Отговори
# 345
zruncho  регистрират в 3 м. теб как те изтърваха?

# 346
след като не сте регистрирани как да докажем ,че сте бременни,
пък и вие имате време да отговорите на новите условия и да получавате 410 дни платено ви е в кърпа вързано,най- важно е да имате от там нататък 12м. стаж  общо

# 347
marrry,а ти с `мошенничество и дискриминация` ли ще възпитаваш твоите.Ще ги учиш да лъжат и крадат държавата и прецакват другите ли?

# 348
след като не сте регистрирани как да докажем ,че сте бременни,
пък и вие имате време да отговорите на новите условия и да получавате 410 дни платено ви е в кърпа вързано,най- важно е да имате от там нататък 12м. стаж  общо
за това се искаше от теб да напишеш родените преди 01.10.09г.-тъпа ли си?

# 349
zruncho  регистрират в 3 м. теб как те изтърваха?
Съжалявам не бях на ясно с това мислех, че при първият преглед щом ти заведат картон и тогава те регистрират, поне на мен така ми бе обяснено.

# 350
zruncho в 13 гс. ако не ме лъже паметта,когато започват да правят обменна карта или картон  Peace

# 351
marrry,а ти с `мошенничество и дискриминация` ли ще възпитаваш твоите.Ще ги учиш да лъжат и крадат държавата и прецакват другите ли?

кое е мошенничество скъпа според теб? че съм студентка и когато научих , че съм бременна започнах да се осигурявам? или , че закона ми го позволяваше? мъжа има фирма и е платил предостатъчно на тази държава.т ака , че не гледай в моята паница , ако обичаш.
къде точно греша? ще ме поправиш ли?

# 352
zruncho в 13 гс. ако не ме лъже паметта,когато започват да правят обменна карта или картон  Peace
На мен това ми го направиха в 6г.с Явно докторите си преценяват.

# 353
Съжалявам, че се намесвам. На всички ни е неприятно, но не мисля , че трябва да се обвиняваме една друга, а да сме единни и да се опитаме да направим нещо положително за всички. Simple Smile

# 354
Не виждам какъв е смисъла от нападки .За да се постигне нещо трябва да сме единни.

# 355
Съжалявам, че се намесвам. На всички ни е неприятно, но не мисля , че трябва да се обвиняваме една друга, а да сме единни и да се опитаме да направим нещо положително за всички. Simple Smile
а защо тогава не изпълнят молбата ни?

marrry,защо всички студенти скачате така?Кой е виновен?Аз ли да ти внеса осигуровките?Не предвиди ли,че може да забременееш?.........
ПРедлагам да спрем спора временно.Бих полегнала,а утре ще ви изям с парцалите Flutter...най-вече Лорчето Crazy

# 356
Петицията е за бременните по настоящем ,който според текста на новия закон именно са разделени от датата 01.01.2009 г.,

ПОДКРЕПЕТЕ  ПЕТИЦИЯТА   За Равнопоставеност на бременни бъдещи майки относно 410 дни платено майчинство

http://www.bgpetition.com/410-dni-i-ravnopostavenost-na-bremenni … -maiki/index.html

# 357
ти във всеки пост ли ще я пускаш?Нали си направи тема?Какво още искаш? newsm78

# 358
  • `Деси` Въобще няма да ти пиша специално на теб ,научи се да четеш първо и пишеш ,
и няма да постигнеш нищо просто ,каквито и задни намерения да имаш ,
 ще се изложиш до край
а НЕ ЗАБРАВЯЙ ЧЕ ПЕТИЦИЯТА ТЯ БЕШЕ ПОДГОТВЕНА ТУК и преди ти искаше май да вляз.а..

# 359
  • Варна
Зрънчо, вчера бях на преглед, в 7 седмица съм, питах лекар кога ще ме регистрира, той ми отговори че това ще стане другата година. Но да не си помислиш че имам проблеми с бремеността  Stop. По принцип практика е бременни да се регистрират около 12 г.с., при теб в 6 седмица повярвай ми е било изключение.
marrry, аз детето си го възпитавам повече от добре, надявам се и с бъдещото ми дете да нямам проблем в това отношение. Но ти вместо да пускаш злобни коментари, можеш да пускаш такива по темата  Peace
И Лара Крофт, не си мисли че само ти си ощетена, ние също сме. Искате да сме единни, а гледате само в собствената си паничка. Ето защо всичко върви към провал, пък и щом вече закона е приет, ние тук само си чешем езиците.

Общи условия

Активация на акаунт