КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 371
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Добро ви първо утро на 2009-та!

Казват че по утрото на НГ може да се съди за цялата година..... Е, над Бургас е ясно и слънчево...., та Дай БОЖЕ!!!....

Аз искам да си допълня новогодишния поздрав по обичайния ми начин - музикално... И така....

Този страхотен инструментал е за всички фенове на рок-музиката /ехоооо, Мастерчеееее...  superuu  superuu  superuu /
http://www.vbox7.com/play:547a54d0

А това пък е с пожелание към всички бг-кипърски мацки и КГБ-мадами, мъжете на живота ви винаги да ви карат да се чувствате точно така - "фовери" и да не спират да ви го повтарят /че сте страхотни/!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cXXSR7xHh8I

И накрая да ви демонстрирам моя кулинарен шедьовър - ордьовърната палачинкова торта, която спретнах вчера за Лориното РД-парти
  chef
http://media.snimka.bg/1717/009689617.jpg  

Уфффф, без малко да забравя....
Честит имен ден на малкия сладкиш на
Жужи Васето
Както и на всички останали именници - да ви е живо името и вие покрай него! Mr. Green  bouquet

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 11:52 от blondy-mamma

# 211
  • в малка спретната къщурка
Честита Нова Година Кипърска дружино.
От здраве да не се оттървете,да имате и на други да дадете. Hug Hug Hug

# 212
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España

Честита Нова 2009 година!

# 213
  • София
Да е честита Новата 2009 година!Здраве ,късмет и любов!

# 214

ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА ,ЧАРОВНИ МОМИЧЕТА!!!В ЖИВОТА ВИ ДА ИМА МНОГО ЛЮБОВ,РАДОСТ И ЩАСТЛИВИ МОМЕНТИ С ЛЮБИМИТЕ ЗА ВАС ХОРА!!!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАЛКИЯ ХУДОЖНИК НА ЖУЖИ!!!ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ,МНОГО ЩАСТЛИВ И ДА Е ГОРДОСТТА НА МАМА!!!

# 215

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА МОМИЧЕТА, ПДД И ПРИЯТЕЛКИ"БАБКИ"!
На всички пожелавам здраве, щтастие, любов и много късмет!

Жужи, честит Имен ден на детенце! Да ти е здрав и много щастлив!
Блонди, баткото не го видях, но съм сигурна, че пътищата ви съвсем скоро ще се пресекат...
Кати, благодаря ти...  Hug

# 216
  • Larnaca, Cyprus
мОмИчЕТА И бАбИ И ВСИчКИ ТАЙНИ НАблЮДАТЕлИ  ........... Wink.....чЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА
НЕКА ВИ СЕ СлУчВАТ САмО ХУбАВИ НЕЩА......  bouquet

жужКА честит имен ден на малкия сладур пожелавам му да стане мнооого талантлив художник за радост на мама и тати..... Heart Eyes Heart Eyes
блонди благодаря за чудесните музикални поздрави  bouquet........тортата дето си спретнала също е чудесна обаче се ослушваш и не даваш рецептата Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms.......аз чакам обаче да знаиш Naughty

момичета идва мъжо и иска компа ще се включа после пак bowuu

# 217
  • Видин
Честита Нова година, мили, момичета!
Бъдете здрави и следавйте мечтите си!
Много късмет ви желая!

Жужи, честит имен ден на детенце!Да ти е жив и здрав!

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 12:16 от Жаклин

# 218
  ЧЕСТИТА НОВА 2009-ТА ГОДИНА И ОТ МЕН, ПРИЯТЕЛИ! Много здраве, щастие и любов ви желая от сърце!

За малко да забравя...ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВАСКО/с известно закъснение, за което се извинявам/! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ ЗА  РАДОСТ НА ВСИЧКИ ОКОЛО НЕГО!

# 219
  • Larnaca, Cyprus
И такаааааа аз съм пак тук  newsm47
И Блонди продължавам да чакам smile3516 изчака ми се чакалото за таз рецепта пфу да му се невиди..... smile3534.....а така като заключих май ще е солена таз тортичка щото виждам разни кисили краставички newsm78
Жужка конкурса върви добре но не достатъчно засега сте на второ място не ги е срам  newsm61
Муцкаааа къде си се покрила бе човек ти май още си под масата я ставай ..... tongue
И за всички други се отнася вдигайте се от масите от под масите и всички тук spam2 smile3503

# 220
Ето ме и мен...

Катенце, душко, рецептата я има на заглавната страница на темичката затова не съм я писала, щото преди я коментирахме точно тая солена палачинкова торта и Муци я изведе на линк...

Павлинката, незнам дали ще ни се срещнат пътищата с тоя батко.., ама с един друг ни се срещнаха по телефона баш по Коледа и РД на Лора... и ми се преобърна душата таман за празниците... Cry... мама му стара, скоро няма
да ми мине от тая история, ами само се правя на много смела и силна...

Извинявам се, не искам да обременявам никого..., просто на моменти ми идва непосилно да демонстрирам
висок боен дух... Embarassed

П.П. Уфффф, отвях се и забравих да кажа, че качих няколко снимки в Кукунделата  - 2 в коледно-Новогод.подалбум
и 4-5 в подалб. за РД smile3509 ...... та който е любопитен може да хвърли едно око smile3557 /е, може и да не изглежда точно такова окото hahaha ама предвид че повечето са все още попреяли-попрепили... Joy/

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 20:52 от blondy-mamma

# 221

ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА МИЛИ КИПЪРСКИ МОМИЧЕТА!

Желая Ви много здраве, щастие, усмивки, дръзки мечти и вдъхновение, семейно благополучие, оптимизъм, вяра и късмет през Новата година!

# 222

Честита  Нова   2009   Година!
Успех във всичко,което умеем,
късмет във всичко,
което не зависи от нас
сбъдване на всичко,
за което мечтаем!

Хиляди благодарности за пожелания към Васко.   Hug  Да сте живи и здрави.  Hug  Hug  Hug   Искренно се извинявам,че нямах никакво време тези дни да седна и драсна 2 реда..........  Confused И по гости ходихме и гости идват......дано и днес не ме изненадат ,защото вече ще развея белия байрак  Laughing  Laughing  Laughing
 Блонди ,  с едно голямо закъснение  Embarassed приеми моите най-искрени пожелания за Лорка.Да ти е жива и здрава и мнооооого щастлива.    bouquet   bouquet   bouquet
Кате ,за този конкурс какво да ти кажа.Намирисва ми на нечестност.  Whistling Всички деца са се постарали мноооооогоооо.....Творбите са чудесни....Но аз ли съм само прозорливата,че не е правилно копирана рисунка да участва  в конкурса...  newsm78 .Една мама беше побликувала няколко рисунки  на 3-4 деца.....Но после се корегира и мамите станаха различни.Абе....понеже  следа от самото начало и видях такива куриози,които в последствие се промениха и продължават да се променят.....  Crazy И рисунка ,коята беше 2 дни с 0 гласа,сега бие всички рекорди  Thinking Както и да е ........Да му е честито първото място на победителя.  bowuu И ние имаме програмка за смяна на АП адреса,ама  къде ще ти седна аз да се занимавам с глупусти и регистрации и да пускам гласове или да ходя на лични и да пускам линкове  Crazy Аз го изпрасках в 2 теми  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing  и си го изтрих в последствие.  Mr. Green Макар,че това не беше агитация а информация!И мама му стара не рекламирах Кока -кола в МАММА а пуснах линк от тема в МАММА ,в друга тема.........такива противоречия има,че бая се бях ядосала.....  Laughing  Laughing  Laughing  Laughing Нямам нищо против и на последно място да сме в конкурса...НО да е честен!В крайна сметка това е живота--той трябва да се научи ,че просто играе по правилата,дава всичко от себе си-да заслужава си,но успява  по-добрият.На такива мити работи го уча.Добре,че не от тия които много се вживяват,като мен и палят от раз  Laughing  Laughing  Laughing За именния му ден му подарихме ДЖАГИ голяма игра пада  Joy
Айййййййде сега и да почерпяяяяя  Hug  Hug  Hug  

# 223
ДобрЮтрУууу!

Хай`сЯ за всички преяли една съвсем диетична закусчица - плодова салатка и кайвенце само... Mr. Green

Жужи, миличка, не се ядосвай... Аз конкретните коментари ще си ги спестя, щото ви обичкам тука и рискувам ако се раздрънкам да ме баннат... Sick..., ама само ще вметна че един от подфорумите се опразни с около 98% от редовно списващите там при горе-долу аналогична ситуация... /Ако изчезна след тоя пост да знаете че са ми "клъцнали крилцата" шефчетата/... Така че не се коси! Хората които са гласували и са се интересували и следяли какво става са наясно...
Да ти е живо и здраво детето, пък на останалото майната му!

Прекрасен ден на всички пожелавам!

# 224
  • Larnaca, Cyprus
ДОбрОООООО УТрООООООООО Hug
блОНДИ мерси за закусчицата ....видях и снимките мноооого сте сладки а тва там на едната снимка братото ли е или се лъжа май нещо newsm78......а Лорка изглежда щастлива.... Heart Eyes Heart Eyes....а други участници в партито имаше ли... newsm78така де да се запознаем виртуално Mr. Green........открих и рецептата за солената торта трябва да я пробвам аз правя супер палачинки та ще излезе и супер торта а колко се пече ... newsm78докато се стопи кашкавала newsm78
Жужка не се ядосвай мила ... Naughty...важното е че ние знаем кой е победителя Wink..а това че някои са успели да придобият слава за три дни мнооооооого важно хич да не ви пука то времето ще покаже кой всъщност е таланта ...... Peace Peace

Шанкулче бях на гости и на твоята страничка .... Heart Eyes

момичета днес съм се отдала на пълна почивка и мързел че в понеделник сме на работа а колко работа се е събрала няма да ви казвам #2gunfire #2gunfire.....няма да ми стигне цяла седмица да влеза в час и да оправя документите трябва да се приключва годината и счетоводителката ще ми подпали телефоните ......че не съм й изпратила още документите #Cussing out

другите нещо се губят по хоризонта отивам да звънна на Муцка да я събудя от ваканционната летаргия и да я пратя тук Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт