КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 373
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Много здраве и късмет през 2009г.
Честито на именниците.
Моя малчо започна годината с бронхит.Сега е на лекарства милото.
Изнакнаха му зъби точно в новогодишната нощ и след това започна да кашля и я докарахме до бронхит.
За това ви желая здраве на всички и семействата ви.

# 226
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Привет девойки!
Да се обадя , да не ме забравите.   bouquet

У наше село си е яка зима.  Laughing
МъжО рине ли рине , като снегорин е.  Joy
Но , утре тръгва и яко ми дупе от чистене на снЕг.  ooooh!

Сега ШЪ бегам на пазар и по после може да се включа пак.  Peace

Лек и хубав ден.

# 227
  • София
Здравейте миличките ми, сладки бабки и ПДД!

Честита Нова 2009 Година!
Нека да е здрава, мирна и плодотворна, изпълнена
с прекрасни емоции и много щастие!

Жужи,
с мнооого закъснени Embarassed да ти  е живо
и здраво Васенцето!
За рисунката не се ядосвай.
Преди време с Алекс ни бяха избрали за
финалисти за корица на едно списание.
Трябваше читателите да класират като
гласуват с трите имена и ЕГН на ел. поща.
Няма да ти кажа какво количество имена и ЕГН-та
заваляха към нас и дори не се класирахме на трето място.
Така,че хич не се впрягай!
Нали детенцето се е забавлявало, пък и му харесва да си рисува! Laughing

Блондичке
, тортата изглежда чудно!
Друго няма да те питам, ма ако искаш може малко да осветлиш ситуацията все пак. newsm78 Ако не искаш, здраве да е!
По-доброто предстои!!!!!!

Кати, ето ме! Явих се отново! Heart Eyes
Обаче картичките от теб не се появяват... Crazy Може за първа пролет да дойдат! hahaha Laughing Или колкото бурканчето със сладко ще се появи толкова и българските пощи ще доставят навреме нещо! Tired Heart Eyes

Ние бяхме няколко дни на ски,
Та ще ме извините, че ви изоставих за малко.
Не беше планирано предварително, затова нямах и
време да ви информирам, че да не се чудите, где съм.. Mr. Green и
да ме пращате под и над маси празнични.... Joy
ще кача и малко снимки да ни видите какви сме Убавици-скиорки! Flutter

Сега ще се опитам да изровя поне една от колите
изпод преспите, че да идем да сурвакаме бабата и дядото на Алекс!
Докато се върнем да сте се показали всички!  bouquet

Пожелавам ви спокоен и топъл уикенд и до после!

Жабче
, до Фантастико ли ще ходиш, а???? Laughing Добре, че го направиха този магазин там, че вечно пропусках отбивката за Драгалевци! Embarassed Crazy

# 228
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Муцка , ма от раз позна.  Peace
Помислили са за теб , да се не объркваш по Околомръсното.  Joy

# 229
Здравейте прекрасни! 55

Гледам леко раздвижване в темата..., ама леко само... Thinking
Над Бургас също цял ден се сипе сняг и ние си го съзерцаваме с Лорка от прозореца.

Катенце, кво печене бе душко.. newsm78.. тая палачинкова торта е студена. Т.е. като си направиш палачинките от там нататък само редиш - ред палачинка мажеш с майонезата и посипваш с яйце /сварено настъргано/, пак палачинка с майонеза и кисели краставички и т.н. докато изредиш продуктите и накрая само намазваш отвсякъде с майонезката за да полепне добре настъргния кашкавал /стържеш обилно да се покрие равномерно/ и отгоре украсяваш по фантазия и готово  chef

Муцондре , коя ситуация да осветля бе пиле - за ордьовърната торта ли.. fiuuuuuu... - за нея обЯсних вече... Mr. Green    Глей`сЯ, тва за което ме питаш първо на мен трябва да ми се изсветли /ако е възможно изОбще/, ама надали... Rolling Eyes 
Но както сама си казала /и на което и аз се надявам е че/ "По-доброто предстои!!!!!!".................... -
 каквото и да означава това... smile3560

Тука последните дни една песничка ми е заседнала в главата  /пък и много я въртят по радиото/, та хайде малко за разнообразие един БГ-музикален поздрав с пожелание за спорна първа работна седмица на 2009-та!
------->

http://www.youtube.com/watch?v=5v8YxaJRdWg&feature=related

# 230
  • Larnaca, Cyprus
ей ме на да не изпусна нещо ..............яяя какво е станало.... newsm78
деси дано се оправит скоро ние от днес нещо кат чели ще се разболяваме засега държим фронта де ама айде да видим докога Mr. Green
бабо Жабке къде ще ходи дядо  newsm78 пак ли по чужбинско newsm78.......а пазара напазарува ли го ..........я дай някаква идея за зимна манджа че моя рецептурник се изчерпа отвсякъде ....... #Crazy
блонди абе да му се невиди не съм от русия контингент ама така като ми се обясни е по друго Peace Twisted Evil
щото прочетох аз отначалото на темата пък там Мастерчето твърдеше че нейната торта я печала и аз затова помислих че и твойта е такава де охххх съвсем се обърках ще я направя така както казваш да видя...... Peace...май обаче сама ще си я изям щото нито децата нито мъжо ядат съставките на тортата Mr. Green
 Mr. Green
муцеееее взе да ме притесняваш сега не така картичките съм ги пуснала в червени пликове точно нарочно да не ги загубят в снега обаче да му се невиди защо още не сте ги получили яяяяяяяя да се обадят Шанкулче и кой беше още в Кипър със адрес в Кукундела дали са ги получила ако и те не са значи повредата е в Кипърския телевизор.........и отивам да ги набия в понеделник тогава..... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #2gunfire #2gunfire

муцееееее отивам да погледна за трети път дали си пуснала снимки че пусто любопитство изяде ме цял ден Laughing Laughing

# 231
Ей ма на и мене.Тука съъъм!  Hug Hug Hug Hug
Много ми липсвахте всички  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!Пожелавам на вас,на семействата ви и на всичките ви близки много здраве,късмет,сбъднати мечти! Много успехи и нови придобивки!  Hug Hug Hug Hug Hug

# 232
  • Пловдив
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТАААА Hug Hug Hug

Муци и аз много обичам ските , но с тези внуци нямам време вече за ски . Crazy Mr. Green
Дано и на мен някога ми се отвори парашута но кога ли ще е товааа newsm78 newsm78 Thinking Thinking

Пловдивчанки ЖУЖИ ,ДЕСИ , ако искате да си чукнем една срещичка някъде на кафенце , и да се видим , че в К.Г.Б няма никой от Пловдив. Hug Hug Като сираче съм  във Филибето. Joy Joy Joy Joy Joy

Пожелавам ви една спокойна и ползутворна седмица мили момичета . Hug Hug Hug Hug

# 233
  • Larnaca, Cyprus
добро утро момичета и баби.........  bouquet
включвам се с мноооого приятна новина и разбира се изпълнена с надежда отнася се за Жужи и участието на Васето в конкурса за детска рисунка ........тази сутрин прочетох с най голямо удоволствие че БГ мама е взела мъдрото  решение че в конкурса е проведено нечестно гласуване и дава втори шанс на всички участници т.е. дава гласуването в ръцете на фирмата спонсор те да решат първото място в трите възрастови категорииии... Peace Peace Peace....божеееееее колко се радвам имало все пак справедливост на този свят....Жужееееее чакаме сега да видим какво ще стане Laughing Laughing Heart Eyes

зиче къде ходиш на ски  newsm78 от пловдивско на хижа Здравец или има и по хУБаво място ........аз нали вече отдавана не съм в час с курортите ама като бях малка там се пробвахме де.... Embarassed........ааааа ходихме също и на Пампорово... Peace Peace....ейййййй пУСти страх само веднъж се качих и от страх умрях оттогава ски не ща да видя... Mr. Green

муцееееее отивам пак да видя тез снимчици....дето още не са там където трябва Mr. Green

# 234
  • София
Добро утро слънчица мои!

Отивам да кача снимките и п осле пак ще дойда!

Мастерче, добре си се появила! разбрах, че нямаш компче в къщи и
с нетърпение те чаках вече днес да се включиш!

Зиче, то мойто каране с малката не много каране, но
поне се забавлявахме!
А и аз съм в първа група на начинащите скиори!  Обаче ски-учителя е много добър
и разнасяше Алекс из пистата като чувалче с картофки! Heart Eyes

Хайде до след -малко!

Весел ден на всички!
  bouquet

# 235
  • Пловдив
КАТИ  аз съм бивш състезател по ски   и обикновенно карах на Пампорово защото съм родом от едно село на 12км от там .
Сега  на х.Здравец  ходим ,че ми е по-близко.

МУЦИ ВЗЕМИ МЕ С ТЕБЕ ЗНАЕШ ЛИ КАКЪВ СТРАХОТЕН СКИ УЧИТЕЛ СЪМ... Peace Hug Joy Joy

ЖУЖИ дано да има справедливост за детенце ,че аман от наши и ваши в тази нашата България.
Пиши какво става  newsm78 newsm78 Hug

# 236
Здрасти народеееее!

Как е, как е, я кажете... Whistling.... - как ви понася бачкането след празниците?... hahaha

Катенце, душко, познай какво си намерих днес.... - едно червенооооооо..... пликче в пощенската кутия - точно така, позна! newsm44  Много ти благодаря за картичката, страшно ме зарадва, още повече щото вече и не очаквах да се получи след толкова закъснение... Hug Лорка още не я е видяла, но ще й я покажа като се прибере от у-ще... Аз съм си ги наредила на секцията на видно място като в галерия - твоята, на систъра ти и на Жужка картички и им се любуваме перманентно  angel008....
А и тая новина дето си я споделила за преразглеждането на конкурса за рисунка с представител нашия малък талант и безспорен фаворит - Васето е също чудесна..., та ха дано тоя път резултатите са читави /демек достоверни/ fingerscrossed
          Изобщо тая първа седмица на 2009-та започва обещаващо добре, че дано повлече крак тъй да е цяла година coolcool
Ние пък с Лорка днес вече изпълзяхме на снега навън /то нямаше и как иначе - нали трЕбваше да иде на училище дЯтИто Mr. Green/... При нас положението е далеч от критичното, т.е. няма някаква убийствено дебела снежна покривка, но си е точно като за кеф снега Nature Snowman  така че използвах да направя на Лорка няколко снимки на тоя прекрасен пейзаж.... качих 3-4 в подалбум"Нашите слънчица", та кипърското население, де снЕг не е видЕло от нам`когаси #Silly  да оплакне оЧо smile3509
           И като стана дума за сняг, Муцондре, де ги твойте снимки не видях newsm78... обаче благородно ти завидях за скиорските емоции... Аз уви през живота си на ски не съм се качвала, а пък ми е тръпкааа.... и още ме е яд че навремето в 8-ми клас пропуснах един зимен ски-лагер Twisted Evil..... А сега да му се невиди ми е непосилно..., най-вече по финансови съображения... Sick   Обаче ако някой ден се опарича подобаващо, та реша да си направя една ски-почивка, вече знам кой да викам за инструктор - ЗичетоHands Thumbsup 
Бай, за сега! Отивам да се трудя! cow

# 237
Здрасти народеееее!

Как е, как е, я кажете... Whistling.... - как ви понася бачкането след празниците?... hahaha

Хай' сИга сИ шЪ сА обиждаме ли? Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Гадничко е кат' за първи ден,ама ще вляза в релси...

Мен на ски не мож' мЪ качи....Ще умра от страх...Ми тъй де,ами ако падна?! hahaha hahaha hahaha
Виж плуването ми е стихията на мене....Ма пързалянето на снега ми е само по дупе Joy Joy Joy,че вече съм си паднала.Няма накъде повече hahaha hahaha hahaha
Виж обаче,ако Зичето е инструктора моооже и да се пробвам Blush хи-хи-хи..

# 238
Добър деееееен  Hug  Hug  Hug
За конкурса ,мили мои,аз съм го отписала.........То не бяха мнения,пък коя художничка,пък как разбирала,пък какво било творчество..........оная прекопираната събра най-много гласове.  Mr. Green Изобщо хиляда пъти съжалих,че  се изтопосахме там.......Мама пропуснала пък рисунка-детето верно е творец но си ходи на уроци.........Ааааааааааа няма да се хващам повече на такива хора аз интернетски.Недай боже пък да спечели-то ще има,отново компетентни коментари от рода на -Не е честно-онази трябваше.Пък тази е по-хубава...Не ща вече,пфууууу как сглупих да се набутам там.... Crazy Много ме е яд на мене си  #Cussing out
Виж ,Блондичка, кога се навиеш идваш в Пловдив града  аз и Зиче ще те заведем на хижа Здравец.Лифта е от втората балканска.....поне последния път ,като ходих-но природата е божествена.Много -много не се качвам до там поради простата причина,че вилата ни е  под х.Здравец  Tired Но ,като ме стегне шапката скокваме до горе за кафенце и разходка  Peace

# 239
  • София
Eй ме  пак тук! Mr. Green

Направих албумче Пътешествия 2009 с пожелания
да го напълним с чудни снимки и незабравими снимки.

Жужееееее, и аз искам на хижа Здравец, пък!  Crossing Arms
Не съм се качвала натам от времето на състезанията Мама, татко и аз... Joy

Зиче, сигурно е страхотно да можеш да се държиш на краката си и да правиш  красивите завой дето се вдига сняг от отстрани..... Heart Eyes Пууу,....точно това искам да се науча да правя! Crazy Аз съм тренирала ски ориентиране, но честно казано там карането е абсолютно различно и като техника и като усещане. Но ще се науча!

Кати, къде изчезна???? Нали щеше да звъниш ....Ааааа, само ме баламосваш ти! Naughty Laughing

Общи условия

Активация на акаунт