Май 2005 - тема 120

• 21 748
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Дианче, радвам се за Любачето, смелчага е той Hug

При нас всичко е ок, нямаме нищо интересно. Яд ме е, че покрай Коледните празници в хотела се очертаваше да е спокойно - все пак всички са си по домовете. Но пусти фест....напълниха ни хотела групите, които ще свирят - при това за 2 нощувки. Та няма да имаме спокойствие по празниците.

Дени преди около час открадна една малка мандаринка от един магазин Embarassed Чак преди малко разбрах. Не съм го видяла кога я е взел и преди малко я видях на фотьойла. Питам го от къде е и защо не ми е казал, че я е взел за да я платим. А той ми отговаря "Ми тя госпожата не ме видя, че я взимам, защо да я плащам тогава?" Embarassed Embarassed

# 91
Диана, много, много хубаво звучиш Heart Eyes Явно всичко е минало добре, целИФки на Супер Любо Laughing

Августа, ако знаех... Другият път. И без това някои неща, които ни трябваха ги нямаше, та кой знае, може пак да идем скоро.

Изкарах изпита. Много съм доволна.

Другото, което ме подразни беше, че бяхме предупредени за малки като обем подаръци. Резултата беше, че на някой деца подаръците бяха почти колкото тях големи и също толкова тежки. Едни грамадни кутии, на фона на които нашият подарък изглеждаше незначителен. А Детелина се оплака после сто пъти, че децата я питали защо и бил толкова малък подаръка.
Получи дигитално любимче, както тя си беше поръчала, а Иво динозавър.

е, точно това и аз имах предвид! Би трябвало или за всички еднакво (трудно да се уцели) или да не ги отварят там или да има препоръчителни граници в лева...   Thinking

Днес беше нашето тържество, а аз ходих да снимам децата с Дядо Коледа. Казвам ви, направо изпаднах в ярост, 90% от майките не бяха спазили уговорката от родителската среща. Бяха решили всеки да избере подарък, но да е малък по обем и до 15лв. Еми, повечето дечица не се виждаха от пакетите!
Стори ми се, че Ава се оглежда повече в другите подаръци и като ме стисна нещо за гърлото... Tired Цяла седмица и обясняваме с татко й, че в градината ще получат всички по-малки подаръчета, а "истинските" - на Коледа.
Както и да е- ходих до Хиполенд, купих една много красива Барби (нищо, че ще получи друга на Коледа) и като я взех от градината й казах, че едно джудже ме е срещнало като съм си тръгвала и ми е казало, че Дядо Коледа пропуснал да й даде другия подарък Confused
Тя пък каза, че си харесва най-много короната Grinning. Та се поуспокоих малко.

Сиска, интересна случка Laughing Не я приемай сериозно. Аз на Станислава съм казвала, че в магазина всичко се плаща, щото полицаите ще ни арестуват (е, в малко по- смекчен вариант).

# 92
Здравейте муцки!
Диана,радвам се ,че операцията е минала добре и ти пожелавам всичко лошо вече да е зад гърба ви! Praynig
Вчера беше тържеството на Данчо,много е доволен от часовника и оръжието на Спайдъра.Спа с часовника CrazyИ ние ходихме вечерта на парти,бях обещала снимчица да ме видите какво съм мамче,но от бързане не остана време-то да наглася вечерята ,да дам указания на гледачката,да оправя дрехите и най-накрая да се гримирам за две минути,но.....съдба,от сега нататък все по-сложно ще е Rolling EyesИначе изкарахме добре,хапнахме,повеселихме се и едва издържах до 23.30ч.
Утре било работен ден,обаче нашата госпожа пропусна да ми каже ,че ще работят.Обаждам и се по телефона и тя ми вика -"...ами не ти казах ,защото ще бъдат само три деца..."Е,как да бъдат повече,като не казват на родителите.Но ще си помисля дали да не отиде Даката,да им развали кефа.Ама ще си оставя детето у дома,да си играят с Радо.
Малейна,няма да близнем у дома вече маргарин,никога....... Naughty
Феъри,страхотно е ,че Косето няма колики,мечта!
Сисе,не се притеснявай,случват се такива неща,обясни му че не е редно и едва ли ще се повтори!
Кате,честит ти изпит!

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 19:00 от Дидка - питка

# 93
  • Mediterraneo
Нямам време да чета много назад  Embarassed Само да вметна, че се радвам много за Дианка и Любачето. Всичките болести зад гърба ви да останат  Heart Eyes

И на мен ми направи лошо впечатление грандоманията на повечето от родителите в групата  Tired Едни огромни, тежки и лъскави подаръци, чак кичозни на моменти. Бива да купуваш на детето си, но не го прави така показно, бе! Само моето дете и още 3-4 имаха мънички( всъщност съвсем нормални по размери) подаръчета. За мен беше важна реакцията на дъщеря ми като си отвори пакета вкъщи- очите й светнаха и ме прегърна щастлива( защо ли, все едно аз съм го купувала  Mr. Green), а не колко е била голяма опаковката. Пфу!

Катка, честито за изпита.

Утре е началото на края на коледните ни кампании. Вечерта сме на тържеството на единия от домовете, вълнувам се много. Ще им водя Дядо Коледа на дечицата с чувал, препълнен с подаръци. Във вторник е тържеството на другия детски дом. Там децата са с увреждания и от сега се зареждам със смелост. Ходих веднъж там с мои приятелки на тържеството за Баба Марта- такъв рев ревах, сърцето ми се скъса като ги гледах. А сега ще водя с мен и младежи на по 14- 16 г., та и на тях кураж трябва да давам... Такива неща.

И нашата градина утре ще работи със сборна група. Отказах да водя детето, ще я гледа баба й.

# 94
Аз пък вчера не можах да отида да взема Миша от градината, защото заваля дъжд и я взе баба й, да не водя Косето по мокрото. Съответно съм пропуснала да видя другите подаръци и ми е много добре Laughing Laughing
Разбрах от свекърва ми, че е имало едно момче с огромна кола, като познавам майката, хич не се учудвам. Иначе Миша не е споменала да й е направило впечатление. Тя беше в такъв възторг от нейната кукла и дрехи, че нищо друго не я интересуваше Simple Smile. Но е наистина изключително гадно като се появят разни родители, които са решили да си ги мерят чрез огромни подаръци, страшно се дразня на такава показност.
Ние също обяснихме на Миша, че големите подаръци са вкъщи, защото дядо Коледа не може да занесе всичките големи пакети в градината и специално променихме писмата, та желаният влак да го получи вкъщи.
Бъдете сигурни, че децата са щастливи от подаръците си Hug

Тарталета, много е хубаво това, което правиш Heart Eyes

Иначе мойта сага има напредък Laughing Днес майка и татко дойдоха, взеха от градината Миша и сега я заведоха на пицария. Ето на това му казвам помощ Mr. Green Тя се радва на светски живот, а аз съм се опънала пред компютъра Grinning

# 95
Айде, и аз да се включа набързо   Grinning
Камий, айде оправяй наскутника (малейна Laughing) и цоп пак тука при нас в блатцето  Hug
Кате, за другия път да не ме забравиш, плийз  Praynig 
И честито за изпита  Hug
За Ава не се притеснявай-излязла си от положение  Hug
Ако вие се възмущавате от обема на подаръците днес, какво да кажа аз...Лелеее, ама верно имаше такива огромни пакети, че чак аз се смаях  Grinning И по два, и по три, хванати с едни пандели...Ама кво да се чудиш-това беше само щрих от целия панаир на суетата днес на Коледното тържество. Иначе програмата беше страхотна, всички деца се представиха чудесно (доколкото можах да видя, щото се образува една стена пред мен и на ппрактика виждаха само тия дето са седнали на първи ред маси, всички други гледахме по-големи и по-малки задници  Laughing).
Моят син, както обикновено, не се впечатли от огромните подаръци на другите, изчака си търпеливо реда, хареса си много подаръка (беше книжка с риби и реални звуци от морско дъно).
После ходихме на рожден ден на едно дете от групата. Там беше страшна история. Партито беше в каубойски стил и беше изпипано до последния детайл. Всички гости получиха още на вратата каубойски шапки, кърпи и торбички с конче, шерифска значка и ...гущер  Laughing
Имаше ди джей, по масите-от пиле мляко (череши, грозде, ананаси, дини, плодове всякакви), хапки, сладки, соленки, пици, картофи, кюфтенца, банички, ядки...огромни количества от всичко (даже за момент си помислих колко жалко, че нямаше деца, които да се зарадват и наистина да си хапнат). Освен това имаше фонтани, от които течеше шоколад и децата ходеха и си потапяха черешките да си ги ядат шоколадови. Тортата беше невероятна, сервитьорите държаха в строй подноси със шампанско за дребните...абе въобще-много идея, много труд и, разбира се, много пари в цялата работа  Grinning
Ще пусна снимки после, ако ви е интересно  Heart Eyes
Дианка, радвам се, че всичко е минало успешно  Hug
Дано това да е вече. Целувки на героя Любо  Heart Eyes
Деси, не се ядосвай, че така се е държала Детелинка. Може да не е толкова артистична, това не я прави тъпа  Peace Аз си спомням, че веднъж майка ми много ми се кара, щото според нея представянето ми на някакво тържество било пълен провал. Нали беше свикнала само да се хвали с мене  Mr. Green
Феъри, почивай си, сега ти се е паднало  Laughing

# 96
  • София
При нас всичко е ок, нямаме нищо интересно. Яд ме е, че покрай Коледните празници в хотела се очертаваше да е спокойно - все пак всички са си по домовете. Но пусти фест....напълниха ни хотела групите, които ще свирят - при това за 2 нощувки. Та няма да имаме спокойствие по празниците.

Говори ми, говори ми  Mr. Green

А за мандаринката...до сега не ми се е случвало. Любака знае, че като вземем нещо от магазина го "показваме" на лелята на касата. Но със сигурност ще ни се случи и на нас. Много обича да пазарува.

Катка, браво за изпита и успех на всеки следващ Simple Smile

За грандоманските подаръци...каккво да ви кажа  Rolling Eyes Срам ме е, но ще си призная. И нашият е двойно по-голям от посоченият размер. Не бях ходила до ДГ и говорих по телефона с госпожата. И тя ми обясни подаръка да е около 15см, колкото кутиите с хартиени кърпи, нали се сещам? И аз се сещам...а като отидох да го занеса, на вратата е мостра кубче. А моят подарък е точно колкото кутия с хартиени кърпи. Страшно неудобно ми стана. После в Метро видях хартиени кърпи, които са в кутия колкото кубче, а не в правоъгълна...Не ме върнаха, де, но аз толкова се притесних и ми стана кофти, че още ме държи  Confused Купих му една количка, 1 педя е голяма, ама кутията...Дано не ги отварят там.
Страшно се дразня на подобни изцепки със скъпи и огомни подаръци! Догодина на род.среща ще предложа  подаръците да са еднакви, да го обсъдим и да решим какви да бъдат.
Госпожата ми каза, че са направили този задължителен стандарт с размера, защото преди години имало родители, които носели шейни и колела за подаръци  Shocked Що за хахавци има, не знам.  Laughing
Добре, че директоркта е готина и им е резнала крилцата на всички.

Обаче, да се оплача, хич не ми идва музата да напиша стихчета за госпожите. Бягат ми римите и това си е  Laughing Дано днес ме споходи вдъхновението  Crazy

# 97
Добро утро !По едно кафенце
Едва ли има по -раннобудно майче от мен.Радо ме е събудил в 6 и нали днес е Игнажден,реших аз да "вляза" първа в къщите ви PartyНе съм лош човек,да знаете! HugЕй,Дианка ме е изпреварила,нищо втора ще се мушна у вас Laughing
Аз още съм в чуденка дали да заведа Данчо в градината,там ще си поиграе на воля! newsm78 У дома или гледа филмче или играе на компютъра,отвреме на време разнообразява с други игри.
Вчера бях сготвила мусака за Данчо(беше си дал заявката) и той ми направи страшен комплимент.Обясни ми колко мно`о(това е новият лаф при нас)му харесва и колка по-вкусна е същата в детската градина Crazy
Августа,този аватар многоо ми харесва!
И аз искам да си сложа снимчица на децата ,но незнам как да промуня размера на снимката.Някой ден ще помоля по спецовете за помощ.
Сега ще дават по нова ТВ филмче за спайдърмен и сме в очакване!

# 98
  • София
Дидка, снимките ги намалявам без специална програмка. Отваряш снимката и даваш Едит. Отваря се нов прозорец (пейнт) и там от менюто избираш Image ->Strech/Skew. От отвореното меню си намаляваш снимката в проценти.

Не наех, че е Игнажден. Сега ще чакам да видя кой ще дойде у нас  Simple Smile

# 99
  • София
Пак съм аз. Смуча си от пръстите разни глупости и най-"умното", което успях да измисля е това нещо и искам да ми кажете, ама честно дали ви харесва или да не пиша нищо по-добре...

На учителката ни любима
да й е спорна новата година.
Винаги да е засмяна, бодра, здрава
и от щастие да не се отървава.
А сега, с бодра песен на уста
да тръгва бързо към студиото за красота,
че трябва да използва цял час
за релаксиращ, класически масаж.
Но нека първо се обади
за да подготвят тайните помади.

С пожелания за Весела Коледа и Щастлива Нова Година,
родителите на децата от 1А група.

# 100
  • София
Много е добро стихчето!

# 101
Дианче, малко ремиксирах стихчето да стане по-дългичко. Хубави рими си изнамерила Peace
Преди много обичах да римувам.
Как ти се струва този вариант?

Пожелаваме на нашата учителка любима
весела и спорна да е новата година!
Винаги на бъде здрава, мила и засмяна,
нежен/ласкав и спокоен да е на живота океана.
За да бъде винаги в прекрасно настроение
предлагаме й малко лично забавление-
да използва за награда пълен час
за релаксиращ и класически масаж!
От нас избрано студио за красота
ще се погрижи да почувства лекота.
Но преди да тръгне нека се обади,
за да и подготвят тайните помади!

Дидка, мерси за кафенцето!

Августа, какъв е този РД ? Тия фонтани с шоколад са само за мен и Гуш Mr. Green Направо си представям как далдисваме в шоколад:lol: Ух, майкоу!
Ник е много готин като каубой!

# 102
  • София
Катка, много е хубаво ! Виждах аз, че ми е постно, ама пусто, като зацикля и не я докарвам до никъде. Не, че имам и големи заложби, де  Blush
Може ли да го използвам с корекциите?  Embarassed

# 103
Катка, много е хубаво ! Виждах аз, че ми е постно, ама пусто, като зацикля и не я докарвам до никъде. Не, че имам и големи заложби, де  Blush
Може ли да го използвам с корекциите?  Embarassed

Ти, пък  Laughing няма да издавам стихосбирка. Естествено, че ще го позваш ако искаш- то си е твое.
И аз не претендирам да имам заложби, за мен е удоволствие да ви услужа Blush
Май Сиска ги умее добре нещата, нали тя прави заглавията на темите преди.
Аз предлагам да не бързаш, може да излезе нещо по-добро Wink

Ава вече е във ваканция за 15 дни. Смятам да предложа на бабите да си изберат по два дни до 5ти януари, за да я гледат, че да си нямаме неприятности Mr. Green

# 104
С корекциите стихчето е по-благозвучно.Катка и Дидка-скрити таланти Hug
Аз да ви се оплача-заведох Данчо в градината все пак и като се навеждам да взема Радо ,за да си тръгнем ми се сецна кръста и не мога да помръдна от болка.А сега! ShockedПостоях,ама не минава.Едва се дотътрих до колата,дърпайки Радо за ръка,който се беше затичал подир едно черно коте.С една дума -голям зор видях,пъшках все едно раждам(не че съм го изпитала,незнам какво е родилна болка),хората ме гледаха странно newsm78Прибрахме се,намазах се с един гел,сложих си колан да пристегна кръста и като че ли сега е малко по-добре положението.

Общи условия

Активация на акаунт