Отговори
# 60
момичета преди малко имаше заря незнам дали я чухте, вашите бебчета стряскат ли се от гърмежа....моята бебка май се събуди...направо не ми се мисли на 31.12 какво ще е....?!?!?  ooooh!

# 61
[Супер, ПУ много ще им се зарадват - или ми ги донеси, че и без това имам 2 чувалчета от базара да им нося, или направо там можеш да ги оставиш. Търсиш мед.сестра Веселина, на работа е от 8.30 до 16ч
Ще гледам да ги занеса , ама трябва да хвана мъжо да го закараме чувала , че е доста голям и тежи.

# 62
Оле четох четох и направо се унесох /имах да наваксвам  Flutter Blush  / 
Сега се записвам да не ви изгубя пък утре ще пиша   Party

# 63
Айде пак да пиша
моля някой да ми даде банкова сметка, където мога да превеждам пари  за благотворителност/от чужбина  ще превеждам/. /ама след Коледа, че сега само почивни и  празници тук /
  и ние имаме проходилка, кашони с играчки, дрешки до 1 год и2 м., и много мъжки ризи размер 40-41,дънкита - давайте идея какво да ги правя и на кой да ги подарявам и дарявам, а и са много и транспорт трябва да им мисля от тук до вас  ooooh! 

# 64
Nature SnowmanВесели празници santa2 пълни с много любов  lovekissи вълшебства cheers

# 65
  • По света и У нас
Simple Smile) - Малко сме на Коледна вълна тук  Hug Надявам се да ни извиниш  Hug
Ками миналата година получи превод по банковата си сметка от чужбина за дарение ..... ако е навита може би с нея занапред ще поддържате връзка  Peace
За всичко останало .... за което си писала, има доста места където би могло да се помогне .... но нека го пообмислим още мъничко ..... защото транспорта е наистина сериозно перо  ooooh!
Говорих с Директорката на Комплекса за социални услуги .... Тя обеща да пообмисли с колегите си и поговори евентуално с 1-2 семейства, които имат нужда от помощ дали са съгласни да им предоставим координатите на теб .... ти окончателно да се спреш в последствие на едно от тях и директно да му помагаш  Peace
Но повече инфо, при всички случаи ще получа след празниците  Hug

Момичета, съжалявам ..... но нито до Искра, нито до Бата успях да отида  Rolling Eyes .... а като гледам и повечето от нас ги е обхванало празничното настроение  Mr. Green
Затова пък успях най-сетне да си взема шаловете от митница  Whistling без да се налага да плащам , така че вече са в КСУДС ..... но това ми коства един дигитален апарат, който загубих по трасето .... за последно си спомням само че съм снимала шаловете  ooooh! /за капак и апарата не е мой, бях го взела на заем, че нашият е при други приятели  ooooh! /..... Накратко то се е видяло, че около тази пратка трябваше нещо да си платя  Crazy ..... но като гледам май по-добре да бях купила шаловете оттук  Twisted Evil

# 66
: - ) )   Hug
Люси вече ти е обяснила, колкото до сметката, аз засега приемам наистина - отворих си сметка на Дебитна Виза Електрон, имам и Интернет банкиране, по-лесно да проследявам нещата  Peace  ако решиш, ще ти дам сметката на ЛС  Peace

Имаме и приход в касата 50лв от БИСЕРА   bouquet

Люси, направо не знам каво да кажа... много кофти... дано го намериш някъде из колата паднал  Praynig

# 67
Люси, аз се учудих защо си писала това "без да се налага да плащам " а малки букви , а не с големи, а то пак загуба имало. Съжалявам за фотоапарата, дано все пак се намери. ( не че е успокоение, ама на мъжът ми колега днес си загубил чантичка с документи, пари , кредитни карти, шоф. книжка и това точно преди празниците  ooooh! . Не знам дали джебчиите не са се активизирали
Весели празници, момичета!

# 68
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Искам да пожелая на всички пишещи и четящи тук, весели празници,безброй  прекрасни изненади и подаръци под елхата, много щастливи детски очички да святкат край вас   да сте здрави , щастливи и удовлетворени от делата си   Hug Весели Коледни и Новогодишни празници момичета! Най-сърдечни благопожелания за вас и вашите семейства Heart Eyes

# 69
 Nature SnowmanВесела Коледа, момичета!!!Нека всички се чувстват поздравени с предстоящите празници!!! santa2Пожелавам ви много здраве на първо място, много късмет и безброй детски усмивки!!!На  preggo майчета в отбора пожелавам леко бременеене и безпроблемно раждане!!! smile3504Нека и през новата 2009г раздаваме радост с пълни шепи и нека има по-малко нещастни деца! newsm05 newsm06Доказахме на себе си и на всички, че го можем, така че сега остава само да продължаваме напред!!! newsm51Наздраве  cheers и  kiss Flowers Bouquet Two Hearts dancing

# 70
  • на правилното място, в точното време
Честито свято Рождество, мили вълшебници! Топлина и радост да топлят домовете и сърцата ви! Радост и любов да изпълват сърцата ви! Не спирайте да дарявате усмивки и надежда! Hug Heart Eyes

# 71
ЧЕСТИТА КОЛЕДА НА ВСИЧКИ !ДА СТЕ МИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ,ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ!

# 72
ВЕСЕЛА КОЛЕДА! НЕКА Е ИЗПАЛНЕНА С МНОГО ЛЮБОВ И РАЗБИРАТЕЛСТВО!

# 73
Весела Коледа ,честит първи сняг !
ако има някого ,на когото не сте се извинили ,извинете се сега,
ако има някого когото не сте поздравили ,поздравете го сега,
ако има някого ,когото не сте целунали ,целунете го сега ,
ако има някого ,на когото не сте се обадили обадете се сега ,
бъдете добри !

# 74
  • Пловдив
Честит празник на всички!
Пожелавам ви здраве, защото е най-ценното
и безкористна обич, защото тя дава сили за преодоляване