Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 269
  • 260
  •   1
Отговори
# 105
При секс по време на цикъл , задължително ги пера.  Laughing
Голама чистофайница си значи еее Joy

# 106
  • София
Тази тема посестрима ли е на онази за "колко често се къпете"?  Laughing

# 107

И такава ли е имало? Чудно как сьм я пропуснала    33uu

# 108

Май е по скоро посестрима с "перете ли на мъжете си гащите?", все пак за пране иде реч, повече отколкото за къпане.  Laughing

# 109
Сменям ги за Коледа и после ако се сетя по Велигден, ако не се сетя откарване до другата Коледа и така...

# 110
Страшна тема--като четох се забавлявах доста!

# 111
  • София
Всеки ден го сменям,понякога в най-горещите дни на лятото и сутрин и вечер  Whistling
Какво правите в тези чаршафи , че така ги цапате ?
Или имаш прекалено мнотго свободно време и се чудиш как да го запълниш ?
Или си живееш в някакъв сериал за някаква перфектна домакиня?
Без да искам да се заяждам , ама това със смяната сутрин и вечер ми звучи или като голяма лъжа или като болестно състояние ...
Вместо три перални си купете един климатик и няма толкова много да се потите , че да се налага по два пъти на ден да размятваш чаршафи  Mr. Green

Ти сега к'во ми завидя,  33uu, че съм по- голяма чистофайница  Mr. Green

smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 10:34 от mausbeni

# 112
Всяка седмица. Peace

# 113
# 114
  • София
Тук всички са изрядни домакини. А гладите ли чаршафите всеки ден и с какво ги ароматизирате? Wink

# 115
Всеки ден го сменям,понякога в най-горещите дни на лятото и сутрин и вечер  Whistling
Какво правите в тези чаршафи , че така ги цапате ?
Или имаш прекалено мнотго свободно време и се чудиш как да го запълниш ?
Или си живееш в някакъв сериал за някаква перфектна домакиня?
Без да искам да се заяждам , ама това със смяната сутрин и вечер ми звучи или като голяма лъжа или като болестно състояние ...
Вместо три перални си купете един климатик и няма толкова много да се потите , че да се налага по два пъти на ден да размятваш чаршафи  Mr. Green

Ти сега к'во ми завидя,  33uu, че съм по голяма чистофайници  Mr. Green

smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502 smile3502
Това ми звучи,че се къпете по рядко и затова е това зацапване(не се обиждай изводите са си за мен)

# 116
Всяка седмица ги сменям. Лятото също, така като сме с климатик, и никога не е прекалено горещо.
Понякога пропускам някоя седмица, ако не сме си били у нас примерно.  Joy

Ама един път в месеца....то като къпането стана--само един път в седмицата с косата Simple Smile Хахахахаха.

# 117
  • София
А моля,да не изместваме темата.
Става въпрос за чаршафите,като се отвори поредната тема за къпане, ще съобщя колко често го правя това(под секрет ще кажа обаче ,че за година се броят на едната ми ръка  Whistling. Все пак мисля за околната среда.)

# 118
имаше и една zа миенето на тоалетната  Rolling Eyes

# 119
  • Ямбол
Достатъчно често. Не гладя, макар да обичам да спя в изгладен чаршаф, повече ме мързи.

А много мразя, когато сме някъде на почивка и да не ни сменят спалното бельо, особено лятото.

Голяма тема.

Общи условия

Активация на акаунт