Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 136
  • 299
  •   1
Отговори
# 210
дай боже тъй да е!
честита и на вас.
нашите деца явно са презадоволени и почти /да не кажа никак/ не се зарадваха на подаръците си. ските за кратко грабнаха вниманието на пипа, но обувките я стреснаха. масичката на камен /не е от ла редут/ изобщо не го впечатли, но за мсетка на това пипа произвежда неприлично висок шум. добе че има копче за 1/2 звук, че не се трае. център за почистване и ние имаме от рд на пипа, но имаше успех само 2-3дни. сега основното занимание от него е да се тича из къщата, като се влачи прахосмукачката така, че да прелита половината стая и да пада с трясък след това, когато се минава през прагове. за кратко мислех да светна децата, че има малки топченца в комплекта към прахосмукачката, които могат да се прахосмучат /има батерии/, но се отказах - не ща таралеж в гащите. по същата причина не сложих батерии и на тротинетките, които пак дядо коледа в лицето на брат ми донесе - святкат и свирят. ми не ща да ми пищи нещо - много ще ми дойде.
моят персонален подарък беше и все още е страхотен оранжев футуристичен чайник, който свири, когато водата се загрява - нещо, което гледах през една витрина и въздишах по него и си мислех,ч е никога няма да го имам заради цената му.  е, имам си го вече. това е най-красивата вещ в кухнята ми /заедно с едно гранитно х/гаванче, тежащо сигурно 2 кила, но затова пък особено стилно  Wink/ и несъмнено ще стои на челно и видимо място. а, получих и супер изработени червени кожени ръкавици и червен портфейл,които настина много ме радват, но очаквам до 3-4 седмици да ги загубя. поради тая причина не бих си купила нищо подобно с цена над 5 лева. а, и филков си подари сам на себе си, но посредствм мен, сет за суши. подносите са чудесни и наисина изящни, но предид факта,ч е аз риба и суши не ям, очевдно е, че подаръкът е за него.
за книгата - много я хареса. 2 дни дебнеше всяка свободна минута и сядаше на люлеещия се стол да я чете. честичко чувах доволно цвилене, което е добър атестат за мен  Laughing

ние днес заминаваме по бабите. желая спокойни дни.

на бременните желая да са 2 в 1 докато се върна  Wink

# 211
Аз веднага изкарах топчетат от прахосмукачката, но след няколко пускания и ми писна навсякъде да ги настъпвам и вече н еги изкарвам. Ники ходи с прахосмукачката от стая на стая и само бяга. Опитва се да извади топчетата,но не може  Mr. Green. За НГ има и пералня, вътре с вода....мнго ми е интересна. Даже аз се забавлявам също толкова много както и Ники.

# 212
Малко коледни снимчици от нас!коледно настроение

# 213
  • Пловдив
Весела Коледа на всички!И Честито ако има именници днес!!!
Ето малко снимки и от нас:http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=9607025

# 214
  • Перник
Честита Коледа на всички! Честито на всички именници! Да им е живо името!
Разгледах снимките, всички дечица изглеждат много доволни от подаръците от дядо Коледа  Simple Smile
Калоян получи колело, голям камион, дървен пъзел, животни, пеещо и ходещо магаре (това ми е любимото  Mr. Green ) и мноого други подаръци. Днес най-после намерихме време да се повозим и на шейната, тя не е нова де - моята шейна си е. Калоян ме гледа много странно като му обяснявам, че съм се пързаляла на нея като съм била колкото него  Mr. Green

# 215
Честита Коледа мами, на вас вашите слънчица и семейства  Hug santa2
ние днес благополучно се върнахме от бабите
и да почерпя виртуално, че мъжа е именник  newsm24

# 216
Честит имен ден на именниците на Хай и на Маик    bouquet

Разгледах снимките, много хубави и щастливи дечица, и колко подаръци, е тва е да си дете Simple Smile
Иван и той получи много подаръци, а аз след всеки следващ си мислех как да им направя фотосесия и да ги пусна на разпродажба, много ми дойдоха  Mr. Green А явно и на него защото не прояви голям интерес. Ларедутската маса се оказа комбинация от играчки, които ги има отделно и почти не и обърна внимание. Получи и кола с дистанционно, което вече не работи  ooooh! И един център с инструменти, но пък още неможе да схване как да играе с него. А също и едно много фешън кожено яке. Ще покажа снимки като кача.
С опаковките обаче пада игра. А също и с чехлите, по цял ден се разхожда с нечии ... май трябваше да му подарим едн адузина шарени чехли голям номер  newsm78
Вчера го возихме със шейната, ей голям кеф, и за него и за нас. Бягах нагоре надолу по един наколон теглейки го  Mr. Green

# 217
Майче честит ти именник да вие жив и здрав   bouquet
Хаи честит именник да си носи името с здраве  Hug
Галина е с скарлатина който има опит да сподели като четаох в нета за какво става на въпрос се притесних  ooooh!

# 218
Здравейте и от мен Simple Smile
Честита коледа на всички Simple Smile По-здрави, по-умни, по-усмихнати и с повече сбъднати мечти.
Явно това си е стандарт  Confused "Гъзето" Даяна получи 3 чувала подаръци. Много дрешки, обувки от гортех материя, шейна, плюшени кончета и кресла, пъзели. Добре че от както знам че съм бременна отново, съм по-либерална съм купуването на всякакви глупости, че съвсем не ми се отглежда глезено дете. В ролята на дядо Коледа съвсем успешно влезе половинката  Laughing Дани в момента наай-много се радва на плюшени играчки, постоянно ги мъкне и гушка ... е ако и пеят - щастието е пълно  Twisted Evil
Новото двадесет е отказа и да бъде обличана, много настоява да се облича сама  Shockedта си седи гола с часове опитвайки се да намуши някой крачол, ръкав, чорап или обувка. И ако с крачолите и обувките има известен успех, то с блузките, роклите и чорапите няма и теоретичен шанс  Confused та така - абе рано или късно ще се научи детето.
Краси почти нищо не знам за скарлатината ... стискам палци да мине леко и бързо.  Praynig

# 219
Здравейте.Честито на всички,които са имали повод да празнуват тези дни!Да са здрави и добри!

Всички дечица са големи сладури!И много са слушкали-личи от подаръците!

kar4ita-За скарлатината знам от личен опит с баткото.Това е шарка,към която организма не изгражда имунитет,т.е.може да се преболедува много пъти.Задължително е антибиотичното лечение.Но най-добре е да се направи посявка,за да се определи точния антибиотик.Протича като ангина, не пробвай без лекарства,само ще проточите във времето.Заразна е,езика е малиново червен,Т е  висока.При Ангел беше без обрив,но е възможно да се появи,но не е толкова изявен като при другите шарки.Не се притеснявай,всичко ще мине.Добре е,че са поставили точна диагноза,при нас бяха объркали с ангина,лекувахме с компреси,после антибиотик,като не помогна назначи втори и той като не помогна на своя глава направих посявка и след третия антибиотик се оправи.Това продължи около 3 седмици.Желая бързо оздравяване на Галето!

# 220
marina96  благодаря ние сме на втори АБ ,обрива започна да отминава но е отпадна не се храни повръща  :tired:priteсняват ме страничните ефекти за който четох

Последна редакция: нд, 28 дек 2008, 14:12 от kar4ita

# 221
Карчита  Hug Дано бързо да минава, много неприятно звучи  Sad

ето малко празнични снимки и от нас, другите 2 дечица са Влади и Ванина на една мама - http://picasaweb.google.com/Zlatan.Yanev/2008Zima#5284792334830349522

# 222
  • България
Данче ама то не останали дни на линийката ти .... пак и шейна дърпъш .... абе жена, голям зор май имаш да раждаш, що не го оставиш това дете да е дете на 2009 година, може пък да станете известни  Laughing .... стискам яки ралци всичко да е ОК!
Почивните дни свършиха и утре на тръстиката, ух гадост! Абе Нова година къде ще празнувате, ние ще сме без децата на една вила в Сребърна и чалко ми е гузно, ама всички ще са без деца, те нашите приятели и без това понякога се дразнят, че навсякъде си мъкнем опашчицата, ама така ни е хубаво. Не съм купила на Коко подарък за новата година - и то след толкова много подаръци - сега пък какво да купя??? newsm78
Краси едно голямо  Hugза Галина!бързо да се оправите и да няма други заразени!

# 223
стискам палци,галина да се оправи бьрзо.

много фешьн иван с коженото яке  Sunglasses

ира получи подарьк,много сладки ботуши.има и 2 снимки с дядо коледа.
и да ви похваля зебрата-много е интересна и занимателна.а и звуците,които издава са много весели.

момичета,картофките и пьлнените гьби,дето ви препорьчах за бьдни вечер,станаха супер.пак ще ги правя.снимки.

# 224
Данче ама то не останали дни на линийката ти ....
аз затуй дърпам шейна Mr. Green
а за бебе 2009 изобщо не искам, тя и доки няма да е тук ... та стискайте ми палци тези дни да е дългоочакваното събитие Simple Smile

много фешьн иван с коженото яке  Sunglasses
благодаря, от кръсничка му от германия е HandM е марката, в бг още ги няма, а били доста хубави.

твоите неща изглеждат големи вкусотии мммм Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт