Тайната на дългата и здрава коса - 52

• 22 291
  • 304
  •   1
Отговори
# 180
Някой заговори за новогодишните прически  Grinning ето една статия за тях
http://krasota.rozali.com/kosa/p9378.html Мис Арк,има го и твоя кок (за елегантност)  Mr. Green

# 181
По-ИлИгантни от нас нЕма да има! Mr. Green

# 182
Аз искам коса като на номер 1 първата снимка.  Flutter Винаги съм мечтала и за такава дължина и за такива подредени къдрици!  Whistling

# 183
Да си кажа мнението за балсама без отмиване. Ми...много течен, оформят се хубави къдрички, но седят някак си неподредено. Косата става мека и с малко повече блясък. Има лек мирис, не много по моя вкус. Все още се чудя дали да го ползвам или да го дам на една приятелка. smile3506  Нямам търпение да си измия косата и да си сложа "Сънсилк".

Според вас може ли да ползвам цяло шише "Себорал Форте" без прекъсване? Седи си в шкафа от няколко месеца и мисля да го слагам профилактично.

# 184
  • София
искам да питам дали някой е използвал крема за коса крем dove silk & sleek- оранжев, и каквии са отзивите?
имах нещо подобно докато бях в щатите но с друга опаковка и друго име, пак на Dove, и не съм много сигурна дали е същото... newsm78

# 185
И Ние/офиса/  подписахме !
Днес е Игнажден !Старите хора казват ,че е важно какъв човек ще те "полази", такава ще е годината. Най-хубаво е да  те "полази" животно. Не се дават пари на заем. Хубаво е някой да ти даде.

# 186

Според вас може ли да ползвам цяло шише "Себорал Форте" без прекъсване? Седи си в шкафа от няколко месеца и мисля да го слагам профилактично.

smile3521

Дадоха ми пари преди малко. Mr. Green
Остана само някой банкер да ми звънне на вратата, ще го черпя кафе и меденки. Желаещи? Mr. Green

# 187
Ти май черпиш ,защото знаеш, че съм далеко..... Mr. Green
Всеизвестна е моята страст към кафето и сладкото.....

Разглеждах един друг форум и там ми направи впечатление ,че дамите които искат да си пуснат дълга коса не се подстригват. Даже споделяха мнение ,че косата им цъфти ,но те се боядисват с черна боя, за да не се вижда цъфтежа или слагали силикон на връхчетата и така. Не е ли странно. Когато започне да цъфти косата ,не е ли редно да я пострижеш, или периодично да го правиш ,за да не цъфти. Защото аз знам, че като цъфти косата ,ако не го отрежеш цъфтежа може да тръгне нагоре по дължината на косъма. Вие кога ходите на фризьор и как си пускате дълга коса. Имам  и един друг момент ,че ако се ходи всеки месец или през месец косата може да не ти дръпне на дължина , а може и да се скъси.

Последна редакция: сб, 20 дек 2008, 14:55 от *Си*си*

# 188
Относно подстригването - донякъде е така. Ето моя пример: от началото на тази година ходех всеки месец за лека подстрижка, уж да ми освежи малко косата и да дръпне на дължина, че отдавна си мечтая за дълга коса. Резултата - все още съм с коса до раменете.  Sad Затова реших да действам по обратния начин, тоест ще търпя да не се подстригвам докато наистина не стане нужда. Сега вече трети месец търпя и смело мога да кажа, че има разлика, виждам че косицата ми започна да расте, въпреки че е много бавно. Единствено правя маски, боядисвам се на два месеца и гледам да ползвам все по-рядко пресата за коса. Жалко, че не мога да се лиша и от сешоара, но без него изглеждам ужасно.

# 189
Това да не си отрежеш нацъфтелите крайчета, да ги мажеш със силикон и да чакаш да станат дълги ми звучи много неприятно Sick. Все едно си мръсен, но да не се къпеш, а да си слагаш грим и дезодорант за замазване на положението.

# 190
Това да не си отрежеш нацъфтелите крайчета, да ги мажеш със силикон и да чакаш да станат дълги ми звучи много неприятно Sick. Все едно си мръсен, но да не се къпеш, а да си слагаш грим и дезодорант за замазване на положението.

Аз също намирам това за леко казано странно и в никакъв случай не го подкрепям.  Naughty  Имах предвид съвсем друго нещо - моята коса може да пада, но поне не цъфти и съвсем не беше оправдано да я подстригвам всеки месец в желанието ми да започне да расте по-бързо, защото това така и не се случи. Сега виждам, че както не съм се подстригвала трети месец, косата ми нито цъфти, нито изглежда прорасла, напротив. Затова мисля вече да я подстригвам някъде на 4-5 месеца, но само при условие, че за този период наистина не се наложи да я подкъся.

# 191
Косата трябва да се подстриже, когато има нужда от това. Ако крайчетата са здрави, косата е жива, защо трябва да се реже? Само, защото е прието, че косата се подстригва на всеки два месеца? Не съм съгласна.  Naughty Така наистина това, което е порастнало отново се маха.  Tired

# 192
  • София
"..и все пак косата не е като тревата - расте откъм корените, а не откъм върховете, затова подстригването не влияе на разтежа.."
това е цитат от една статия за косопад, която бях преписвала преди време... Peace

# 193
Днес си взех Phyto 9, крем за много изтощена коса. Мис арк, мисля че ти го беше похвалила или се бъркам?  newsm78

# 194
.... косата им цъфти ,но те се боядисват с черна боя, за да не се вижда цъфтежа     ooooh! 

Когато започне да цъфти косата ,не е ли редно да я пострижеш, или периодично да го правиш ,за да не цъфти. ----Аз режа само цъфналите кройчета едно по едно. Така не отнемам от дължината и не ми се налага да посещавам фризьорки, които режат колкото им дойде на ума.  Crossing Arms
Защото аз знам, че като цъфти косата ,ако не го отрежеш цъфтежа може да тръгне нагоре по дължината на косъма.----Виждала съм коса, при която цъфналият косъм не е разделен на две, а на три. Crazy
 Вие кога ходите на фризьор и как си пускате дълга коса. Имам  и един друг момент ,че ако се ходи всеки месец или през месец косата може да не ти дръпне на дължина , а може и да се скъси.-----Така си е. Затова не ходя. Освен ако не искам да си сменя нещо по самата прическа. Само заради краищата - не, благодаря. Mr. Green

Aera , да, но ми дойде силен. Чакам новата бъдещата му притежателка най-накрая да се накани да дойде да си го вземе. Mr. GreenИ да види Таю Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт