Адри, джуджето на дядо Коледа е много весело. Аз хм, таковата мога ли да си изпрося някоя и друга салфетка. Тъй де, нахална съм много.
Дидка, малчуганите ти са много чаровни. Наистина са малки папагалчета. И разбира се ни цитират на подходящото място.

Пателинка, весело изкарване и браво за умелото правене на дигитален скрапбук. Не се ядосвай ще има и догодина коледно тържество.
Ант, наистина са се постарали във вашата градина. Тържеството изглежда много интересно, а Явор е станал голям момък.
Бубе, снежинката е голяма сладуранка.
Кате, как е Ава днес? Не се майтапи моят мъж, той просто е много краен и аз уж съм му свикнала, но понякога успява да ме клъвне по-сериозно.
Моят мъж ще си е без подарък. Как да стане, като не мога да мръдна на никъде с двамата малки у дома.
Тази вечер мисля да ги покажа на Данчо,но съм сигурна ,че ще е впечатлен от Спайдъра Момчил!
Каква е тая мания по екшън герои
,искам и аз да купувам роклички и кукли,да не чувам само викове и демострация на сила,но това ми е съдбата.-мъжка майка.Важното е,че съм доволна от живота си и обожавам и тримата си МЪЖА
.
. На "живо" са по джиджани

Как сте, мили дами? Бъркате ли ароматни ястия за довечера?
Само една содена питка и една баклава ще метна.