честита и на вас.
нашите деца явно са презадоволени и почти /да не кажа никак/ не се зарадваха на подаръците си. ските за кратко грабнаха вниманието на пипа, но обувките я стреснаха. масичката на камен /не е от ла редут/ изобщо не го впечатли, но за мсетка на това пипа произвежда неприлично висок шум. добе че има копче за 1/2 звук, че не се трае. център за почистване и ние имаме от рд на пипа, но имаше успех само 2-3дни. сега основното занимание от него е да се тича из къщата, като се влачи прахосмукачката така, че да прелита половината стая и да пада с трясък след това, когато се минава през прагове. за кратко мислех да светна децата, че има малки топченца в комплекта към прахосмукачката, които могат да се прахосмучат /има батерии/, но се отказах - не ща таралеж в гащите. по същата причина не сложих батерии и на тротинетките, които пак дядо коледа в лицето на брат ми донесе - святкат и свирят. ми не ща да ми пищи нещо - много ще ми дойде.
моят персонален подарък беше и все още е страхотен оранжев футуристичен чайник, който свири, когато водата се загрява - нещо, което гледах през една витрина и въздишах по него и си мислех,ч е никога няма да го имам заради цената му. е, имам си го вече. това е най-красивата вещ в кухнята ми /заедно с едно гранитно х/гаванче, тежащо сигурно 2 кила, но затова пък особено стилно
/ и несъмнено ще стои на челно и видимо място. а, получих и супер изработени червени кожени ръкавици и червен портфейл,които настина много ме радват, но очаквам до 3-4 седмици да ги загубя. поради тая причина не бих си купила нищо подобно с цена над 5 лева. а, и филков си подари сам на себе си, но посредствм мен, сет за суши. подносите са чудесни и наисина изящни, но предид факта,ч е аз риба и суши не ям, очевдно е, че подаръкът е за него.за книгата - много я хареса. 2 дни дебнеше всяка свободна минута и сядаше на люлеещия се стол да я чете. честичко чувах доволно цвилене, което е добър атестат за мен
ние днес заминаваме по бабите. желая спокойни дни.
на бременните желая да са 2 в 1 докато се върна

И един център с инструменти, но пък още неможе да схване как да играе с него. А също и едно много фешън кожено яке. Ще покажа снимки като кача.