Май 2005 - тема 120

• 21 743
  • 293
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Много ми липсвате,ще гледам да ви пиша от приятели! Hug Hug Hug
Ще кача снимки да ни видите,още от Никулден и от празниците.
На нова година сме В Най!
Приятна вечер.

# 166
Цитат
Бъркате ли ароматни ястия за довечера?
До сега бърках-вече са готови чушките с боб, постните сърми със стафиди, питката се пече и след малко отивам да правя разядката-Мартеа, точно навреме-благодаря!  bouquet....

Момичета, желая ви една вълшебна Коледа и незабравима Бъдни вечер!

# 167
Аз пък нищо не приготвям. Спах до 10 часа, преди малко се събудих и от един сладък следобеден сън. Довечера сме в свекърите, утре вечерта в нашите. Никой нищо не иска от нас, само за утре вечер сме поели ангажимента да приготвим баницата и това е. Кой като нас Wink Весели празници на всички и от нас Hug Hug

# 168
  • Варна
Весело посрещане на празниците, момичета. Hug
Мен ме чакат още 2 часа готвене и после съм готова. Да ме пита човек за кого се старая толкова, като и двамата малки не ядат нито боб, нито сарми, нито тиква, нито тиквеник. Да има аз и баща им от какво да правим кг.

# 169
майчета, весело прекарване на празниците! много здраве и радост в семействата ви, светлина в душите ви!

ние сме при нашите, та поне готвенето ми е спестено.

гледах снимки - децата са приказни, Момчил и мен ме срази с ангелския си вид, пу-пу, но и другите Май-чета са големи чаровници! Адри, бутилките са страхотни, браво за мерака и старанието!

скоро няма да се включвам, затова, весела коледа на всички!!!  Hug   santa2 Close-mas:

# 170
Хей хоу и от мене.... и аз на готово на маса Laughing при баба свекърва.

# 171
Момичета аз съм във фаза. Тая година всичко мен чака.
Минавам само да ви пожелая
Весели празници!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
  • София
Честито Рождество, мили приятелки!
Нека в този ден, когато живота възтържествува над смърта и доброто побеждава злото, да си обещаем да бъдем още по-добри, да обичаме и бъдем истински хора!
Пожелавам ви много здраве, много любов и вяра
!
   bouquet

# 173
  • София
Ние си изкарахме страхотна вечер! Беше невероятно хубаво.
И да се е случило нещо специално- не Simple Smile Просто за мен този ден е вълшебен. Всичко приготвам с много любов, винаги ми се получават най-вкусните гозби, а трапезата е магична  Heart Eyes И така, като се бяха събрали всички, които са най-важни в живот ми и ги обичам най-много, просто на първата наздравица се просълзих. Мама, тати, дечицата ми, мъжа ми...всички здрави, засмяни, очите им светят, доволни...Разкошно е  Heart Eyes
Подготвих се подобаващо и всичко беше на 6 Simple Smile Всеки хапваше и цъкаше колко е вкусно. Децата ометоха питката за отрицателно време. Общо взето ядяха само от нея  Laughing Любачето само повтаряше мама колко много е сготвила и колко е вкусно. Simple Smile 
Сутринта Любачето босичък затича към елхата да види има ли подаръци и ял ли е Дядо Коледа от всичкото ядее, което му бяхме оставили на масата Simple Smile
Най-много овации събраха костенурките нинджи Simple Smile
Толкова много подаръци получиха, че направо  ooooh! Нямам сили да ги изброявам . Тези дни ще ви снимам една, която казах на нашите да му я купят за рисуване. Много е идейна  Simple Smile

# 174
Честита Коледа!
Пожелавам ви всяко коледно пожелание да се сбъдне, и дано най-хубавите моменти от тук нататък предстоят!

Калоян по пижама се втурна да гледа под елхата.... и на порции си ги отваряше през извстно време. Толкова са прекрасни, когато им светят очите от радост.

Хубав ден! Ние ще тестваме Смолянския студ навън след малко.

# 175
Снежинките си падат, подаръци се раздават, И камбани весело звънят: "Коледа е тук!"

Честито Рождество Христово!
По случай Коледа пожелавам:
много здраве, любов, пари и много сбъднати мечти.
Щастливи деца, които да ви радват всеки ден,
истински приятели, които винаги да ви помагат!

Ние също изкарахме Бъдни вечер прекрасно!Вали получи много подаръци.За една част от тях все още не е отделил време дори за разопаковане. Mr. Green

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 16:04 от Ксения

# 176
  • Варна
Нека Коледната звезда да огрява вашия път в живота.
Нека здравето и късмета бъдат ваши спътници,
а сърцето и умът - ваши съветници!
И не забравяйте да оставите едно отворено прозорче
в сърцето си за хората, които Ви обичат!

Като цяло изкарахме добре. Днес си получиха подаръците, но въпреки, че са това, което искаха някак си не са така ентусиазирани, както си мислех, че ще бъдат.

# 177
Честито Рождество Христово, момичета  Hug

Не съм ви забравила  Embarassed Embarassed Embarassed
Пожелавам весели празници на всички! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И ако не пиша скоро пак- Нека новата 2009 година донесе много здраве, щастие и успехи във вашите семейства.
Бях обещала на Деси да пиша предо доста време, но така и не го направих...истината е, че при мен ангажиментите и задачите станаха повечко...децата доста боледуваха и сега Теа е на антибиотик...правим неплануван ремонт на банята ни, татито ни по всяка вероятност остава без работа...аз също трябва да почвам някаква, Лора става на 2 г. тази неделя...изобщо,,,някак тази година започна и свършва зле за нас...но пък...горе- главите нали...на коледа стават чудеса...ето защо не пиша, защото все нещо лошо излиза...и ми домъчнява..и така...не искам да ви товаря с подобни неща...всички си имате достатъчно грижи и тревоги...нашите са си все същите...и така...Борба, Борба и пак Борба...
Гушкам ви всички и никога не съм ви забравяла, просто не е редно да се включвам с подобни постове...извинявайте  Hug Hug Hug
Гушнете съкровищата от мен Heart Eyes

# 178
весела коледа на всички! Обичайте и го показвайте по всякакъв начин!  Hug

Иви, надявам се и от сърце ви желая скоро да се наредят нещата по най-добрия начин. И в бъркотията звучиш положително, ти си невероятна и заслужаваш, заедно със семейството ти, да се радвате на мир и благополучие! Наистина по Коледа стават чудеса!  Hug

# 179
Влизам набързо за да ви честитя този светъл празник и естествени Честито на всички, които имат именици в къщата - моите са 2 броя-да са ми живи и здрави!
Нека радоста на празника да остане и да блести в сърцата ви винаги!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 21:26 от valia77

Общи условия

Активация на акаунт