Отговори
# 60
 newsm59 на Марк! Риен, да ви е жив и здрав и много да ви радва!

аз съм в NRW, но с адвокати не съм имала работа

# 61
Привет мамани,
надявам се всички са в добро здраве и настроение Hug
Добре дошла на Анна сред нас! Мишенце, да е жива и здрава, спокойна беба! Hug
Бяхме няколко дни на ски, Диана направи сефетето на ски училище, много й хареса, добре ги забавляват освен с упражнения за ски и с игри, возят ги със шейни, влакчета. На обяд им дават ядене, пиене, близалка Grinning Правят се на маймуни и как не, за тия пари! Емма също беше скиорка, на гърба на баща си в раница Grinning
Ето малко снимки Heart Eyes
Отивам да въртя 100 перални ooooh!

# 62
   bouquet   servus, момичета!

......чакам.....ходя напред-назад /в събота бях 6 часа в движение навън/, уж за да поускоря нещата...иначе у нас нямам желание за нищо.....то с това чакане и броене на времето между контракциите какво да ми се прави......НО си мисля за вас   Simple Smile

И сега да си кажа сега-

Ч Е С Т И Т А   К О Л Е Д Н А   З В Е З Д И Ч К А   А Н Н А    Н А   С Б Ъ Д В А Щ А   М Е Ч Т И!

Честита нова годинка на Марк    Hug

Последна редакция: вт, 16 дек 2008, 22:48 от @->-- wild flower

# 63
Цвете, не се хаби да пиеш тез коктейли, могат само да те пречистят, но да тръгне раждането - нъцки. Лично изпитано при двете момчета  ooooh!

Мише, добре завърнали се с малката мишка у дома! Като спре каменовалежа, да разкажеш как мина.  Hug

# 64
Мишкаwelcome !
Иха, Шоши, много готини снимки! Адски се изкефих!  Wink Дияна ти е одрала физиономията, а малката Емма е толкова голяма за това кенгуру! Joy И как само сте я опаковали с каска, шал и очила - тя по-профи от най-профитата  Laughing ! Къде бяхте?

# 65
  • Germany
И аз съм в НРВ но също не мога да препоръчам адвокат  Embarassed Надявам се скоро да не ставам компетентна по адвокатски въпроси   Embarassed

# 66
Мацки, да ви питам (специално Майра, Маймунка, Гери, Петка, Деси) - колко време ви мотаха детските и родителските пари? Днес дигах скандал на фамилиенкасето, че още детските не са ми превели, а за родителските да не говорим.  Twisted Evil

# 67
  • Germany
Мацки, да ви питам (специално Майра, Маймунка, Гери, Петка, Деси) - колко време ви мотаха детските и родителските пари? Днес дигах скандал на фамилиенкасето, че още детските не са ми превели, а за родителските да не говорим.  Twisted Evil

Аз за детските подадох Симон като беше на около7м. и на следващия месец ми бяха превели за всички изминали месеци на куп, а родителските веднага след подаването - нямаше никакво забавяне  Peace Peace

# 68
Веч, подадохме успоредно и zа двете... кога беше  newsm78 . Май на около месец беше малката. След месец някъде дойдоха писмата, че zапочват да ги превеждат пак почти zаедно. Само от Фамилиенкасе_то ни върнаха веднъж документите междувременно, zа един zабравен подпис, оправихме го, пуснахме го пак и така. Теб zащо те мотаят?
Честит рожден ден на Марк, на мама   bouquet това.

# 69
Веч, zа Elterngeld подадох документите лично по съвет на моята Hebemme и 2 седмици по късно пристигна писмото с Bescheid-a. чух, че ако пратиш документите по пощата можело до 2 месеца да чакаш.
Документите zа Kindergeld ги пратих на 12ти декември и оня ден ми пратиха едно писмо, че им липсвало копиен на моето Freizügigkeitsbescheinigung.
Моите докименти се обработват във Франкфурт. А ти кога ги подаде твоите?

# 70
Нашите тук ми заявиха, че документите се обработвали между 6 и 8 седмици, а аз съм ги подала преди 5 седмици. Можело още за Коледа да ми ги преведат, но най-сигурно да ги чакам чак януари. А лихви ще ми платят ли, че ми ползват парите толкова месеци, гадовете хлъзгави?! Twisted Evil
Това от фамилиенкасе. Бяхме забравили да се подпиша, та веднъж ни върнаха документите за подписа, ама бяхме експедитивни за тоз пусти подпис.
А от министерството за родителските веднъж ми се обадиха да ми искат имената и датите на раждане на големите деца, а после още веднъж с писмо ми изискаха копие от визата. Що ме мотат толкова идея си нямам.
Гери, де да го бях знаела тоз номер, щях да се затътря до Саарбрюкен, ама нейсе. Бюрокрацията не случайно са я измислили германците ooooh!

# 71
Не мога да се въздържа и ще пльосна тук имейлът, който прди малко се озова в кутията ми Mr. Green

Моят Уважаеми приятели,
   Да Приятен ден!

Надявам се, че всяко нещо се случва и с теб! Благодарим за вашата подкрепа към нас.

Това време изглежда, че Коледа е тук още веднъж, и то е време отново да се въведе новата година. Пожелавам на merriest Коледа на вас и вашите обичаше такива, а аз да ти пожелая щастие и благоденствие през годината напред.

Поздрави и Весела Коледа!

Искрено Ваш,

Уенди Гао

**** експортната търговия Ко Лимитед "

уебсайт:http://www.*****.com

My dear friends,
   Have a nice day!
   I hope every thing is going on well with you!Thanks for your support to us.
   It seems that Christmas time is here once again, and it is time again to bring in the New Year. I wish the merriest Christmas to you and your loved ones, and I wish you happiness and prosperity in the year ahead.
   Best regards&Merry Christmas!

sincerely yours,
wendy gao
*** Export Trade Co.,Ltd
website: http://www.*****.com

# 72
Веч, при мен много бързо станаха нещата. Аз ги бях подала в Bürgerbüro-то при нас - те са ги препратили. Ходих там защото давах и копие от акта за раждане на Ясмин - има Гешвистербонус за други деца до 3г. Исках да съм сигурна, че са им стигнали документите и няма да ми искат пак нещо  Mr. Green Няма и 2 седмици по-късно си получих Бешайда и след 1-2 дена и парите (аз подадох малко по-късно и дефакто вече тршбваше да ми платят първата сума).

Сега им пращах пак нова справка от работодателя, че скоро се връщам на работа - и точно днес ми дойде новия Бешайд - 1 седмица горе-долу след като им пуснах - обикновено писмо - дори не беше и Пер Аншрайбен

(Ми6ка да ме извини Wink )

Това за Елтернгелд. За Киндергелд - само пратих специалното копие за тях и също много бързо ми ги изплатиха - но то не беше към Фамилиенкасе? Преди с Ясмин ме мотаха повече - носих ги тогава на крака в Арбайтсамт-а и някакъв батко ми се правеше също на важен с тия 6-8 седмици...

# 73
Сърф, да живеят онлайн преводачите. На тях дължа по една допълнителна порция смях от време на време Joy Joy

# 74
Ъхъ...това с въвеждането на новата година ми е любимата част.

Общи условия

Активация на акаунт