Отговори
# 90
Мацки, привет! Два дни ви чета.

На Сбъдващата - честито!
На Мики - честито!
На Пешев - честито!
На Марк - честито!
На Мишката - добре завърнали се! А подробности?
На Котарана - честита глава! Суперска е! Много шик и секси!

Наздраве за всички чудесни поводи!  bouquet

# 91
Сърф, разби ме Симоната. Правилна тактика, или седиш на стола, или той седи върху тебе. Готино е детето, а и хубаво име носи. Wink

Няма да питам как сте, надявам се че всички сте ок.
Аз пакетирам, по точно бачкам и пакетирам. Уж изленах отпуска а тя каква стана...Утре смятам да свърша, да видим дали ще успея.

Копирам от Мамун: На Марк - честито!

# 92
Добър вечер!
Марк благодари за пожеланията! Буквално .
Съвсем ясно и отчетливо вика "Bitte-Danke" Винаги ме избива на смях.
Сещам се за оня виц>
Нощ. Тъмнина, Чува се само повтарящо се Бите/Данке. Що е то?
Двама германци крадат тухли като си ги подават.

# 93
Оле, и аз да кажа честито на тези, които съм пропуснала. Честито!
Не е нарочно. Остарявам и четенето назад в страниците ми измъчва невроните, нищо лошо.

Хора, да ви споделя нещо.
Пиша в един френски форум от година някъде, "мами в Елзас" се казва. Аз съм тамошната Лиска. Laughing Ама никой не ме мрази. Само имат някакво грешно, идеализирано мнение за мен. Демек - създадох си някакъв изкуствен имидж.
Миналия месец стана дума за среща и аз ги побърках. Да не е в детски парк на майната си, да е в Страсбург....те се съгласиха, нали са мили. Избрахме заведение, резервирахме, уточнихме дата. Понеделник - 15 декември. Аз него ден бях кисела и не отидох. Или ако съм честна ....ммммм....не посмях да отида. Помислих си, че ще срина имиджа си, че ще се разочаровам, ....абе пълен идиот съм. Писах във форума, че имам важно интервю за работа.
Одеве посмях да вляза там и гледам, че имам съобщение от една мадама - дано ми било минало добре интервюто и целувки. Стана ми толкова тъпо. Обадих и се по телефона. ( досега никой не ме знаеше каква съм ,що съм, нито ме беше чувал и виждал на снимка ). И разбрях, че имало три мадами от села покрай Страсбург, които били дошли специално да се запознаят с мен! Те форумките се били срещали сто пъти вече, ама този път имало интерес и аз не съм дошла.
И аз лъжа ли, лъжа. Разказвам за интервюто.
Сега слушайте най-големият майтап. Тази мадама, с която говорих им споменала нещо от рода  - "Тя Ест**** не обича срещи с деца, обича явно насаме" и сега организират среща в ресторант БЕЗ деца за януари!
Сърфооооо, ще дойдеш ли да удариш едно рамо, а????  Shocked

# 94
Сърфооооо, ще дойдеш ли да удариш едно рамо, а????  Shocked

Къде? При елзаските маман ли? Shocked
Аз тях даже няма да мога никовете да им прочета Crazy

# 95
Мистик, мноооооооого сте красиви двете на снимката Heart Eyes
Това е интернет, да не ти пука zа имиджа, и техният е иzкуствен, ако си допаднете, допаднете, пък ако не, си иzгубила една вечер и спестяваш времето, което иначе хабиш във тамошния форум.

# 96
Ама Сърфо, ти го намери ли форума веее? хахаххаа Laughing Те даже са пуснали снимки от срещата.

Серди, те са супер мили всички, ама аз имам явно мания за величие - не пожелах да се покажа. Или съм комплексар. Все тая.  Mr. Green

# 97
то тия двете неща май са идентични, ама да не ти пука, щом можеш да си приzнаеш, не мое да си толкова zле Grinning
Предавам раzговор от преди малко с Малик. Той е ужасно пристрастен към биберона и и снощо същият иzчеzна (Дядо Мраz го вzел, zа да го раzмени zа подаръци). Спането беше тих ужас, и днес също се върти от осем в леглото, смуче играчките поред и не може да zаспи. В един момент иzлеzе и каzа "Мамо, пиши един смс на Дядо Мраz, не искам подаръци, да ми върне бърzо бибата" Crazy

# 98
So where's my fuckin' pony? Laughing Laughing Laughing

# 99
So where is my fuckin' Schnuller, s'il vous plaît  Grinning

Хайде Серди, Сърф в скайп на прайвът сешън !

ПП. Серди, това не е даже снимка, ами уебкамерата ни снима одеве, уж да забавлявам детето. Ама ми хареса и си я турнах на майтап Simple Smile

# 100
А аз си лягам. Ти ако решиш да се превиш на лоша, мини през КМ и прочети темата за 14 инчовия ТВ Laughing . може да си пуснеш и "официалната" снимка с Роберто с правата, нетупирана коса да посдухаш малко чалгаджийките  Mr. Green

# 101
Какъв 14 инча телевизор ве жена и какви чалги? Въх! Сега ще намина. Ако си сложа нетупираната снимка, ще те цитирам с по-горното, ей  Laughing

Аз съм на две бутилки червено, всичко мога да ви сторя, внимание!  Mr. Green

Сърфо, погледнах, за коя официална снимка ми говориш бе шматко? Те говорят за някаква тв-звезда...не понимаю както винаги...

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 00:41 от mystic

# 102
ЕЕееееееех, изпуснах купона снощи! Така е с малките бебета. Правят се жертви.
Сърф, Симоната е трепач. Моя мъж веднага позна чие хлапе гледа без да ме пита!.
Серди, такива лафове чакай тепърва. Малик е пич!
Мисти, ни мой с лошото. Пусни им едно завойче на елзаските. А с теб кога ще се видим?

# 103
Добро утро мадами. Станала съм рано в зарана да събирам багаж, обаче съм още във форума  ooooh!
Малко офф. От лиманго бях поръчала дрешки на Яна на 19.11 и пишеше, че доставката ще е между 3.12 и 17.12. До днес нищо не съм получила. Обадих им се сега, имали проблеми с доставката, днес имали нахлиферунг и довечера ще ми каже какво е. Казах и, че от петък ме няма за 3 седмици. И тя ми вика "спокойно, ще се върне пакета при нас и после ще платите 4,90 и ще го пратим отново". Казах и, че няма да и плаща, след като при тях е вината и тя се съгласи и ще ми го пратят пак след 10.1  ooooh! Ще станат 2 месеца от както съм поръчала. Мисля, че дрехите няма да и станат вече  Whistling

Хайде изгонете ме да събирам дрехи. Малката едва я приспах сутринта, за да мога да си свърша работата. Голяма съм загори тенджера hahaha

# 104
Шоши адски готини снимки. лека завист с надигна в мен, че така ми се ходи на ски. Ама благородна  Flutter
Петка, давай, поне на час от Мюнхен имаш какво ли не разнообразие от писти Peace На Яна свежият въздух ще й се отрази чудесно. Диана беше на 4 месеца като я завлачихме с нас на ски, и то пропътувахме към 700км тогава ooooh!
Зима, пак там бяхме, Заалбах Wink Март месец ще сме в Циллертал.

Общи условия

Активация на акаунт