КИПЪРСКА пълнолетна 18-та тема :))

• 21 375
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте,
отдавна не съм писала,но не се и спирам на компа.Първо :Честито на всички които имат поводи-преди ,сега и в бъдеще.
Това е защото рядко се включвам.
Честита коледа,и весело посрещане на новата година.
Аз да кажа,много подаръци получихме,но най-се радва на гумения пъзел и на невеляшката.
Много е щастлив с тях.Часто от играчките вече им разказа играта.
Горните ни зъби вече аха да пробият.Много тормоз,много нещо.Но пък не е кисел,играе си с играчките и дъвче гумения пъзел ,та се къса.
Беше болен миналата седмица и го водихме на спешния.И лекарката се чуди ,че до сега не е боледувал.
Но на другия ден при нашата си лекарка и сега е добре.Беше с висока температура,а тази в спешното каза да давам само нурофен.
А то се оказа,че и гърлото червено и щеше да иде навътре,ако не бях го завела при нашето си педи.
Много имам да ви разказвам,ноооооо,нямам време сега.
Пък и мене ме мъчи синузита -ако някой знае илач ,да казва-и ми е едно криво.Утре аз ще ходя при педи,да ми даде нещо защото не се трае така.
Абе то по празниците ,от маса на маса и с капки и лекарства.Но с малко да мине,да няма по-лоши неща.
За това на всички ви желая на вас и вашето семейство много ,много здраве..
Тези дни ще кача и снимки от празниците.
Много ми липсва вашата компания,но такъв е живота.Нема начин.
Жуже,работя в магазина в новия център на гърба на била,зад стадион Спартак.Казва се ХИТА.Ако минаваш търсиш ме на компа ,но не на касата ,а на другия.Много стока влиза сега,че той е и нов,та съм заета,но за нататък ще мога да се вкл. и от работата по малко.
Айде стига от мен.Чао.

# 196
Мили мои,
понеже утре едва ли ще намеря време да се включа от тая вечер още ще заредя почерпката...
А утре, когато всички ще празнуваме, пийте по едно за здравето на моята принцеса Лора,
която се роди в навечерието на Нова Година преди 11г.

Много весело посрещане на 2009-та пожелавам на всички ви   bigdance2 .........
и както се казва ще се чуем /пишем/ "Догодина, до амина!"

# 197
Здравейте, здравейте...
Мила Блонди, не можах да се сдържа и да изчакам до утре, за да те поздравя за този най- прекрасен ден за теб...
Да ти е живо и здраво Слънчицето, да е много щастливо и с голям късмет!
Ти си истинска щастливка, получавайке най- големият си дар в навечерието на всяка нова година...   bouquet
Сигурна съм, че и ти като мен, всяка година преживяваш отново и отново онзи миг на истинско щастие, когато за първи път си докоснала своето дете...

Момичета, ПДД и приятелки "бабки",
Прегръщам ви най- сърдечно и ви отправям най- искрени пожелания, 2009 година да е прекрасна и много щастлива за всеки от вас!
Радвам се, че ви "открих" и вие станахте част от моя живот. И не само това. Вие бяхте с мен в едни от трудните моменти в животът ми... Благодаря ви!  lovekiss

# 198
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в Lloret de Mar (Costa Brava) - España
Честит Рожден Ден , Лора!
Да си жива , здрава , весела , засмяна и на мама отмяна!

Блонди , това е за теб.

Момичета , весело посрещане на 2009 година.

Среща догодина и с приповдигнато (повдигнато) настроение. Joy Joy Joy

# 199

И един поздрав за теб, Блонди, за да бъдеш силна както до сега!

На всички съфорумки и съфорумци, желая весело посрещане на Новата година и дано тя да е по-благосклонна към всички нас!

# 200
  • София
Честит Рожден ден Лорка!
Желая ти от сърце много щастие, здраве и
успех в училище!
Да имаш верни приятели и да
се радваш на най-прекрасното детство на света!
Обичаме те и ти изпращаме с Алекс най-добрите си
пожелания и горещи прегръдки!
Hug

Блонди
, жива и здрава да ти е малката госпожица!
Весел празник на цялото семейство![/size]Това е за теб, Блондичке!

Аз започвам да чистя и да готвя за довечера, та не знам дали ще мога да се включа отново тази година! Mr. Green

Желая на всички вас мили мои дружки, дето бяхте и вярвам, че ще бъдете и за напред чудесни момичета, майки, искрени приятелки и бойци за един по-добър свят!
Нека си пожелаем прекрасна нова 2009 година, изпълнена с много вълшебства, много усмивки и безкрайни поводи за щастие!
Весело посрещане  и чуден празник от мен и Алекс!
Hug Hug Hug Heart Eyes  bouquet  bouquet Laughing Hug

# 201

Това е за мамата на Лорка с пожелание да е все така добра и весела.

Това за Лорка -  да е здрава и щастлива.
Весело посрещане на новата година.
Много здраве през новата година ,защото е ужасно да си болен.

Моето зайче пак е вдигнало температура.

# 202
Здравейте и от мен!
Блонди,да ти е жива и здрава Лорка! Много да те радва и обича Hug  bouquet Hug  bouquet Пожелавам ви един чудесен празник  newsm59  party023 newsm67 и много,много  Gift  Gift  Gift

Мили момичета и ПДД, весело посрещане на новата година! Нека тя ви донесе много здраве и безброй щастливи мигове с любимите ви хора  bouquet   bouquet   bouquet

# 203
  • Larnaca, Cyprus
И така ей ме и меннн Heart Eyes
как сте готвите ли готвите ли ...... Mr. Greenаз поне днес се отървах ще посрещаме нова година в едни приятели и направих само две неща едни шоколадови бисквити с корнфлейкс тук им викат шоколадакия и едно крем карамелче голяяяяяямо и айдееееее на гостито..... Hug

блонди....ти мила си запразнувала цял месец тъкмо погледнах почерпката и си викам еййй какво пак ще се черпим а то каквоооооооо билоооооо охоооооо ЧРД на малката Лорка (поне за мен е малка де) тя може вече да се счита за госпожица ... newsm78 та досега незнам как е било нооооо отсега й пожелавам всичко най най за нея и нейното мамче да е умна и добра госпожица ......винаги щастлива и обичана  bouquet  bouquet  bouquet...... Heart Eyes Heart Eyes

мили сътемнички и сътемници.....хи хи.... пожелавам ви отсега весело посрещтане на новата година с любимите ви хора .....внимавайте с алкохола утре ви искам на отчет яяяяяяя няма да се чакаме до след обяд я рано рано суТринта всички тук... Laughing Laughing
който по стечение на обстоятелствата ще прекара нова година сам да не се притеснява ще е в мислите и сърцата ни и му пожелавам скоро да бъде с любимите му хора..........сетихте ли се кой е той..... Shocked Shocked....нарочно го слагам в м.р. да ви объркам Wink Wink

айде до година до амина.................  bouquet  bouquet..........а още ли сурвакате в БГ и ако да кой кого е насурвалак утре пак чакам да чуя.............ч а о

# 204
  • тук и там
Мили момичета,в навечерието на Новата Година искам да ви пожелая много здраве,щастие и радост.
Приятно прекарване на Новогодишната нощ!

Честит рожден ден ,Лорка!
Бъди жива и здрава.Желая ти едно весело и щастливо детство.

и да получиш най хубавите подаръци.

-за теб,мила момо Блонди!Да е жива и здрава прекрасната ти госпожица и само да те радва!

# 205

МИЛИ МОМИЧЕТА,ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2009 ГОДИНА!!! Пожелавам ви от сърце12 месеца здраве, 53 седмици късмет, 365 дни щастие, 8760 часа успех, 525600 минути любов и 31536000 секунди приятни изживявания! Честита Нова 2009 Година!НАЗДРАВЕ!!!

СКЪПА ЛОРИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!• Бъди на рицарите вдъхновената мечта, бъди на смелчаците пътеводната звезда, бъди красивия сън на поетите, бъди себе си и покори света!

Последна редакция: ср, 31 дек 2008, 18:52 от Didia

# 206
  • София
Честит рожден ден на Лорчето!
 Да е огряна от щастлива звезда и много здраве и късмет!
За мама Блонди

Нека посрещнем Новата година с вяра,надежда и любов!

# 207
  • София
Честит рожден ден на Лора с пожелания за здраве и щастие! Пожелавам късмет на Лора и мама
Блодни и заедно да си намерят добър татко. Щом Ани го направи, значи и другите деца могат.
Успешна 2009 г. на всички - каквото искате да ви се сбъдне.

# 208
  Flowers Sunflower Да ни е здрава, мирна и щастлива Новата 2009 Година!  Flowers Sunflower  
       Наздраве за многая лета!   

В първите мигове на 2009-та искам първа да ви я честитя и нека тя сбъдне най-съкровените ви
мечти и надежди!

Благодаря от сърце на всички ви за прекрасните поздравления към Лорка и мен!!! Hug Hug Hug

Ние отпразнувахме рожденния ден с обедно парти, а вечерта на НГ сме си двенките в къщи... Малко самотно но........
тъй и тъй съм си саминка..., та докато вие се вихрите по купони, ако случайно го видите тоя батко задрямал
до някоя елха, може да ми го пратите насам  Wink  /знаете ми адреса от Кукунделата/.......
 Joy Joy
....та да се чукнем едно хубаво по Новогодишному....... newsm03  newsm53........
........................................................................  с шампанско де....
cheers  Joy Joy

# 209
  • София
Честита Нова година! Здраве,щастие,късмет! Да е мирна и плодородна! http://www.vbox7.com/play:cdf21a6d

Честит рожден ден на малката принцеска Лорка! Да бъде много здрава,весела и щастлива! Да радва мама и да е нейна  гордост!   

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 01:29 от baba iaga

Общи условия

Активация на акаунт