Велико Търново и региона - благотворителна, предколедна

• 24 263
  • 297
  •   1
Отговори
# 135
  • някъде там
Сиска  Praynig Praynig Praynig имате и моята молитва, дано най-скоро ни споделиш добри новини за детенцето

Дита преди 1-2 седмици бяхме в МЕТРО с наште и Ема, влязохме с кенгуруто но после като ми натежа я сложих в количката и така я возих, не ми направиха забележка, тя си се возеше с голям кеф, честно казано невиждам разлика м/у това дали детето ще го носиш в кенгуру или ще го пазиш в количката без да шава, е естестено за дечица над 1г.

reme
то и аз не се решавах да оставя Ема, но само на свеки щот тя с едни разбирания .........  ooooh! някак си не се връзват с моите, но на майка при всеки удобен момент гледам да я оставя Simple Smile

# 136
  • България, Велико Търново
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ!

Сиска и аз се моля детенцето да се оправи  Praynig

reme и аз много трудно се навих да оставям детето на свекито, но за по няколко часа, се оправят някакси двамцата. Отначало страшно много се притеснявах, но е хубаво да се откъснеш за мъничко от детето, заради самата себе си. При нас стана така, че тъкмо свикнах да го оставям на бабите, и се преместихме в Дебелец, и сега и да искам да го оставя, няма на кого  Simple Smile

# 137
Сиска-дано детенцето оздравее! Praynig
Веси-да нагушкаш дребния от мен!

Дитта-и аз разбрах за свекърва ти,дано се оправи скоро.Как е Мона?Харесаха ли и подаръците?
На моя син се събраха 10на играчки подарък-но хич не им обърна внимание.

Ние бяхме на Пловдив за 3-4 дни и да ви кажа бяхме в страхотен детски център,направо се замечтах и тук да има такъв.Много ми е трудно с моя супер палав едногодишен син,нон съоп някой трябва да е до него.А там си го пусках на воля.

Много ме е яд ,че нямах възможност да отида на базара.

Рени и ние Косе така го возихме в Метро като беше по-малък-в кошницата за кола и тя в количката.Даже беше на 20на дни като го водихме за пръв път.

# 138
Ками, бяхме скромни с подаръците, защото след РДто видяхме, че химикалите, списанията и на мама герданите са 1000 пъти по-интересни от засуканите кубове, пияна, мучащи животини и прочие други играчки. Laughing И аз си мечтая за хубав детски център в града...много липсва такова място... Tired

Ренка, явно няма да стане нашата с Метро, върнах кенгуруто на кумовете. Crazy Карай. Wink

# 139
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сисе, каквото обещах съм го изпълнила  Praynig
Днес се видяхме с някои от вас в МОЛ-а, голямо чудо беше покрай този бате Енчо  ooooh! децата едва седяха отпред,мами и баби се натискаха по-вече от тях. Накрая раздаваха парчета торта, познайте как някои мами Crossing Arms се наредиха и по два пъти.

# 140
  • Велико Търново
Диде,от сърце благодаря Hug

# 141
Здравейте, момичета ! Извинявам се предварително, че навлизам в темата ви, но незнам от къде другаде мога да намеря тази информация. Интерисува ме добър дерматолог във Велико Търново. Бебка е с много зачервено дупе и се чудя какво да правя. На гости на свекървата съм и нямам представа за лекарите в града. Няма значение дали работи със здравната каса. Благодаря!

# 142
И аз си мечтая за хубав детски център в града...много липсва такова място... Tired
ох и аз така-все мърморя на мъжът ми как ми е нужен някакъв плейцентър,където да мога да оставям детето за час-два или център от рода на този,в мола,но за по-малки дечица Tiredтой пък ми казва да спра да мърморя,ами да превърна идеите си в бизнес Wink
ей тук вече ми трябва съмишленик и партньор,та ако има някоя мама с подобни идеи,да ми пише  Peace

# 143
Здравейте, момичета ! Извинявам се предварително, че навлизам в темата ви, но незнам от къде другаде мога да намеря тази информация. Интерисува ме добър дерматолог във Велико Търново. Бебка е с много зачервено дупе и се чудя какво да правя. На гости на свекървата съм и нямам представа за лекарите в града. Няма значение дали работи със здравната каса. Благодаря!
Ние днес водихме малката при д-р Чолакова.Много доволна останах.
Тръгнахме без уговорка.Първо ходихме до поликлиниката ,но днес нямаше кожин там.Затова отидохме до кожния диспансер и там попаднахме на нея.Незнам утре дали пак ще е тя на смяна,но ми даде визитка ,ако се интересуваш от тел. ми пиши.Иначе преди това пак бяхме ходили в кожния при д-р Анреева,за нея бях чувала много добри отзиви,но нещо май не останах очарована.
Можеш да отидете при д-р Кьорчева,тя е детски педиатър ,но аз съм много доволна.Винаги е назначавала правилното лечение за малки дупенца ,от опит го казвам .Имам и нейния тел.
Дано бързо се оправи бебка.

# 144
  • Велико Търново
И аз си мечтая за хубав детски център в града...много липсва такова място... Tired
ох и аз така-все мърморя на мъжът ми как ми е нужен някакъв плейцентър,където да мога да оставям детето за час-два или център от рода на този,в мола,но за по-малки дечица Tiredтой пък ми казва да спра да мърморя,ами да превърна идеите си в бизнес Wink
ей тук вече ми трябва съмишленик и партньор,та ако има някоя мама с подобни идеи,да ми пише  Peace

Идеята ви е чудесна,ама не знам дали сте наясно за каква инвестиция става въпрос.
Ками вие в Тон Бонбон ли ходихте?

Доктор Силвия Горанова-0887399121.Работи в градска поликлиника.
Верче,той педиатъра освен детски няма какъв да е друг Simple Smile

# 145

Идеята ви е чудесна,ама не знам дали сте наясно за каква инвестиция става въпрос.

знам много добре,но спонсор ми трябва Peace
имам опит в писане на проекти,планиране на бюджети,но с парите ми куцат нещата,а те са най-важното Tired

# 146
  • Велико Търново
Парите са едно на ръка и второто,че за успеха на подобно начинание трябва и доза "артистичност".Поне доколкото познавам една от най-успешните притежателки на детски центрови в Бг.Дано си намериш спонсор Peace

# 147
Сисе-този детски център е по-скоро кафе,една голяма зала на две нива,масите са около етския кът и се намира в хотел Санкт Петербург.

# 148
  • Велико Търново
Сисе-този детски център е по-скоро кафе,една голяма зала на две нива,масите са около етския кът и се намира в хотел Санкт Петербург.

От как съм  родила Божа единствените хотели,които съм посещавала са свързани с общофорумски партита на децата CrazyИска ми се да посетя хотел соло,ама съвсем соло ,ама няма да  в следващата петилетка Mr. Green
Като си отидете пак в Пловдив заведи Косето в Тон Бонбон там е страхотно Hug

# 149
  • някъде там
да се наредя и аз при мечтаещите за бебешки-детски център  Praynig само ако имаше едно местенце ееееех

за тържеството с Енчо в МОЛ е думи нямам колко лелки, чичковци, баби и дядковци се натискаха да гледат и после за тотра да нагънат, мисля си кога ли ще се наситят ......... ние бяхме с една приятелка и детето и на 3г. ми то милото нищо неможа да види, само питаше ''къде пеят'' а Емата ми тя се кефеше че има много себеподобни около нея  Party

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 23:35 от renyto

Общи условия

Активация на акаунт