Май 2005 - тема 120

• 21 440
  • 293
  •   1
Отговори
# 60
Хайде да почерпя с най-любимото питие на мъжа ми!

На всичко отгоре и в последната минута снощи ми дойде и музата за подаръка, обичам последните минути и крайни срокове. Купих му страхотна книга с маршрути из Европа, така
че продължаваме с обиколките на нашия така красив континет. Хареса му много и и се радва от сърце.

Бубе, да ти е жив и здрав таткото! Аз май пропуснах вчера да кажа, че и сестра ми беше рожденичка вчера, въобще декември ни е пълен с празници, на 14.12 майка и татко имаха годишнина от годежа си (40години). Много го обичам този месец.

Марти е супер доволен от коледното парти, възхитен е колко послушен е бил и дядо Коледа му е донесъл точно това, за което си е мечтал. Да не говорим, че снощи в нас беше истинска строителна площадка, багери, бетоновози, автокран, каска.....

Августа, кулокран е този, който е на релси и стои през цялото време на обекта.

Днес, какъв имен ден е?

# 61

Феъри, радвам се, че вие всички сте добре. И ти, вместо да си го трупаш в себе си, учтиво, но категорично покажи на помощниците, че имаш нужда от почивка. Направо си го кажи, бе "няма какво толкова да се прави, искам да поспя"  Peace

Laughing Хубава идея, но вчера я пробвах, не върши работа Laughing
Проведохме с майка ми следния разговор - "Утре ако искаш не идвай, аз мисля да спя цял ден, защото съм се поуморила.", "А, защо, ще дойда", "Ама няма смисъл, няма работа, няма да излизам, аз ще си лежа и ще си почивам през деня", "Ще видим, ако излизам, ще дойда."  
Е, сега въпросът е как по-тактично да го обясня. Следващата фаза вече ще навляза в полето на грубостта, а аз не искам. Разбирам, че всичко се прави от желание за помощ, но на мен помощ ми е да гледат сами два пъти седмично децата, отколкото това.
 Абе тъпа работа Confused Ще се справя някак си, но лошото е, че се повтарят нещата от миналия път, а тогава по едно време бях вече в предистерично състояние Rolling Eyes

# 62
ми е да гледат сами два пъти седмично децата, отколкото това.

Ей това е нещото, което аз толкова години се опитвам да обясня и така и не успях  Rolling Eyes Успех на теб, дано ти да се справиш по-добре  Peace
Кременчен, радвам се, че имате този месец толкова хубаво събития и най-вече, че Марти и тате са си харесали подаръците  Hug

# 63
Kremenchen, да ти в жив и здрав мъжа, много дa се обичате!
На всички именници (Даниели, Данаиловци, Даниеловци) - светъл път в живота!   bouquet
Ксения, жалко за тържеството, но дано Вали не е знаел за него, за да не е разочарован, че го пропуска! Важното е да оздрaвее човекът!
Дианче, присъединявам се към общия хор - станалото, станало, за добро ще да е!  Hug
Болничките да оздравяват - да не изброявам поименно, че са доста!  Praynig И ние сме в кюпа, надявам се на оправия вече, макар че и двамата се сополивят вече почти седмица. Утре е тържеството на Марти, ние не му казваме, за да се изненада, а и с тези сополи до последно бях на тръни, че може да пропусне. Стискам палци да може утре да присъства. При нас то е само за децата. Ние няма дa присъстваме. Прeдставям си как се вълнувате, ако детето ви ще участва в тържеството!!!  Grinning
Феъри, и аз мисля, че май трябва да си кажеш, а не да го таиш в себе си (а се чудиш, че Миша прави така...  Wink) и Браво на Косето, че така мъжки се справя с растежа и с коликите! Много ви се радваме!

хич не е по темата, попаднах на интересно писание и реших да споделя с вас маргарин или масло - преценете сами

чао и до скоро! бъдете здрави!  Heart Eyes

# 64
И вие ми липсвате, опитвам се да прочета, но не съм сигурна, че смогвам Heart Eyes

Феъри, много добре си спомням за какво говориш.

Теа продължава АБ, с който май прибързах.
Аз съм ок, всички сме в Младост, поводът е болна Теа и леля до понеделник в БГ. Голяма са любов Heart Eyes
Днес или утре ще си ходим, изкривих се от това легло, в което спя в момента.

Подарък за петък още не съм набавила Confused

Целувки на всички!

# 65
Креми, да ти е жив и здрав мъжа! Много да ви гледа и обича!
Честито на всички именници, на пропуснатите рожденници и празнуващи по един или друг повод  Wink.  Всичко най-хубаво им желая   bouquet.
Феъри, тези ситуации наистина са много досадни. Ние така 1 месец не можахме да се разберем със свеки. Всеки ден в определен час идваше да къпе Маги. Жената от добри чувства го правеше /да не вдигам тежко, заради секциото и пр./, ама това много ме изнервяше. Накрая и казах, че е крайно време да се "научим" сами да се оправяме .... Разбрахме се 1 ден да идва тя да я къпе, 1 ден ние. Започнах да измествам часа за къпане /защото времето е хубаво и сме навън/.. След две седмици - спря  Wink. По подобен начин ги отказах и да ме дебнат, докато кърмя. Щом Маги се разплачеше, че е гладна я гушвах и и казвах - ей сега маме, да си тръгне баба .... И така, сега когато ние решим ходим при тях или ги каним в нас  Laughing.
Малейна, стискам палци да не пропусне Марти тържеството  Laughing.

Болничките бързо да оздравяват   bouquet

# 66
   Леле Малейна, щях да падна с тази статия за маргарина!

# 67
   Леле Малейна, щях да падна с тази статия за маргарина!
звучи плашещо, нали? аз от познат, който работи в хранително-вкусовата промишленост като технолог същото съм чувала и честно казано, откак говорихме с него, го отказах маргарина. Масло хапвам, може и по-ограничено, но поне е по-истинско.

# 68
  • Mediterraneo
Здравейте! Много се затъжих за вас, но толкова ми е натопорчено, че нямам време в огледалото да се погледна  Rolling Eyes Предния уикенд бях на работа, тази седмица се прибирам към 20ч... Тонове хранителни продукти минават през ръцете ми, все едно в бакалия работя  #Cussing out Освен това организирам тържества за 2 детски дома в Шумен- Дядо Коледа, торбички с лакомства. Ангажирах няколко училища да събират книги и играчки за децата от тези домове. Сега съответно описвам и сортирам даренията. Такова е мазало при мен, че в офиса ми няма място да стигна от вратата до бюрото. Разглобена съм физически, едва мърдам...

На това отгоре Силияна два дни бухаше ужасяващо и не беше на градина. Какви гимнастики правихме, не е истина. Единия ден беше с мен на работа, което беше стряскащо за нервите ми  Mr. Green От вчера следобед се подобри значително и днес ще е на градина. И без това имат тържество, няма да я лиша от удоволствието да се скара на ДК, че не й носи замък за понитата  Mr. Green

В тази връзка- готова съм с подаръците. Днес добрият старец ще й подари касов апарат. Това си хареса, докато разглеждахме един сайт веднъж и аз й го поръчах. Освен това съм купила чантичка с гримове с пони( Катка беше пуснала адресите на два сайта, къде ми трябваше да гледам в тях  Laughing), две понита ( колекцията ни заплашително нараства и гони вече 20 бр ooooh!) и комплект завивки с Уинкс.
Уинкс са новата й мания. Бях решила да я опазя възможно най- дълго от тази истерия, но баща й се хвана и свали всички налични серии в нета. И съответно се започна- искам блуза с Уинкс( а, това също е купено към коледните подаръци), искам това с Уинкс, онова... Ех, ама!

Айде четете сега, нали толкова време не бях писала  Laughing Прегръдки на всички и целувки на малчовците.

# 69
Ей Тарталетке, радвам се че се разписа  Hug
Ти като същински Дядо Коледа, а?
Да зарадвате мнооооого дечицата от домовете  Hug
Целувки от нас и за малката принцеска  Heart Eyes
Вчера мина първото тържество на Маги с добрия старец - в градината. Имало е театър със Снежко и сие, а подаръците са мноооого, но остават в градината. Иначе имаха по една торбичка с много сладки изкушения. В петък съм я записала в едно клубче, пак да го види /много му се кефи и иска да го прегръща/. Цяла вечер разправя, как бил съвсем, ама съвсем истински, а не по телевизията и как се била снимала с него Wink.
Казвала съм ви за манията на Маги по рокли и пр. Бях прибрала всичко и до сега не ми правеше проблеми-каквото и облека, това е. Е, вчера си нямах работа и реших да я понаконтя за тържеството. Гадинката ме издебна и видя разни рокли на феички и пр., които кръстницата и беше донесла от чужбинско. Няма да ви разправям за каква истерия иде реч. Успях да я убедя с триста зора, че са за бал, карнавал и пр. и не стават за ходене на градина. Като я прибрах веднага навлече една от роклите и по голи баджаци ходиха с баща и на гости. В крайна сметка от гостито намаза покана за бал, та за вторник ще трябва да майсторя маска  Joy. На всичкото отгоре братовчедка и била поръчала на дядото костюм на Ариел. Ако вземе да и го донесе, направо не ми се мисли  Laughing.
Весел и усмихнат ден на всички и болничките да се оправят     bouquet.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 09:18 от Адри

# 70
Ха здравейте и от мен!
Днес е тържеството на Данчо в градината и очаквам много да се зарадва на часовника,който иска и оръжието на Спайдърмен CrazyНа въпроса ми защо иска часовник като не познава цифрите,Данчо отговори ,че ще казва все, че е обяд Laughing

И съответно се започна- искам блуза с Уинкс( а, това също е купено към коледните подаръци), искам това с Уинкс, онова... Ех, ама!
Е,то при нас е същото,ама със Спайдърмен,в последно време "вкарва" в исканията си и Костенурките нинджа,ама синия Mr. GreenТака, че манията е всеобща.
На Радо му преминават вече пъпчиците и мама тази вечер ще ходи на Коледен купон на Ротари клъб CrazyНе че ми се ходи,ама трябва да компаньонствам на мъжа си.Не се чувствам в настроение за купон,но ще се постарая да не ми личи.
Това за сега от мен,целувки Heart Eyes

# 71
Привет моми- хубавици,

Аз сега се излюпвам и минавам да се разпиша.
Прибрахме се късно с Ж. - бяхме в Истанбул. Ходихме в Икея да вземем някои неща за барчето, малко разходка и обратно.
Кременхен, много поздрави на мъжа ти !
Бубе, желая здраве на татко ти!
Гледам, че старите дружки се появяват, остана само да разберем защо Камиж и Ивето не пишат.

Феъри, много неприятно се получава с "гостите". Според мен в повечето случаи има голямо разминаване. Не познавам роднините ти, но може би те не очакват да ги посрещаш и  едва ли ще имат нещо против да спиш, докато са у вас. Скромният ми опит показва, че те просто искат да са " на пост". А да! Така и така идват- създай им разбота: да измият банята, да лъснат коридора, да сготвят първо, второ, трето... Mr. Green, а ти си карай по план. Не е лесно да се постигне, защото аз съм научена-има ли някой в къщи да се изявявам като домакиня, иначе съм много добра в даването на съвети Wink

За подаръците малко се поуспокоих, защото леля ми купила на Ава кукла с легло и гардероб, а зълва ми каляска и кон. Ние сме взели понито, остават само принцът и замъкът.
Утре е тържеството в градината (и последен работен ден), без родители ще е. Дядо Коледа ще и донесе короната на Барби.
Бъдете здрави Heart Eyes

# 72
Катееееее, убиването ти не минава   Wink
Търся под дърво и камък човек, който ще ходи до Икеа да купи на Никито една люлка  Sad
Колко жалко....
Иначе браво на вас, хубава разходка  Hug
Малейна, даммм, маргаринчето е кофти храничка. Ние отдавна сме го изключили от менюто, макар че тука има една кутия и ако много приритам, си намазвам филийка  Wink
Адри, ами какво да ти кажа-Маги си е Маги - единствена, уникална и неповторима  Heart Eyes
Тарталетке, радвам се, че се появи отново. Успешен завършек на цялата тая история с играчките пожелавам  Hug И на малката Силияна - здраве  Heart Eyes
Моят син гледа Мечо Пух, Том и Джери, Ну погоди и, разбира се - Ледена епоха - никви истерии с нинджи, рейнджъри и такива няма при нас  Grinning
Дидке, радвам се, че и при вас отшумяват болестите. Нормално е да не ти се ходи на купон като си се изолирала така с болни деца. Напълно те разбирам- коледното тържество на нашата градина ще е утре с родители в х-л Санкт Петербург и отсега ме втриса какво ще обличам-на себе си, на детето...чак не ми се ходи. Ама съм сигурна, че като отида там, ще ми хареса. Прекалено много сме се задържали вкъщи. Я иди си издухай косата, сложи едно деколте и едни токчета-като сме станали майки, да не би да сме престанали да сме привлекателни, я  Wink

# 73
Я иди си издухай косата, сложи едно деколте и едни токчета-като сме станали майки, да не би да сме престанали да сме привлекателни, я  Wink

То това ще го направя,но ми се струва че въобще няма  да се чувствам в свои води в толкова "отбрано" общество.Ще накарам мъжа ми да щракне една снимчица преди да излезем,че да ме видите  що за мамче съм станала Rolling Eyes

# 74
Ха така те искам  Hug
За отбраното общество ...хм, кво да ти кажа, понякога на такива мероприятия съм виждала твърде интересни екземпляри. Нооо, ти не мисли за това, а за възможността да се разнообразиш малко. Пожелавам успех и ще чакам фотосите  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт