пропуснеш.
Взимай колегата и гостите му хоп на партитУ! Mr. Green

Шпунци, пиша на ЛС! Heart Eyes
Аз понеже може да взема един левент за кураж, детайлите с каква кола сме
ще те информирам по-късно.

# 86
Здравейте сладурки,
Много ви благодаря за загрижеността! Наистина сте много мили...  Hug
Не че нещо е станала при мен... Не се притеснявайте! Просто дълго оставам сама със себе си, което явно не ми се отразява добре.
А "Шведска горчивка" ми препоръчаха за подсилване на имунната система и пречистване на организма. Била направена от много билки и т.н.
Преди известно време на вратът ми се бяха появили червени петна и лекарката ми каза, че е на нервна почва... Но е по-добре изобщо да не ви занимавам с неща, които няма да подобрят настроението ви...
А за софрата която сте заформили най- подхожда добро настроение и усмивки...
Наздраве и от мен, момичета!  Wine Glass
Аз да ви разкажа, решила съм да купя на детенце хубави ролери, че имаше едни китайски които това лято просто се разпаднаха. Ходих, обикалях, та най- накрая в един спортен магазин намерих едни които ми харесаха. До тук добре. Цената 89,00лв. с допълнителни колелца... Супер! Започваме обаче да търсим номер и се оказа, че няма. Сега ще чакам евентуално в понеделник или вторник ако могат да доставят. Не им бил сезонът и те не зареждали...
И сега ако не намеря, трябва да преправяме писмото до Коледко. То за преправянето- ще го преправиме, ама какво да пишем в него...
Сега ви оставям спокойно да си пийвате и хапвате.
Приятна вечер на всички!

# 87
  • Larnaca, Cyprus
ЕЙ ме на и така обещаните снимчИци от ресторанта не се вИждат някоИ добре щото са срЕщУ светлината обаче така като обща представа се виждат нооооооооо от близо са още по красиви особено тия на бара дето ги правих аз Embarassed Embarassed Twisted Evil
аааааа сложила съм снимчици и от нашта елхичка в къщи само че без светнати лампички щото иначе нещо не излиза хубаво newsm78
айде чакам строгите ви оценки Mr. Green Mr. Green
http://katydem.multiply.com/

муци рожденния ден беше на една от съученичките на Анастаси .....  bouquet..........ти сега кво намери там бабите и олеееееее тя ква стана с шест седем баби май ще се сдобиеш еееееее ми то хубаво така една на туршийка ще те научи друга на плетиво друга на други работи браааааво браво.........  bouquet  bouquet
павлинке палава калинке .......не оставяй никога сама със себе си винаги включвай я телевизор я радио за шумотевица около теб щото иначе асъл ще се побъркаш бе човек..... Peace.......или направо излез навън да си проветриш мозъка .....изпитана рецепта Peace

# 88
Кати , супер е украсата. Семпла без много кич. Peace
Поздравления.   bouquet И Тео е прекрасен.  Hug
Муци не я мисли , ми пали самолета и идвай с нас.  Laughing

# 89

Замъчи се Божа майка от Игнажден до Коледа
                                                                да се роди млада Бога
                                                                млада Бога - Учителя
                                                                Учителя - Спасителя!

Днес е големият християнски празник Игнажден - денят, в който са започнали
          родилните мъки на Света Богородица за да даде живот на Спасителя на християнския род... 

И аз имам специален повод да почерпя, защото на точно този ден, преди 73г. моята любима баба /на която съм кръстена/ е родила човекът, на когото дължа до голяма степен личността която съм в момента - моят татко...
Да ми е жив и здрав миличкият!
  Heart Eyes     

Приятно изкарване на всички, които днес ще са на КГБ-ейското джумбаре dance Drunk да гаврътнете по едно и за здравето на мойто дърто тати Mr. Green.....
На всички останали - хубав ден! 

Общи условия

Активация на акаунт