Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 296
  • 297
  •   1
Отговори
# 75
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ТЕДИ!! МНОГО ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!!!

# 76
Здравейте,момичета, Hugмоля да ми препоръчате добър очен лекар,че бебо май има запушено слъзно каналче и ще трябва да го заведем,ама нали не съм хич на ясно с лекарите тук,а не ми се ходи за всяко нещо до Плевен.

Честито на новите мами,да са ви живи и здрави бебенцата и да слушкат много  bouquet

# 77
  • Велико Търново
Здравейте,момичета, Hugмоля да ми препоръчате добър очен лекар,че бебо май има запушено слъзно каналче и ще трябва да го заведем,ама нали не съм хич на ясно с лекарите тук,а не ми се ходи за всяко нещо до Плевен.

доктор Костуркова

# 78
Абе, момичета! Утре яслите работят ли? Чак сега разбрах, че събота е работен ден! Пепи, знаеш ли как е в нашата ясла?

# 79
  • Велико Търново
Абе, момичета! Утре яслите работят ли? Чак сега разбрах, че събота е работен ден! Пепи, знаеш ли как е в нашата ясла?

Не съм Пепи,ама вашата работи със сигурност Peace

# 80
  • някъде там

Честито на новите мами,да са ви живи и здрави бебенцата и да слушкат много  bouquet

мога да дам добри отзиви за д-р Цветанова в Горна очен център Визус, при нас също проблема беше /напоследък като чели всичко е ок   Praynig/ запушен канал, що капки и масажи направихме почнахме още от първия месец

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 21:38 от renyto

# 81
Ох, мерси ,Сисе! Ще го заведа и утре.

# 82
МОМИЧЕТА УТРЕ И В НЕДЕЛЯ Е БАЗАРА НА ДБМ В МОЛ. ЗАПОВЯДАЙТЕ НА 1 ЕТАЖ ДО КИНО АРЕНА

# 83
МНОГО БЛАГОДАРЯ Hugза бързите отговори!Все пак се надявам всичко да е ОК,въпреки че почти откакто се е родил му капя капки и все има гурлички,а на последък и от всевъзможни пъпкисе мажем ли мажем,нямам сили вече.....
Хайде наоплаквах се .........  love001

# 84
  • Велико Търново
Петенце,какви пъпки има детето?
Караджова,ще дойда още в 10.00 да пазаря.

# 85
И аз! Ще закарам малкия на ясла и идвам. Ако ви трябва помощ и повече мога да остана.
Имам и едно вино от Пикадили да вземам по случай РД. Вие получавали ли сте честитки с подарък от тях?

# 86
И аз ще дойда по някое време,но незнам кога точно ще се измъкна.

# 87
Благодаря  момичета за милите пожелания и ценни съвети. Засега спасявам положението с копър и масаж.Относно коледния базар - късмет ви пожелавам да съберете необходимите средства.
А за очен лекар - Цветанова  от Горна Оряховица

# 88
  • Велико Търново
Базарът е страхотен HugТрябва да се посети задължително Heart Eyes

# 89
мога да дам добри отзиви за д-р Цветанова в Горна очен център Визус
Подкрепям с две ръце  Peace Peace. Моят син като се роди беше с конюктивит и така се влачи около месец и половина. Изписваха му различни капки, но не помагаха. Накрая отидох на консулт при Цветанова, която прецени кои ще са подходящите капки за него. Общо два месеца си влачехме конюктивита, докато се оправи.

Общи условия

Активация на акаунт