Май 2005 - тема 120

• 21 744
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте,ние сме добре.Изгърмя ми лаптопа.Ники е добре,утре ще ходи да посреща дядо Копледа на летището.Аз също съм горе долу добре.
Прегръщам ви, до другата седмица ще имам лаптоп.

# 76
Мерси за поздравите за имения ден.Изкарахме чудесно-събрахме се доста деца и приятелки.Ще кача снимки.
Партито на Ники в градината е на 23ти.
За утре съм и купила кукла Уинкс.

# 77
Дианче всяко зло за добро.
Ант честито, за лелята.

# 78
ей Kamij , а ни се бяхме зачудили къде се губиш Wink

Благодаря за поздравите към моя татко Hug

Дидка весело изкарване, и хич не им се давай Flutter, между другото и аз тази вечер съм на Новогодишен банкет, но съм в трепетно очакване мъжо да се върне от Софийско че мразя да отивам последна а и нямам голям мерак но няма как

Криси изкара първото си тържество като снежинка и беше много доволна, сега и ние с баща й ще я видим в тази роля на тържеството ни утре, което ще е с родители където момчета ще получат джип, а момиченцата кукла-бебе  Wink

Ант честито и от мен

# 79
  • София
Вчера бяхме на опрация Simple Smile Всичко мина Simple Smile Още ми е много разбъркано в главата и няма да разказвам, но всичкомина добре.

АвгустаHeart Eyes  bouquet

Феъри, браво на Косето! Чудесно е, че няма колики и ти би могла да си почиваш  Crazy При мен, за щастие или не, никоя баба не идва без да я повикаш няколко дена предварително  Laughing Но пък имам проблем със звъненето по телефона винаги, когато Павката спи. Така, че казах 1, 2, 3...10-тина пъти и накрая просто започнах да си изключвам телефона. Но ти, понеже не можеш да залостиш вратата, побвай като те попитат как сте и какво правиш (поне мен ме питат, когато се обаждат) да отговаряш кисело, че тъкмо си отивала да полегнеш.  Mr. Green И така няколко пъти, пък може и да се усетят.
А за Миша се попритесних от написаното. Не е хубаво да има тайни още на тази възраст. И веднага направих асоциация с онази игра с дядо й. Мисля, че в подходящ момент, уж несериозно, трябва да й кажеш, че ти нямаш тайни, че баща й също, защото се обичате, защото живеете заедно и други от този тип. Любака също не ми казва много неща без да го попитам, но той е така от малък и за мен не е промяна, т.е. не го отчитам, като нещо ново. В никакъв случай не ми харесва, обаче. Питам го какво ли не по време на игрите за да мога да разбера какво става в малката му главичка. Ролевите игри ми помагат доста.

Кременчен, добър и многозначителен подарък си направила на мъжа ти  Joy

Тарталета, много ми липсваш, да знаеш! С много неща си се захванала, страхотна си! Същински Дядо Коледа Simple Smile

Нашето тържество в ДГ ще бъде много шашаво. Цялата градина е пламнала с варицела и само нашата група ще празнува самостоятелно, в отделна стая  Laughing Родителите няма да присъстват, защото е вирусно време. Да си кажа, доволна съм и съм по-спокойна така. Ще заведа Любака.
Онзи ден извиках свеки да гледа децата за да мога да купя подаръците за госпожите. Предложих на род.актив  да вземем пари от касата и да купим общ подарък за персонала (двете госпожи и лелката) от името на всички родители. И за да не ги поднасям лично, се обадих на мед.сестра да ми съдейства за Дядо Коледа. Ще занеса подаръците по-рано и на тържеството той ще извади подаръците от чувала  Grinning Много яко ще се получи, сигурна съм, че ще се изненадат и много се кефя  Grinning
Взех два масажа в близкият СПА център за госпожите, а една друга мама е купила коледна кутия за лелката (чиния, в която се слагат разни свещи и ароматни камъчта).
Сега ми остава да измисля стихчета с пожелания, които да разпечатам и сложа в пликовете.
Искаше ми се да купим и още нещо към подаръците, но преценихме, че някои родители няма да одобрят отделянето на повече пари. Така или иначе имах проблеми със събирането на сумите в началото на годината.
Да си кажа честно, никога на Коледа не съм се вълнувала какви подаръци ще получа, а очаквам да видя реакцията на другите и дали ще се изкефят. Обожавам да подарявам и изненадвам. Голяма ми е тръпка  Mr. Green
Бреййй....много съм писала Simple Smile Хайде, стига толков, после пак Simple Smile Да не ви уморявам от четене  Hug

# 80
Еййй, Дианка, най-сетне, браво!
Радвам се, че всичко е минало добре! HugПовече никакви болести! Naughty

Тарталетке, браво!С много и все хубави задачки си се заела! Peace
Ант, честито и от мен!
Кременхен, на патерици да ти е жива и здрава половинката! Hug

# 81
  • София
Ей браво Дианка! Айде сега дано вече нямате никакви проблеми и да се възстанови прекрасно Любачето!

# 82
Дианка, браво че е минало всичко добре Heart Eyes Хайде сега и бързо да се възстанови Любчо и повече да няма такива неща Simple Smile.

За бабите угодия няма - или не идват достатъчно или идват прекалено често Laughing Оставиха ме два дни на спокойствие, та сега съм поотпочинала, по-спокойна и със запас малки трикове за справяне Laughing А и сега идва ваканция, мъжът ми ще си е вкъщи, та ще разредим посещенията Wink

За Миша и оня таен клуб нещата като че ли се оправиха. В крайна сметка тайният клуб остана на ниво игри на криеница и не е имало повече такива неща. Дано няма и занапред Grinning
А това със стаяването е друго - тя не го крие умишлено, на нея някак си й е неудобно да си каже, иска нещо, но не смее да го изрази. Или пък има някакви негативни емоции, но вместо да ги изрази, ги стаява.
Като почнах да кърмя Косето, я гледам, че се върти като гладно котенце покрай мен, но не смее да каже, че иска да опита кърмата. Нямаше и да разбера, обаче веднъж имаше една капка кърма на гърдата ми и тя идва и я пипна с ръката и я близна. Ама едно такова бързо и срамежливо. Аз я питах иска ли да пробва, на нея й светнаха очичките, милата. Дадох й в една чашка, беше изключително щастлива. Ей такива неща.  Има нужда от внимание детето. Не й обръщаме достатъчно напоследък и тя страда тихичко. Надявам се сега през ваканцията да се организираме по-добре Confused

За подаръците и аз съм така - подаряването ми доставя по-голямо удоволствие от получаването. Simple Smile

На Миша тържеството мина вчера, тя беше много щастлива, подаръкът е точно какъвто е искала, преоблече куклата около хиляда пъти, по-точно казано преоблякох куклата около хиляда пъти Laughing ,изтанцувала си е снежинския танц и се е снимала с Дядо Коледа Grinning

Хубав ден на всички ви Hug

# 83
  • София
Мерси, мерси  Hug Сигурна съм, че ще се възстанови бързо, в страхотно настроние е, нищо не го боли, тича и щурее  Grinning Днес украсихме елхата (най-накрая), беше много щастлив и помагаше усилено. Изуми ме как вдяваше конец на новите играчки в една малка дупка  Shocked

А в болницата, забравих да кажа, всички ни познават  Laughing Много съм изумена как му знаят името, поздравяват ме, даже питат за бебето, а анестезиоложката помни и че се казва Павел  Crazy Там деата са на конвейр, много са и пред кабинетите на лекарите. Явно сме характерно семейство  Laughing Мило ми стана, няма какво да крия Simple Smile

Феъри, разбрала съм погрешно, че тя умишлено се крие. Разбирам за какво говориш и Любака беше така. По очите го познавах какво иска. Сега, когато Павката много категорично си иска и му е конкуренция, се научи да си казва Wink Така, че спокойно. Гледай до тогава да й угждаш, дори и да не си казва. Ще й мине Simple Smile И аз му давах да суче, но нещо не се изкефи и беше до там.  Laughing А от това да й даваш кърма няма нищо по-хубаво! Вместо да купуваш краве си й давай човешо мляко.

Гушлева, как сте вие? Трайкаш си нещо и си като бомба със закъснител  Simple Smile

Лек ден, мили дами  Hug

# 84
Дианка, браво на малкия юнак. Мноооого се радвам за вас и дано с това да сте сложили край на гадните боледувания  Hug
Камий, по-бързо да ти идва лаптопа, че се затъжихме  Hug

Изчезвам, че пак ще водя Маги при "стареца", а не съм осигурила подаръка  #Crazy

# 85
здрaвейте и от нас!

Дианче, браво за успешната операция, дано занапред забравите що е то болест!  Hug
Честит имен ден на Деспинка на патерица (вчера писах, но се затри  Close) - много щастие, любов и разбирателство в семейството ти, Деси!  bouquet

Вчера мина тържеството на Марти - нещо не беше впечатлен!  Rolling Eyes Изобщо не си спомняше, че е имало представление с приказка (от лелята разбрах), харесал си подаръци на други деца (естествено скъпи и лъскави возила с радиоуправление!!!, милият), ние му подарихме безопасен дартс, за да има повече движение у нас, стига с тези филми и само на едно място да седи! Но естествено, досега не е виждал такова нещо и там на място като го видял, не разбрал какво е и не се зарадвал особено.  Sad После вечерта у нас като се заиграхме всички с него, истински му се радваше. Успокоих го, че истинската коледа предстои и че Дядо Коледа е оставил най-хубавите подаръци за под елхата.

Адри, приятно прекарване на Маги!
Ксения, как е Вали?
Мартеа, а Теа оправи ли се?
Камий, скоро да имаш работещ наскутник (една приятелка така измисли да се казва "лаптоп" на български и много ми хареса тази хрумка)

Светлина и коледно настроение за всички  Hug

# 86
Дианка, браво на юнака, дано повече не ви идват болести до главата, а той да се възстанови на 100% и да му е за последно. Много е мило, когато човек забележи, че е уставил в хората добри спомени.

malejna, не се притеснявай за подаръците, поводи ще има занапред много, а с тях и подаръците няма да са малко, така че Марти ще има на какво да се зарадва, дори и по-хубави от показните играчки, които се подаряват в детските гради.

Адри, Маги не може да се оплачи от срещи с добрия белобрад "старец", дано не констатира някой ден, че винаги е различен Joy

Феъри, много миличка Миша, голяма душица е тя.

Дианка, а идеите ти с подаръците на госпожите никак не са за подценяване, много добре си ги намислила, браво.

# 87
  • Варна
Дианка, радвам се за вас с Любачето. Дано това вече да е последната операция и да се оправи детето.
И на мен много ми харесва да подарявам на някого нещо, но за съжаление не мога много. Подарих на госпожите по една от моите картички. Иначе имаше доста подаръци за тях персонално от родителите. 
Феъри и Детелина беше точно като Миша, като се роди Иво. Мотаеше се около мен и бебето със светнали очички и се чудеше как да се присламчи и тя.
malejna, благодаря за поздравленията, но кога е това. Аз никога не съм си празнувала имен ден и даже не знаех, че има. Имаше една тема и там бяха писали момичетата, но не помнех датата.
Да кажа, че купона беше приятен и че вече явно съм стара за такива неща. В 12 си тръгнах.
В резултат на купона и на контакт с някакъв вирус вчера въобще не бях в час. Цял ден с Т и хрема на вода. Днес съм малко по-добре, но далеко от оправяне.
Вчера бяха тържествата на децата. Това на Иво без родители и идея си нямам какво точно е ставало там. Беше доволен, като си взе подаръка. Не бяха им разрешили да ги отворят.
Тържеството на голямата обаче беше прекрасно. Пресъздадоха коледуване, пяха, танцуваха. Много хубаво и дълго представление. В което моята щерка имаше две реплики от три думи, от които за едната трябваше да и напомнят няколко пъти, за да си я каже, а другата я сбърка като я казваше. Не мога да разбера какво му има на това дете. Другите като пеят правят някакви заучени движения, тя стои и гледа тъпо. Дори не пее, а само си отваря устата и повтрая думите. И на танците се омота. Много притеснително ми се вижда всичко това.
Другото, което ме подразни беше, че бяхме предупредени за малки като обем подаръце. Резултата беше, че на някой деца подаръците бяха почти колкото тях големи и също толкова тежки. Едни грамадни кутии, на фона на които нашият подарък изглеждаше незначителен. А Детелина се оплака после сто пъти, че децата я питали защо и бил толкова малък подаръка.
Получи дигитално любимче, както тя си беше поръчала, а Иво динозавър.

# 88
malejna, благодаря за поздравленията, но кога е това. Аз никога не съм си празнувала имен ден и даже не знаех, че има. Имаше една тема и там бяха писали момичетата, но не помнех датата.
ами вчерa беше, Деси! Не се мени, всяка година е тогава!   bouquet
Другото, което ме подразни беше, че бяхме предупредени за малки като обем подаръце. Резултата беше, че на някой деца подаръците бяха почти колкото тях големи и също толкова тежки. Едни грамадни кутии, на фона на които нашият подарък изглеждаше незначителен. А Детелина се оплака после сто пъти, че децата я питали защо и бил толкова малък подаръка.
Получи дигитално любимче, както тя си беше поръчала, а Иво динозавър.

е, точно това и аз имах предвид! Би трябвало или за всички еднакво (трудно да се уцели) или да не ги отварят там или да има препоръчителни граници в лева...   Thinking

# 89
Дианка, много, много хубава новина! Оттук нататък вечно здраве ви желая!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт