Май 2005 - тема 120

• 21 746
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Ей много сладки тия нашите майски дечурлига.
Адри, джуджето на дядо Коледа е много весело. Аз хм, таковата мога ли да си изпрося някоя и друга салфетка. Тъй де, нахална съм много. Embarassed Embarassed Embarassed
Дидка, малчуганите ти са много чаровни. Наистина са малки папагалчета. И разбира се ни цитират на подходящото място.  Joy
Пателинка, весело изкарване и браво за умелото правене на дигитален скрапбук. Не се ядосвай ще има и догодина коледно тържество.
Ант, наистина са се постарали във вашата градина. Тържеството изглежда много интересно, а Явор е станал голям момък.
Бубе, снежинката е голяма сладуранка.
Кате, как е Ава днес? Не се майтапи моят мъж, той просто е много краен и аз уж съм му свикнала, но понякога успява да ме клъвне по-сериозно.
Моят мъж ще си е без подарък. Как да стане, като не мога да мръдна на никъде с двамата малки у дома.

# 151
Видях снимките и мога да кажа,че Момчил,Криси и Явор са невероятни!Толкова са сладки! Heart EyesТази вечер мисля да ги покажа  на Данчо,но съм сигурна ,че ще е впечатлен от Спайдъра Момчил! CrazyКаква е тая мания по екшън герои Tired,искам и аз да купувам роклички и кукли,да не чувам само викове и демострация на сила,но това ми е съдбата.-мъжка майка.Важното е,че съм доволна от живота си и обожавам и тримата си МЪЖА Blush Laughing
Радо в момента е картинка-седнал в средата на стаята в една ТАВА и се опитва да си обуе обувката с налучкване Crazy
Деси,звънни на Иви ,да ги питаш как са или пък ми прати номера и на ЛС.Притесних се за това момиче,тя липсва като дух на всички ни!

с извинение за шантавия пост,но съм на празнична вълна вече!

# 152
Ееееее, ама много са сладки всички дечица бре!
Благодаря за комплиментите към моето чаве  Heart Eyes. На снимка и като спи е много миличка, иначе ....  Crazy.
Деспина, въобще не е нахално. Ще ти пратя с най-голямо удоволствие. Пускай адрес на лични  Wink.
Августа, идеята ти за общ рожден ден мА кефи и бих се включила  Heart Eyes.
Преди малко пратих Маги на бал с маски. Треската я затресе още от нощес и ни направи луди. Дано поне си изкара хубаво. За отчет я заснех, че не знам там дали ще снимат.
Ето я: 1. 2. 3. 4. 5.
Ето и част от бутилките: 1. 2. 3. 4. Останалите заминаха и даже не успях да ги снимам  Laughing. Ей, ама кофти са станали снимките. Броката въобще не личи  ooooh!. На "живо" са по джиджани  Heart Eyes.
Хайде бягам, че колко работа ме чака  Crazy

# 153
Адри, бутилките са наистина страхотни, не знам колко по-добре от това могат да изглеждат, но си майсторица, браво на тебе  Hug
ant, благодарим за снимките, личи си, че е било мило тържество. Абе гледам, гледам...не мога да видя Явор викам: чак пък да съм го забравила. Ама на едната снимка с едно друго детенце ми "цъфна" в близък план, много е пораснал и той  Heart Eyes
Бубе, и твойта снежинка е много сладка, с тия страхотни плитки (напомня ми за нашите тържества едно време, колко радост беше да се облечем така)  Heart Eyes
Пателинке, благодарим и на тебе. Ама Момчил е просто...ангел небесен, какво да кажа, особено на календарите, където се виждат очичките му...много ти е хубаво детенцето пу-пу  Heart Eyes
Момичета, аз като по чудо днес си получих колетчето с подаръците  Wink Много съм щастлива и много доволна от всичко  Grinning

# 154
  • Варна
Августа, видя ли по Коледа стават чудеса. Много ти е джиджан каубоя. А за рожденния ден просто нямам думи. Особено съм впечатлена от фонтана от шоколад. такова чудо само на филм съм виждала. То не че сега го видях на живо, ама все пак.
Адри, като минат празниците ще ти пиша.  Embarassed

# 155
Деси, наистина стават чудеса  Grinning
А за фонтана-аз затова казвам да се съберем за рождените дни на децата, и фонтана ще подсигурим, хем ще ги запознаем  Wink Ще направим най-невероятния рожден ден  Grinning
За Катето и Гуш-чучурче с шоколад, отдолу бакърче  Wink За децата -фонтанче  Mr. Green

# 156
Вие правите ли подаръци на мъжете? Аз, не Embarassed.

И аз обикновено така, но тази година се отчетох подобаващо  Laughing с нещо и за двама ни де - лаптоп.

Пателинек страхотни са снимките. Ти ли прави колажите?

Дидка пу пу хубави момчета!

А пък за майските госпожици думи нямам!

И ние планираме пътуване за празниците, но да видим с тая буря дето имаше до преди 20 минути (поне при нас де) и липсата на ток 40 минути  Shocked.... та ще почакам да видя утрето и тогава крайно ще решим тръгваме ли...

Пожелавам на всички весела и спокойна Коледа, изпълнена с любов и мечти. Дано всеки получи най-желания подарък!

# 157
Августа, ще има рееееев за чучура с шоколад  Laughing
Очертават се страхотни празници! Гледката навън е страхотна - сняг вали, вали  Laughing
Не знам дали ще имам възможност утре и в други ден да пиша, затова пожелавам на всички:
Весело и незабравимо изкарване на празниците!
Много смях и веселие!
Всичко, което си пожелаете в Коледната нощ да се сбъдне!
Разбира се и дядо Коледа да се отчете порядъчно!

Целувки от нас!

Какви ли деликатеси приготвя Гуш?  Hug

# 158
Здравейте!

Разгледах снимките - всички майски дечица са големи сладури! Да са ни живи и здрави! Praynig Heart Eyes
И аз скоро не съм пускала снимки на Вали та се отчетох с една  - снимката за календара, снимаха ги в ДГ.
Адри, разкошни са ти произведенията!Браво! Peace Hug

Аз приспах детето и чакам половинката  да се прибере от фирмено парти /да купонясва на воля, че в понеделник е мой ред  Mr. Green/.
Утре ми се очертава много натоварен ден - пазарене, готвене и може да не ми остане време за форума.
Така, че мили момичета, пожелавам ви весело посрещане на Коледните празници!
Нека тези светли празници положат началото на една година, в която здравето, щастието и успеха са Ваши постоянни спътници! Heart Eyes

# 159
  • София
Ехо Simple Smile Как сте, мили дами? Бъркате ли ароматни ястия за довечера?Simple Smile

Пожелавам ви една вълшебна вечер, изпълнена с много любов и уют   bouquet

ПП. Адри, бутилките са великолепни!

# 160
       Весели празници момичета!

# 161
  • Mediterraneo
Добро утро! Най- после почивка...Макар че само думата е такава- имам да чистя, да пазарувам  Tired Нищо няма да приготвям вкъщи, всичко ще купя готово. Толкова съм изцедена, че не искам да прекарам сега и цял ден, затворена в кухнята  Crossing Arms Само една содена питка и една баклава ще метна.
Колата ми е пълна с подаръци, сега ще излизаме с малката и се чудя къде да ги дяна  ooooh! На мъжа си му купих козметика и едни маратонки, които си беше харесал отдавна. За Силия вече направо не помня какво точно има в пакетите  Blush- книжки, пъзел, чанта, гримове, спален комплект с Уинкс и още разни дреболии, които в един или друг момент си е пожелала.
Айде, по- късно пак ще се включа сигурно. За празниците няма да пътуваме никъде. На 29 и 30 съм на работа.

# 162
Ехоооо!
Ето ме и мен!

Разготвила съм се, сега приготвям боба. Имам още хиляда неща да свърша, но съм си вкъщиииии Laughing Кеф!

Много са сладки дечицата! Да са живи и здрави!
Адри, бутилките са прекрасни! И са страхотен подарък!
Аз преди време правех бутилки с пясък - техонологията е доста сложна - мажеш с С200, посипваш пясък, изсъхва, лакираш, изсъхва, рисуваш с темперни бои, изсъхва, лакираш, изсъхва. Но пък стават красиви. Другите бутилки, които съм правила са с конци и С200. И те са бая пипкави. От това време ми е останала страстта да събирам интересни бутилки. В мазето и навсякъде из къщи имам стотици бутилки, които чакат своя звезден час Whistling

Валя, май ти пита за разядката с чесъна. Та значи:

2-3 накиснати сухара
1 чаша ситно смлени орехи
чесън - на вкус, поне една глава ще сложа аз, сол пак на вкус
Всичко се разбърква добре и се добавя ледено студена вода до желаната гъстота. Ние го обичаме гъсто.
Аз слагам и няколко капки оцет, свеки- не.

# 163
Аз пък търся рецепта и по-точно указания как се захваща маята за питка. Тази година реших да не е содена. Сърмите ги свих, даже са готови.

На всички желая хубави, топли семейни дни и вечери!!!  Hug

# 164
  • София
Здравейте, Камий е.Още нямам комп. тия дни ще имам.
Ники е добре, тържеството в градина мина чудесно.Аз съм добре,довечера сме в майка ми.Ники ще има още доста подаръци,утре следобяд ще я вземе Жоро и те са и купили един тон подаръци.
На всички желая весело посрещане на коледните празници и много усмивки и много любов!

Общи условия

Активация на акаунт