Тайната на дългата и здрава коса - 52

• 22 283
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Аз също подписах!   bouquet

# 166
Много ви благодаря на всички за подкрепата!!!   bouquet  bouquet  bouquet
 И, за да не спамя повече темата, се намазах със синапено масло, защото нямам време да бъркам разни маски!!!  Whistling

# 167
И ние подписахме  Grinning голямо семейство сме

# 168
  • София
и аз подписах  Simple Smile

# 169
Аз също подписах, като се прибере милото, ще накарам и него Hug
Аз да ви попитам дали някой е чувал за козметика Ice cream, професионална италианска е??? newsm78

# 170
Аз също подписах! 

# 171
И аз.  Hug Дай Боже повече щастливи семейства и деца!

Момичета, и при мен се получи много хубав обем след измиване с хумена вода.  Flutter Даже не съм слагала после спрея. Нормално ми се разреса косата.

# 172
И аз подписах newsm10

# 173
Ще ме накарате да се измия и аз с хумена вода.  ooooh! Mr. Green

# 174
  • София
да  newsm78 Wink почвам и аз сериозно да се замислям за хумената вода..

# 175
Както е написала elinna, много е важно да се сложи съвсем малко хума, четвърт лъжица чаена в 1 л вода.
Дори от такова малко количество косата става лееекичко сухичка, ама съвсем леко.  smile3503
Няма как да разбера дали ще повлияе на омазняването, защото нямам куража да не я мия всеки ден.

# 176
И аз подписах  Peace
Днес ще забъркам маска с бяла хума ( такава имам вкъщи, че я ползвам за лице) Косата ми е прекалено мазна, тъй че не ме притеснява изсушаването. Предишния път ми стана хубава косата с маската, но бързо се омазни  Tired

# 177
'bebence58', разчисти си кутията, не мога да ти отговоря.

# 178
 Преди малко си правих маската с Тривитаминола, косата ми блесна направо и придоби хубав обем.Изпалзвах вместо мас-бадемово масло и използвах случая да си намажа с него и миглите/за първи път го правя/.
 Дали имате някаква рецепта за по-хубави мигли.Изобщо възможно ли е да се сгъстят по някакъв начин и да станат по-дълги?

# 179
  За миглите знам рициново масло!!! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт