Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 128
  • 299
  •   1
Отговори
# 285
Честита  2009 година!Пожелавам на всички много здраве,щастие и късмет през новата година. Party Честит имен ден на Василенчо!Да е много послушен и мама и татко да са горди с неговото име.

# 286

честит имен ден на василен!

не стигнахме до болница,дано и не стигнем.спря да поврьща и акането вече не е толко често и толко много.два дни беше ужас-като акаше,става права и започват едни ужасни звуци  ooooh! всичко се разтичаше по краката й,минаваше през чорапите и на земята се образуваха локвички от аки...абе,гадна работа.
пие прахчета смекта и чай от шипки,и двете с триста зора.

сега открих,че имам имен ден  Shocked св.силвестьр,било.
черпя ви!

Последна редакция: пт, 02 яну 2009, 00:36 от silvi@

# 287
  • България
Честита нова година на всички мами и техните съкровища! Да сме живи и здрави и само радости през новата година!
Ние сега се връщаме - затова сега се включвам, умирам за сън - такъв маратон не сме правили от години два дни до рани зори .... абе да си призная хареса ми ...
Честит имен ден на Васи за вчера!
Честит имен ден на Силвия  - здраве  и любов!
Отивам да спя!

# 288
Данче  виждам че надничаш казвай как сте как се чувства баткото  Hug

# 289
Здравейте момичета Simple Smile
4НГ на всички, да е здрава и с много положителни емоции изпълнена!
Честит син на Милена, да е здрав и много да се обичат с баткото Simple Smile
Честит празник на вчерашния именик и на днешната именичка Simple Smile

Благодаря ви за пожеланията  Heart Eyes Ние вече сме си вкъщи, кърмим се с бебока, засука си много хубаво и упорито. Иван много добре го посрещна, страхотно му се радва, иска да помага, върти се около него ... абе страхотна емоция  Heart Eyes Само дето е малко болен и трябва да го държим настрани, но то няма как много. Раждането мина по=леко и по-бързо от първото. Пролича си, че е второ. Сега вкъщи още се настройваме към ситуацията, бебо засега е спокоен, имаме и баба и се надявам да се справим спокойно Simple Smile
Ето снимки на бебока, а ето да видите колко си приличат с батко си - Иван на 1 ден и Спас на 3 дни Simple Smile

До скоро от нас Simple Smile

# 290
малкото сльнчице наистина прилича много на батко си  Heart Eyes

завиждам благородно и се вьзхищавам на всички майки на породени деца  bowuu

благодаря за пожеланията  Blush

# 291
Честита Коледа!
Честита Нова година!
Пожелавам на всички много здраве и късмет, любов, усмивки, здрави и послушни дечица.
Честито на Миленка и Данче да са им живи и здрави юнаците и много да ги радват.
Данче видях снимките, ама чесно да ти кажа освен по това че са новородени по друго не видях да си приличат. Според мен са доста различни двамата, ама така аз ги виждам де. Имам чувството че Спас прилича по вече на баща си. Това е без значение,  важното и двамата да са живи и здрави а също и вие да им се радвате

# 292
много се радвам за малките бебоци:да сте здрави и щастливи семейства Hug

4НГ!

# 293
Честита Нова Година! Нека тя ви донесе много любов, здраве, страхотни емоции, късмет, пари и сбъднати мечти!!! И всеки ден да виждате усмивки и щастливи детски очички!!!
 Данче, Миленка  да са ви живи и здрави малките юнаци и много послушни и спокойни бебета да са. Много се радвам за вас, много  Hug!
Данче за малко да родиш на моя рожден ден. Wink  радвам се, че раждането е минало бързо и леко. много целувки и бързо възстановяваване.  Heart Eyes
много благодаря, че сте се сетили за рождения ми ден, въпреки че отдавна не съм се включвала. благодаря за пожеланията.
Празниците прекарахме чудесно с най-близките ни хора, много подаръци, веселба, преяждане, което вече ми идва множко. Mr. Green а и продължава....
Малкия расте и с всеки ден става все по-див и палав и измисля щуротия след щуротия. вкъщи е торнадо всеки ден, сега пак е му е дошъл пауъра и беснее. но да ми е жив и здрав. говори доста думички и всичко разбира.
спокойна вечер от мен!

# 294
Добре съм аз. Мързелувам и дебелея покрай празниците, направо чакам с нетърпения 5 за да хода и на работа  Laughing и 6 да мине феталната морфология на бебе 2. Дани е добре, качва се успешно на главите на бабите. Алелуя - проговори и както очаквах първите опити за изречение бяха точно 2 дни след първите думички. Оставям е да се облича сама  Rolling Eyes и след час като и писне да е в леглото гола и сама е по-склонна да получи помощ при обличането  Mr. Green
Депресирам се покрай разходите в последно време и говоренето за кризата. Лятото купих ме по-голям апартамент и не смятахме да бързаме с ремонта ... но след като разбрах че съм бременна пак, започнаха едни зверски харчове за ремонт Rolling Eyes поне става многоооооооо хубаво.

# 295
Данче напрово се просълзих като гледах снимките всички изглеждате много щастливи Спас е много хубаво бебе   Hug
Темп много се радвам че сте добре   Hug на теб за кога ти беше термина
При нас когато се роди бебето каката започна да му подръжава и дръпна назад в развитието си още не е проговорила хубаво

# 296
  • На морето!
Ох, много е хубав Спас, много си приличат наистина с батко си.  Heart Eyes А вие с таткото, Данче, изглеждате страшно спокойни и щастливи! Чак и на мен ми се прииска пак да имам толкова мъничко и сладичко бебче, а аз по принцип съм последният човек, на който му се бременее в близките 5-6 години.

# 297
Данче- страхотни снимки, да си призная чак се размечтах ... Embarassed не че планираме нещо де  толкова е мило  Heart Eyes

# 298
Момичета, чудесни новини!

Данче, да сте живи и здрави цялото семейство! Спас е прекрасен!
Коя Миленка е станала мама?
Аз съм изпуснала много... И те да са живи и здрави!

Поздрави на всички мами и цунки за малките майчета, които вече не са мили бебенца, а малки момиченца и момченца!

# 299

Общи условия

Активация на акаунт