Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва на летището в Будапеща?
Какви са мненията за бюрокрацията в България?
Какви са мненията за снега във Финландия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва на летището в Будапеща?
Летището в Будапеща е засегнато от стачка, като два от терминалите са засегнати. Полетите се пренасочват през един терминал, като някои полети са отменени, включително на Malev. Стачката започна в сряда и все още няма развитие; дори пилотите се включиха. Това създава проблеми за пътниците, включително тези, които се връщат във Финландия.
-
Какви са мненията за бюрокрацията в България?
-
Какви са мненията за снега във Финландия?
-
Какви са мненията за диетите?
-
Какви са мненията за спортните дейности във Финландия?

.

. Всичките ми познати момичета с името Рали са много слънчеви и добрички, а аз вярвам, че името си носи и част от характера.

А в роклА рядко вкарвам моето боди...щото то се чувства по комфортно в дънки
Ама на такъв празник трябваше да му турим роклА
Ще бъде голяма веселба да гледате след време как е било
ехеее, искам такава елхичка бе, с толкова много подаръчета! 
Аз се лекувах днес цял ден вкъщи. И на работа не съм ходила даже. А за името, много ти благодаря. Аз да си призная много много не си го харесвам, ама пък си е българско, с което се гордея. Но пък наистина не разбрах с какво би могла да ме обидиш, винаги си толкова миличка (както и всички момичета, които пишат в темата).
Шегувам се, щото ми се падна "таз година булка,догодина люлка"
да ти се не видят и късметитe и чудотo!Както вика РалитУ..дано ни сЪ верни,че дигнах кръвно начии.. 
ох,аз не вярвам в таквиз работи...Е сега отивам в блога на КалинчетУ,да сА посмея малко..Ето и на вас малко весело настроение с блога на Калина:
Ма как вика Калинка:"Ни съм виновна,акълът ми толкУз..