Тайната на дългата и здрава коса - 52

• 22 273
  • 304
  •   1
Отговори
# 135
Мис Арк, разликата е огрооомна. smile3556

За въпросната дървена четка от 1.50 лв. - и аз я гледах. Но понеже е китайска й нямам много, много доверие. Дали наистина е дървена?! newsm12

Намазах косата с тривитаминол и след час ще я измия.

Утре е коледното парти на моя приятел и тъй като няма да имам време, мисля само да си понамачкам косата. За целта днес си купих балсам без отмиване на "БиоФреш". Момичето, от което си пазарувам обикновено, ми го препоръча. smile3521 Каза, че подхранва, предпазва косата и едновременно придава лек мокър ефект. Струва само 1.60 лв. smile3502 После ще пиша какъв е резултатът.

# 136
От шампоана съм доволна. Убедих се, че яйчен шампоан ми действа разкошно.  Mr. Green Въпреки, че не е яйчен наистина.  Thinking

# 137
Мис Арк от снимката 2004г си най-хубава!!! И моята коса като родих беше прекрасна, сега се загледаг в снимките - гъста и буйна грива! Laughing
Имам един въпрос - според вас като си мия по-често косата пред два дни дали спомагам за по-бързо омазняване? Защото имаше едни такива легенди, че ако не си миеш косата толкова често ще се предотврати бъдещо омазняване. Незная на какво се дължи този обратен ефект newsm78

# 138
Здравейте и от мен  Hug Аз пак започнах с Тривитаминолът след почивката ....и съм забравила...колко време се цапотя и после почивам Crazy

# 139
  • София
Сложих етерично масло от иланг-иланг, лимон, ииии... още нещо, чак забравих какво беше име мързи да ходя да го видя кое е. Ама така и не виждам особена разлика от каквото и да слагам...

# 140
Kiarra,баща ми ходи до Илиенци,София и му поръчах ако види да ми купи.Изненадах се като ми каза,че е 1.50лв,но определено съм доволна-не ми се наелектризира косата от нея  Flutter

Black_ice, и моята е китайска и не знам дали е дървена наистина ,но поне изглежда като такава  Mr. Green

# 141
здравейте и от мен. Hug
искам само да попитам, понеже вече привършвам първото шишенце Тривит., нали мога да консумирам още едно?

# 142

Имам един въпрос - според вас като си мия по-често косата пред два дни дали спомагам за по-бързо омазняване? Защото имаше едни такива легенди, че ако не си миеш косата толкова често ще се предотврати бъдещо омазняване. Незная на какво се дължи този обратен ефект newsm78

При мен такъв "обратен ефект" няма. Мия си косата всеки ден/за собствено удоволствие, а не защото е мазна/, а лятото- два пъти дневно. Crazy

Отдавна не вярвам на легенди. Гледам на мен да ми е добре. А пък те да си говорят и пишат к`вото си искат. Crossing Arms

Кати АБВ, не виждаш разлика между резултатите от различните масла, или въобще никаква разлика не виждаш каквото и да използваш? Sad

elizabeth18 , ако намираш косата си пренаситена и маската не дава вече резултат като първите пъти- направи почивка. Ако всичко си е нормално- вземи си второ шишенце.

# 143
здравейте Grinning да ви се похваля Hug косопада ми намаля доста Mr. Green почти е спрял Crazy
а даже не знам и от кое точно Laughing какви ли не маски правих, хапчета пих (сега пия Биотин), също и ампули слагах, вече пресата не я пипам, а и сешоара Blush

# 144
От всичко заедно. newsm10 Само с външна, или само с вътрешна грижа не става. Трябва да се комбинират.

# 145
ivilicious_blue, браво!! smile3501

Аз отдавна искам да си купя бирена мая, защото в нея полезните вещества са натурални. Но се чудя две неща:
 newsm78 Дали тя може да се съчетае с диетата на Дюкан...
и
 newsm78 newsm78 В какви дози мога да я пия, без да се страхувам, че ще предизвика напълняване... Миналата година доста напълнях от нея, пиех по 9 таблетки на ден.

# 146
Виж тук, има доста мнения, едно от които е за завишения апетит.
http://daobg.com/forum/index.php?showtopic=5405

А тук виж колко мазнини и  въглехидрати съдържа: ooooh!
http://abx-2008.com/produkti/BirenaMaya+ACE.html

Според моето лично мнение не става.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 11:05 от [X] мис арк

# 147
ivilicious_blue , браво ! Peace

Мис Арк промяната наистина е голяма и снимките стават за "преди-след"! На мен ми направи обаче страхотно впечатление визията и тялото ти ,ти направо с всяко дете се подмладяваш все повече....и отслабваш все повече, имаш тяло на момиченце... Flutter каква е тайната...

Забравих кой питаше за маска за мазна коса ,ето няколко,които намерих !

1.Едно яйце ,1мл витамин В1 или В6 1/2 чаша, отвара от коприва - се смесват.
Начин на прилагане:
Втрийте топлата смес и покрийте главата с найлон, а отгоре с топла кърпа.
След 1 час измийте главата с шампоан, а след това изплакнете с отвара от копривени листа и корени.

2.100г пасиран магданоз смесете с 1 лъжичка водка и 2 чаени лъжички рициново масло.
Начин на прилагане:
Втрийте в корените на косата и направете топъл компрес.
След 1 час измийте с шампоан и изплакнете с 4 чаши отвара от коприва и 3 супени лъжици оцет

3.Нарязват се на ситно 100гр. листа от коприва. Заливат се със смес от 500мл. вода и 500мл. оцет. Ври 30мин. и се прецежда. Косата семие с отварата всеки ден впродължение на 10 дни. Препоръчително е при възможност да не се използва шампоан преди или след обливането или въобще в тези 10 дни.

4.Необходими са ви половин чаена лъжичка гел от алое-вера ( можете да го намерите в аптеките) и супена лъжица лимонов сок. Смесете съставките с шампоана за коса, който използвате по принцип.

5.Най-бързата е с жълтък.
Смесете 1 жълтък с 3 с.л. коняк (за къса коса), разбъркайте добре. След това нанесете сместа върху косата и измийте след 20 минути.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 17:29 от *Си*си*

# 148

Мис Арк промяната наистина е голяма и снимките стават за "преди-след"! На мен ми направи обаче страхотно впечатление визията и тялото ти ,ти направо с всяко дете се подмладяваш все повече....и отслабваш все повече, имаш тяло на момиченце... Flutter каква е тайната...

За подмладяването- любовта. За тялото- Дюкан. Heart Eyes Joy

# 149
 Hug мис арк,благодаря ти, ще погледна и двата линка.

Ами ще си помисля, аз сега започвам третата фаза. Така че малко по малко започвам да въвеждам мазнини и въглехидрати. бих могла например да хапвам по-малко хляб за сметка на таблетките.. Освен това като приключа след няколко месеца диетата на Дюкан смятам да премина на НВ-ВМД ( ниско въглехидратна високо мазнинна диета). Там се хапвам повечко мазнини, за да се изгарят съответно мазнини, а не въглехидрати.

Спирам вече, съжалявам за отклонението!

bouquet

Си - си, аз също съм с мазна коса и мога да кажа, че не слагам в маската нищо специално за мазна коса. Само масла, е, понякога само в корените мъничко алкохол с коприва. И като я мия всеки ден с лек шампоан и е добре.  Crazy Но ако си легна една вечер без да я измия, на сутринта изглежда невъзможно мазна.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт