Отговори
# 75
Сърф, да живеят онлайн преводачите. На тях дължа по една допълнителна порция смях от време на време Joy Joy

Биба, благодаря за снимките, но отварям само някакви на една жена - може би ти Rolling Eyes ...

# 76
Биба, благодаря за снимките, но отварям само някакви на една жена - може би ти Rolling Eyes ...

Каква жена, мен ме няма по снимките, аз съм зад апарата Wink
Я пак

# 77
Веч при мен също стана доста бързо. За Елтернгелд ги занесох направо в бюрото, че са близо до нас и след около седмица и половина получих бешейд. И за Киндергелд някъде 2 седмици траеше. Тях по пощата ги пратих в Пасау и още края на октомври ми бяха превели пари. Стискам палци и при теб да стане по-бързо. Peace

Шоши адски готини снимки. лека завист с надигна в мен, че така ми се ходи на ски. Ама благородна  Flutter

тук е адска боза навън. Трябва да стягам багаж, а си нямам и идея от къде да почна.

Слушам коледни песни и ми е едно ревливо, хормоните явно са се разбутали нещо.

Мишке
добре завърнала се отново в редиците.   bouquet

# 78
Хей, пийпъл. Simple Smile Тъкмо се връщам от форумски коледен купон и беше страхотно. Реших да се запиша и отивам да махам грима, че съм заприличала на... Хм, ами, на Анет Луизан. Не можах да се сетя по подходящо определение, не е Ейми Уайнхаус, обикновено като нея съм докато се гримирам. Сега очите ми са неестествено огромни, имам една любима актриса със същите очи, ама нея не съм я виждала с толкова грим. Мразя да си махам грина, но купона си заслужаваше. Затворихме три заведения, като едното преди това го отвориха специално за нас. Пяхме в караоке, изобщо, пълна програма. Много готино. Simple Smile

ти коя си на снимките?

# 79

Каква жена, мен ме няма по снимките, аз съм зад апарата Wink
Я пак
Blush не знам и аз какво съм отворила...

страшни снимки!! много хора брееее  ooooh! но има защо - тези вайнахтсмарктове са ..ммм...
и освен това - имаш много лъчезарно и миловидно момиченце!!! да ти е жива и здрава Hug

# 80
Не мога да не споделя и първото "официално" вокално изпълнение на дъщеря ми пред камера Mr. Green Mr. Green Mr. Green. Всеки си има право на неговите 45 сек. слава, ге?
http://dirbg.multiply.com/video/item/1/P1020649.MOV

Също и този "шедьовър" от петъчното ни посещение на коледния базар. Снимката е правена с хенди и качеството е кофти, но е just Симона Laughing - цък тук

# 81
  • Germany
Снимката е правена с хенди и качеството е кофти, но е just Симона Laughing - цък тук

Тук много се хилих  hahaha hahaha

# 82
О не, хаххаха! Але майне ентхен ли пее маймунката, Сърф?  Laughing
Сладурче!!!

Много хубави Бибините снимки!

Ей сега откарах един час бъра-бъра със Сбъдваща. Иска да ви пратя много поздрави, пет пъти ми повтори  Wink
Още поне седмица са в болницата, нали трябва да се реши проблема с бъбрека и. Иначе бебето е супер, яде, пълнее, радост за всички е. Мария е много силна, за миг не ми се оплака, а се обзалагам, че не и е лесно.

Ако искате наистина да направим срещата в КА по-нататък, че и с нея да се видим.

Извинявам се, че не съм ви чела, все пак и аз съм човек, не мога по 5 страници наведнъж  Mr. Green

# 83
Ие, браво на Сбъдващата, дано скоро всичко се оправи и се приберат с бебка у дома Hug

Ъхъ, патоците са. Сега трябва да я убедя да издекламира и 10 kleine Zappelmänner, защото то е още по-зашеметяващо  Mr. Green.

Денииис, ти защо си екс? Thinking Или е за Х-МАS

# 84
хаха, Сърфи, велика е!! Особено това "не, по-високо", хоп ръцете нагоре Joy

# 85
  • Germany
(х) Знак за съпричастност към кампанията срещу насилието - започната от студенти - колеги на убития наскоро студент Стоян пред дискотека в София.  Peace

Мен снимката със стола на главата ме разби  Crazy

# 86
# 87

Даже и съмишленици е намерила  Mr. Green

Десита, ти измисли ли го онова плетиво  Laughing - случайно го мернах на витрината на Есприт-а при нас - много яко изглежда Wink

# 88
(х) Знак за съпричастност към кампанията срещу насилието - започната от студенти - колеги на убития наскоро студент Стоян пред дискотека в София.  Peace

х-ът беше за траур. Вече 'х' не се слага, принципно.

# 89
  • Germany

Даже и съмишленици е намерила  Mr. Green

Десита, ти измисли ли го онова плетиво  Laughing - случайно го мернах на витрината на Есприт-а при нас - много яко изглежда Wink

Мдааа, измислих го   Flutter и аз си го харесвам "плетивото"  Flutter

х-ът беше за траур. Вече 'х' не се слага, принципно.

Не знаех, че не е актуално, оня ден ми го казаха вече свършило...много бързо приключват протести и т.н.  Rolling Eyes Confused

Общи условия

Активация на акаунт