Как сте, купонджийкитеее?
Никакви ви няма и почти не сте писали 
Всичко беше на ниво.
Ти си една от мацките,които зареждат мен(и не само мен сигурно) с добро настроение,позитивизъм и усмивки.Надявам се скоро да мога да те срещна и "на живо",на някоя следваща среща.
,играхме "страшни "танци.И на мен ми беше за първи път да празнувам на домашно само с половинката,но беше ......стра`отно! 

да ви споделя колко много се радвам, че съм тук, сред вас и още повече, че тази година можахме и да се видим наживо. Мечтая си през новата година да организираме една по-голяма среща, на която да дойдат още повече майчета 

, след което едното дребното удари кански рев от зъби и с 300 зора заспа. Тъкмо приспахме него, мойто заспа в хола и накрая в 12 без 10 тихичко гръмнахме едно шампанско и се накачулихме по витрината да гледаме наистина невероятните илюминации, под съпровода на химна "Мила Родино", изпълнен акапела от мъжа ми и кумицата (с тютютютттттююююю след всяка строфа 
На баща ми също му се паднало и той се обади да пита кой ще го прави дядо за втори път-аз или брат ми
Не знам дали е вярно, ама предния път като ми се падна бебе, родих, я да видим сега 

Горкият Лео, той се е видял в чудо
Дребен изкара до 3ч., със зор го накарах да си легне
Препоръчани теми