Бременните графики на нашите бремелинки

• 327 890
  • 348
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!!! Аз от мноого отдавна не съм влизала, но реших да публикувам и моята бременна графика, от която в момента на дивана лежат 2 ангелчета!!! Вашите графики страшно много ми помогнаха и затова пускам и моята с цел да погне на някого!!!   bouquet За уточнение, Т е мерена орално, а овуто ми е било на 18-ти ден!!!

# 76
  • T"A
pipi66, да си ти честити двете момиченца!  Hug

Обнадеждаващо ми подейства твоята графика   bouquet И аз съм с късна овулация, по този повод да те питам - колко ти е продължавал стандартно цикълът? Около 30 дни ли?

Благодаря предварително!

# 77
Ето и моята графика, завърши с неуспешна бременност, но се надявам да помогне.
БТ е мерена с термометър за базална температура, анално, сутрин в 6:40.
Успех Simple Smile

http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=70109

http://www.fertilityfriend.com/home/22fcb3

# 78
Реших да споделя с вас моята бременност и да вдахна надежда на всички бъдещи мами които са с нередовен цикъл и с нередовна овулация. Т е мерена анално в 7:00 успех на всички.

# 79
ето я и моята графика колкото и странна да е ,тя е  EFP
: http://www.babyplan.ru/profile/48374

# 80
Ето и моята бременна графика БТ мерена след ставане.J M M честито  bouquet и след 9 м едно эдраво и хубаво baby

# 81
Честито на J_M_M и tedy789, пожелавам ви лека бременност и след 9 месеца хубави сладки мъничета!
Тъй като и на двете ви графиките са доста интересни, исках да ви попитам съответно tedy789 и едно сърчице ли успяхте и J_M_M кога й е била овулацията - програмата правилно ли е отчела или?

# 82
Да и едно сърчице явно е достатъчно WinkТочно тоэи месец не се надявах ни най-малко да се получи но БОЖА работа убедих се.Успех на всички.

# 83
Здравейте момичета! През 2007 бях си публикувала графиката на Плами, сега е ред на второто ни чудо от едномесечни опити (както и при Плами) успяхме! Дано всичко да е ок и скоро чуем биещо сърчице и всичко да тръгне добре! температурата е мерена в различно време и все пак си се виждат нещата и спадовете и всичко:) двете фази са на лице:) т е мерена орално! Дано скоро и други мами се похвалят тук!

П.П. Това бебче го хванах доста рано на 23 ден , а Плами на 24 ден от Ц:)

# 84
Здравейте момичета! През 2007 бях си публикувала графиката на Плами, сега е ред на второто ни чудо от едномесечни опити (както и при Плами) успяхме! Дано всичко да е ок и скоро чуем биещо сърчице и всичко да тръгне добре! температурата е мерена в различно време и все пак си се виждат нещата и спадовете и всичко:) двете фази са на лице:) т е мерена орално! Дано скоро и други мами се похвалят тук!

П.П. Това бебче го хванах доста рано на 23 ден , а Плами на 24 ден от Ц:)
дано всичко е наред и след 9месеца гушнеш едно здраво бебче това със гушкането си го пожелавам и на мен Стефи иска да става кака и това ни е първи месец на бебеправене дано имам твия късмет ако не ще продължим с опитите и чакането

# 85
Мишенка, верни ли са коментарите ти относно часовете за мерене на Т??? Та тя е мерена ...когато си искаш??

# 86
  • София
Мишенка, верни ли са коментарите ти относно часовете за мерене на Т??? Та тя е мерена ...когато си искаш??
да бе верно......аз таман се чудех бременносст с такива температури и си казвах ей на, най-различни ситуации има Simple Smile

# 87
  • T"A

Това коментирахме и в съседната тема, още преди да се забележи бременността  Peace

mishenka, сърдечни поздравления и пожелания за лека и щастлива бременност, но графиката ти показва температура, която не е базална и съответно би трябвало да се измерва преди ставането сутрин  Peace

lady_u, във връзка с въпроса ти за графиките по-горе - в графиката на J_M_M овулацията явно е била на 22-я ден, но програмата е отчела по-късно, заради плавното повишаване в темперетурите  Peace Ако я разгледаш така, всичко се нарежда - ПА е в деня на ову-то, следва повишение с половин градус, а тестът за бременност е отчел 10 дни след О, което се смята за минималния срок за отчитане   Wink Надявам се, че помогнах в "разкодирането"  Grinning

Успех, момичета!   bouquet
Вярвам, че скоро и аз ще мога да кача тук бременна графика  Wink Hug

Последна редакция: чт, 03 сеп 2009, 11:52 от Mentha

# 88
Mentha, благодаря за отговора на моя въпрос. Като видях, че си писала в тази тема реших, че да се похвалиш с твоя графика. Ха дано скоро и това стане.

# 89
  • София
Искам да помоля модератор да оправи линка, които съм пуснала на първа страница в тази тема понеже той показва графиката в момента. Ето това е първата ми бременна графика, а дано скоро и с втора се похваля.  Mr. Green http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?grCycle=6555 … inName=wesselchen

Общи условия

Активация на акаунт