Колко често сменяте спалното бельо?

• 19 261
  • 260
  •   1
Отговори
# 120
В един хотел прочетох надпис, че за допълнителна смяна на бельо се плаща отделно. Та се замислих на колко ли време го сменят. Слава Богу, бях за една нощ.

# 121
имаше и една zа миенето на тоалетната  Rolling Eyes

Аз чакам да пуснат тема: Как си бьршите г..а-отпред -назад или отзад-напред Mr. Green

# 122
Аз чакам да пуснат тема: Как си бьршите г..а-отпред -назад или отзад-напред Mr. Green

Ааааа, какви са тези провокации, моля  Crossing Arms Всички знаят, че ССФ не си бърше задните части, тя задължително се подмива.  Crossing Arms

# 123

Ааааа, какви са тези провокации, моля  Crossing Arms Всички знаят, че ССФ не си бърше задните части, тя задължително се подмива.  Crossing Arms

Хм, а не пускате тема. Аз тъкмо се чудех колко често да си го подмивам.

# 124

Хм, а не пускате тема. Аз тъкмо се чудех колко често да си го подмивам.

имаше и такава тема и ако се раzтърсиш щ? я откриеш. Там си беше споделено ССФ колко често се подмива и как и къде си държи канчето ...

# 125
Всяка седмица!

# 126
  • Пловдив
Чудно ми е, че отговорът "не го сменям" засега има повече проценти от "рядко" Thinking  Сигурно са потребители с чувство за хумор.

# 127
  • София
Чудно ми е, че отговорът "не го сменям" засега има повече проценти от "рядко" Thinking  Сигурно са потребители с чувство за хумор.

Няма такова нещо. Naughty
Хората си казват истината.

# 128
а защо няма опции за по- често от една седмица?

# 129

Няма такова нещо. Naughty
Хората си казват истината.

Или просто някой друг  сменя чаршфите ? У нас мъжа ми ги сменя и основно той пуска пералните и простира . Та не съм гласувала с опцията не го сменям, но и да бях щеше да е истина  Wink

# 130
веднъж седмично Peace

# 131
  • T"A
Какво налага смяната на чаршафи на 2-3 дни?  Shocked
Аз съм от тези, които сменят, когато се сетят, нямам график. Миризмата от омекотителя се запазва около седмица, сменям по-често калъфките на възглавниците, около 2-3 пъти в периода, в който се спи с определен комплект чаршафи.
Гладя чаршафите (или сама, или ги давам на гладачница навън), може би и за това усещането за чистота се запазва по-дълго време, опъват се по-добре и т.н.  Peace Има значение и това дали се спи с пижама - тогава потта от тялото не се "обърсва" в чаршафа. Пижами сменям на 2-3 дни, не чаршафи...

# 132
Имам позната, която има жена помощница и я кара да й сменя чаршафите всеки ден. И то да са гладени. А дори някой дни не са си у тях. Е, женицата пак ги сменя (поне така ми казва моята позната).

# 133
мисля че през седмица е добре!но ако нещо инцидентно се изцапа го сменям когато се наложи!

# 134
Имам позната, която има жена помощница и я кара да й сменя чаршафите всеки ден. И то да са гладени. А дори някой дни не са си у тях. Е, женицата пак ги сменя (поне така ми казва моята позната).

кво и пука на женицата, нали ресурсите се плащат от умната ти приятелка  Rolling Eyes а за оклната среда п-к за какво да мисли , щом за собствените неща не ще  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт