Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 129
  • 299
  •   1
Отговори
# 255
Честито ти момченце!Да ти е живо и здраво и да ти носи много щастие и усмивки! Grinning

# 256
 Милена честито Ви момченце!!! Да е здраво и послушно!!!!

И Данчето се губи вчера и днес,дано скоро ни зарадва с добрата вест.

# 257
Честито бебче на Милена Grinning

Ясич напоследък е придобил един трогателен навик Heart Eyes
Когато му се доспи,си взема възглавничката от леглото,слага си я на пода,ляга и ме гледа многозначително Mr. Green
Тва щото сам не иска да заспива,трябва или заедно да си легнем,или да го полюшкам в количката Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 дек 2008, 21:38 от 凤Феникс凰

# 258
Здравейте момичета:)
аз много отдавна не съм се включвала, но така е, работа, деца, да кажа първо хубавата вест и тогава... за нас повече
Данчето стана мама за втори път, снощи в 22.30 се роди бебе Спас, 3300, 49 см. Раждането е минало добре и леко. Тя ще разказва повече:)
Аз влизам от време на време да ви чета, но за писане рядко остава време. Ние сме добре, Ванина се гледат с баба си вкъщи, смятам на ясла да я пращам от април, стига да ни вземат за 2-3 месеца и след това от септември си кандидатсваме по системата. Баткото ходи на детска, ние на работа и така. С две деца е доста по трудно и време почти не остава:) Но пък е и много сладко и забавно:)
По празниците не сме и няма да мърдаме от София, че искаме максимално да си починем.
Целувки на всички бебоци и весело посрещане на Новата Година.
Утре ще ходя да видя Данчето, ако има още инфо ще пиша:)

# 259
браво на данчето!

желая всичко най-хубаво на бебе спас и цялото семейство!

# 260
Еее,супер Hugза Данче Hug

# 261
  • България
Браво бе момичета - добра работа сте свършили докато ме нямаше два дена!
Честито на esthetique и Данчето! Да са им живи и здрави рожбичките! newsm32

ЧРД на mylene !  bouquet

# 262
Поздравления за Данчето и МиленаД-да сте най-гордите мами със своите синове!

# 263
  • На морето!
Данчееее, страхотна новина! Да е жив и здрав малкият мъж!  bouquet

# 264
 Данче  Hug Hug  bouquet  bouquet Честито Ви момченце Спас да е здрав и да Ви радва много!!! Бързо възстановяване

# 265
 newsm32 Честито на гордите мами на юнаци- Данчето и Естетик!!! newsm32
Да са здрави, весели и да ги радват двойно!!!

А на останалите весело посрещане на Новата Година newsm44

# 266
Данче честита ти рожбичка да ви е жив и здрав

а на теб бързо възстановяване

# 267
ира е лепнала ужасен вирус-поврьща и има разтройство.така е вече пети ден.
не мога по никакьв начин да й дам прахчета,отказва и лечебното мляко.
ако до утре няма подобрение,ще й правят изследвания и може да ни оставят в болницата за да й преливат глюкоза.

много ми е тьпо,нямам никаква настроение за довечера...дано се оправи малката ми маймунка  Praynig

на всички желая весело посрещане на новата година!

# 268
silvi@-дано нещата при вас се оправят светкавично Praynig и не се стига до болница!

Желая на всички спокойствие и хармония през оставащите часове от старата година!

# 269
  • България
Ние отиваме на едно хотелче тук на двайсетина километра от Сс и ще оставим Коко в майка - свило ми се е сърчицето... май не искам да празнувам без детето .... странно ли е това .... та той е смисълът на живота, ама никой не си искаше децата.... а пък ние нашето навсякъде си го вземаме... такива мисли имам аз...пък и много почна да плаче като се разделяме и щом усети, че ще излизам не ме пуска за ръката.....
Силвия при теб е още по гадно - много целувки на Семира и бързо да се оправя, никаква болница ... давай чайче от шипка, да не й се обезводнява телцето  Hug

Весело изпращане на старата година и посрещане на новата!

Общи условия

Активация на акаунт