Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 262
  • 260
  •   1
Отговори
# 75
Веднъж на седмица.
Не гладя- каквото се е опнало в сушилнята- това е.

ПС. А като сме седнали да разискваме такива жизненоважни неща Mr. Green, какъв точно е смисълът да се спи с гащи?

# 76
  • София
Веднъж седмично.
Ненавиждам гладенето и не гладя почти нищо, камо ли чаршафи.

# 77
  • Oslo
Когато има нужда или когато се сетя - и затова ли трябва точен график?
Някой предложи " С гащи ли спите?" ми айде пускайте де, да си развеем и гащите тука Joy
При мен тъй или иначе е както дойде всичко, но да видим все пак как трябва да е по протокол....

# 78

ПС. А като сме седнали да разискваме такива жизненоважни неща Mr. Green, какъв точно е смисълът да се спи с гащи?

Отговорьт го е написала Дива Орхидея  Grinning
... Спането беz гаЩи 2 деца й е докарало... тьй Че, мацки, в гаЩите е истината  Wink

# 79
  • ...до морето..
Веднъж седмично,гладени Peace

# 80

Отговорьт го е написала Дива Орхидея  Grinning
... Спането беz гаЩи 2 деца й е докарало... тьй Че, мацки, в гаЩите е истината  Wink
Tъй,че ероуз, за второ дете -  смело без гащи  Laughing

# 81
  • София
... за второ дете -  смело без гащи  Laughing
Вече знам как ще омая мъжа ми за второ.Той се дърпа,ама ... Mr. Green

# 82
Мм, чудна тема. Пак завряхме нос във хорското пране. ДиС трябва да се прекръсти на "При нас е весело", поне ще е по-лесно разделянето на отбори - череша и ябълка  Laughing
Скоро очаквам тема, "Колко време си носите гащите/прашките, преди да ги изперете ?" щото за мъжовите дъл'ш ги пЕрем се обсъди въпросОт веке.... хай, ако не я видя до месец, ще я пусна аз.

# 83
Скоро очаквам тема, "Колко време си носите гащите/прашките, преди да ги изперете ?" щото за мъжовите дъл'ш ги пЕрем се обсъди въпросОт веке.... хай, ако не я видя до месец, ще я пусна аз.

И перете ли ги или ги проветрявате с цел запазване на цвят, форма и материя. Mr. Green

# 84

И перете ли ги или ги проветрявате с цел запазване на цвят, форма и материя. Mr. Green
Да бе ,да им избега аромата..ни едното ни другото Mr. Green

# 85
Как ще го сменям - да вземат да му се изтрият знаците, с които съм белязала къде е главата, и къде краката  Joy Joy Joy Joy Joy

# 86
... за второ дете -  смело без гащи  Laughing
Вече знам как ще омая мъжа ми за второ.Той се дърпа,ама ... Mr. Green
И моят мъж се дърпа нещо но ако има резултат спането без гащи,ще ви кажа много скоро( но едвали).

# 87
  • София
Задължително всяка седмица, обаче според мъжлето можело и повечко да изкараме има нема 2/3 седмици без смяна Joy

# 88
  • София
Всеки ден го сменям,понякога в най-горещите дни на лятото и сутрин и вечер  Whistling
Имам 3 перални за тази цел  Mr. Green

# 89
Зависи от сезона.В момента-веднъж седмично,в жегите -много често.

Общи условия

Активация на акаунт