Снежинките леко се сипят, ДЕКЕМВРИйски бебоци се нижат

• 17 697
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте мамчета  Hug
Ние още сме две в едно  Sad
Честито на новите мамчета да са им живи и здрави дечицата и много да ги радват!!!  bouquet  bouquet  bouquet
Лек и усмихнат ден от нас  Hug

# 181
Честито на Деситка! Да е жив и здрав малкия човек и голям да порастне!

# 182
  • На брега на реката
Изтощена съм, изморена съм и крайно изнервена. Толкова ужасна нощ имахме. Не иска да пие чайчето против колики, ще даваме друго... Аз обаче съм пред страхотна депресия. Реве ми се, ще откача. И причината е намалялата кърма. днес ще ми донесат лактогонно чайче, но вече съм отчаяна. Само като си помисля, че не давам достатъчно на бебка и реввам. Сега пак ми се насълзиха очите. Искам да си го храня, правя всичко възможно да текне, ама не и не! А май ще прибегнем към АМ. Ох посъветвайте ме нещо...ще рухна съвсем  Cry

# 183
ЯММИ СПОКОЙНО И МОЯТА БЕБКА ПОНЯКОГА АКА НА 24 ЧАСА НО СИЧКО Е ОК,
За ИНФАКОЛА АЗ ГО ДАВАМ ПРЕДИ ХРАНЕНЕ НО НЕ ВСЕКИ ПЪТ ,ЗАЩОТО МИ КАЗОХА ЧЕ БЕБЕТО ПРИВИКВА И СПИРА ДА МУ ДЕЙСТВА ,както е всъщност с всяко друго лкарство,според мен имат ефект тези капки
НЯКОЯ МАМА ПИТА ДАЛИ ДА И ДОНЕСАТ ОТ АНГЛИЯ -МОЕТО МНЕНИЕ Е щом има възможност да се възшползва ,до колкото знам там са много евтини,аз с моите капки се снабдих от една моя приятелка която беще в англия през лятото и ми ги донеси преди да съм родила
ЕЙ УСПЕХ НА ВЕНИ  Hug-ДАНО ВСИЧКО МИНЕ БЕЗПРОБЛЕМНО И СКОРО ДА ЧУЕМ ХУБАВА НОВИНА Hug Hug Hug

# 184
Добро Утро на всички мами,

Малкия змей спи и аз реших да драсна някой ред  Simple Smile

kamelia ilieva - кърмата може да я замразяваш във фризера. Има най-различни мнения колко време може да се съхранява в хладилника и фризера - срещала съм от 12 часа в хладилника до 5 дена. Аз лично събърам във бурканче от 4 хранения колкото се събере (т.е 12 часа) и полсе залепвам етикек с датата и във фризера. В болницата педиатърката ме посъветва да "консервирам"  Grinning колкото мога, защото не се знае кога ще потрябва. Във фризера може да седи до 3 месеца. После като размразяваш слагаш първо във хладилника и после на стайна температура. (може и на водна баня, но водата не трябва да завира).
Моята кума също имаше много кърма и я замръзяваше в шипета от мим. вода по 1.5 литра  Shocked (дай боже всеки му). Така като трябваше след 4 месец на учи за държавен изпит и и спря кърмата си имаше резерв за още 1 месец. Така че събирай. Дано да съм го описала добре. Другите мами да допълнят

# 185
Вени е вече горда и щастлива мама на още едно прекрасно момченце,което се казва Иван! Бебчо е 3020гр и 50 см! Grinning
Да им е жив и здрав! Grinning

# 186
Момичета и аз не мога да събера кърма за всички хранения и сме на комбинирано хранене.През хранене даваме изкуствено мляко.Честито на всички мами!

# 187
  • София
Честит принц Иван на мама Вени. Нека расте здрав и много послушен. На мама бързо възстановяване.  Hug  bouquet

На мен ми хрумна едно заглавие за следваща тема, ако го харесате може да го ползваме.  Peace
Месец Декември е вече, всеки ден радваме се на ново човече!

# 188
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ВЕНИ  newsm68 newsm44 newsm51ДА Й Е ЖИВ И ЗДРАВ И МНОГО ДА Я СЛУШКА   bouquet Hug

# 189
 Здравейте аз да попитам за кърмата,може ли от няколко цеденета да събирам и от едното до другото цедени къде да я съхранявам преди да я замразя? Аз засега също имам доста кърма и от едната гърда се цедя защото хем ме боли хем и на Ралица и стига само от едната засега! Wink

# 190
Здравейте мили Мами,
чак сега успях да седна и да ви пиша. Родих на 01.12 със секцио прекрасна принцеска - Ажда 3.300 кг  51 см. Вече сме с колики и нещата не са много розови, по цели нощи не спим, но така ще е известно време трябва много търпение и здрави нерви.  Hug
Честито на всички мами и успех на всички които са още в очакване.   bouquet

# 191
честито на Вени,да й е йив и здрав малкия Иван и много да я радва
Ради,разбирам те,и аз бях така 1 седмица с м оята свеки.ама ние не живеем с нея и аз я изтраях 1 седмица и я изпратих по живо по здраво да си ходи.

# 192
Здравейте,

честит нови бебета. Да са живи и здрави и цял живот да радват мама и татко.

За кърмата
Моята приятелка видя много зор с кърмата и си поръча специални капки, които и утроиха количеството храна. Ето и информация.

http://www.motherlove.com/press.php

Най-добре е да купите през британски сайт за да не се плаща мито, като например този:
http://www.breastfeedingheaven.co.uk/low-milk-supply/herbal-extracts/cat_8.html  
Капките и хапчетата са едни и същи, разлика има в концепцията.
Тя сега ги даде на една друга мама и тя е много доволна.  

# 193
ЧЕСТИТ СИН НА МАМА ВЕНИ! ДА И Е ЖИВ И ЗДРАВ ИВАН И МНОГО ДА ГИ РАДВА!   bouquet
Аз до сега се бях разчистила здраво да видим дали бебчо ще се впечатли! Сега ще взема да си почина малко, че май бая се уморих!
Весел ден на всички! Grinning

# 194
Честито бебче на Вени! Нека Иван да расте жив и здрав и само радост да ви носи!

mimeto-rz честита принцеска! Да е жива и здрава, да расте щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт