Вятър вее, дъжд вали, Май-чето не иска вкъщи да стои!

• 14 135
  • 299
  •   1
Отговори
# 270
Добре дошъл на СПАС при нас!  Hug Данче жив и здрав да е,мъжка майка се очертава!
Много любов,а на теб кураж и бъди себе си с тия мъже!
Чака ме те с разказ и снимки!
  bouquet
Милена,честита ти рожба и на теб!Много щастие и сбъднати мечти на цялото,Ви семейство! Hug

Силви,приеми,че има и моменти на разочорование,нека тази година остане назад с лошите моменти от живата на всеки!!!....... Hug

Аз съм в супер настроение,настроила съм се да изпратя една лоша година,с пожелание към всички нас от Нашият Ма-ски отбор,за по добра година от всички останали зад нас!

Весело посрещане и Наздраве!!!!

Бог да ви богослови!

# 271
 Честита да ни е новата 2009! Желая много здраве, красиви мигове с децата и много щастие! Hug
 Честито на двете майчета!  Hug  bouquet
 Днес е Васильовден. Черпя виртуално за моя син! Наздраве! Heart Eyes
 Болничките да се оправят и да се радват на предстоящите празници! (покрай отрупаните трапези тези 6 дни съм качила няколко килца). Crazy
 Цунки по муцунки Hug

# 272
  • В море от любов
Честита Нова Година на всички!!!!
Желая ви много здраве, щастие и късмет и доброто настроение да не ви напуска никога!
Много усмивки през новата 2009 година!  ura Tada  bigdance2

# 273
ЧНГ
да сме здрави, спокойни и повече усмихнати, желая.
честит спас на данчето. нека детето да е каквото тя си пожелае, но само до едно време. после да стане каквото то само си поиска Wink а мама и тати да имат здрава гърбина, за да помагат много - и когато трябва, и когато не трябва  Wink

ние сме в русе сега. камбата се разболя преди няколко дни, та за пореден път посетихме и русенската бърза помощ, която само мога да похваля. подобно отношение и поведение не съм срещала дори при най-скъпо платените си консултации в софия. д-р панова е пич и половина. да е здрава!
в тая връзка, силвия, къде се намирате понастоящем? детето подобрява ли се? камен беше с Т около 39 + кашлица, но вече е 4ти ден на АБ и се оправя. дано да ви се размине лошотията.

ЧИД на всички големи и малко именици.
желая здраве на майския Васко, а също и на един друг, който вие не познавате, но който е сладур и половина.

утре се прибираме към софето и ще се включвам по-подробно и често. тук някак не ми остава време от мързелуване и бездействие. всъщност, нарочно не сядам на компа, че си знам, че ме чака една поръчка, а супер не ми се работи. единствената причина да включвам тукашната машина, е да трупам багаж от ла редут и дпам в едни кошници. ще чакам още 3-4-5 дни да помъдрея и да извадя част от багажа и от 2те кошници, че инак ще станат над 50 артикула /някои от тях с по 2-3 броя/ и много стотин евро изхрачени по пътя. че част от нещата нми трябват - така е, но не и вичките 60-70 парцала  Rolling Eyes

# 274
ЧНГ на всички! моите дечица ме сурвакаха и беше супер сладко, дори и малкия
Данче - честито   bouquet много здраве бебче, а на теб бързо възстановяване

# 275
Честита Нова 2009 Година!

Данче, честито ти момченце! Много да ви радва, да спинка през нощта и да няма колики.

Честит имен ден на Васето! Да сурвака мама и тате и да получи още много много подаръци.

Майкини ми дойдоха вчера и Ники не ги остава да седнат  Mr. Green. Получи подаръци, щастлива е много, беснее, бяга. Сега ще идем да и купим една сурвакница, че да ни сурвака детето.

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 14:08 от Qnush

# 276
Честита 2009 Година!
Бъдете здрави и да ви е на късмет!

При нас вечерта протече тихо и спокойно,на приглушена светлина и ниски децибели.Това всичко заради дребното,разбира се.Но навън.... ooooh!беше като на война.Чудя им се аз на всички онези, които дават луди пари за бомбички и пиратки,строяват се по балконите и гърмят ли гърмят,викат,свирят...Лудост!Може и аз нещо да не ги разбирам тези работи,щото като гледам масово хората  така да се забавляват.

Изтеглете си новогодишно късметче:
http://banici.net/

Последна редакция: чт, 01 яну 2009, 14:31 от marina96

# 277
smiled_-Честит имен ден на Василен!Да е здрав и много да ви слуша!

# 278
Момичета благодаря за пожеланията

За Новата година -
здраве до амина,
шарени торбички, пълни със парички,
и гърненце с мед - да е на късмет!!!

Птица страхотно пожелания клипчето е супер пожелавам ти една година изспълнена с шастие късмет и сбъднати мечти  Hugгледах снимките на децата страхотни са  Hug

Силвия пиши как сте много неприятно за съжаление болестите не питат кога да идват дано малката бързо се оправи  Hug

Майче Камен бързо да оздравява и ние сме на антибиотици но вървим към подобрение
Честит имен ден  Васито

Днес и нашият тати е именник

# 279
Иха вече и бебета има Simple Smile да са живи и здрави малките юнаци и големи да пораснат Simple Smile Родителите им да се стягат  Laughing

Януш ти си на ред ....

Честита нова година на всички. Да бъде по-добре от всички досега. И да сме по-усмиханти и щастливи ... както и живи и здрави Simple Smile

# 280
Темп кажи как си  Hug

# 281
          ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!ДА Е ЗДРАВА И МИРНА!!!!!

# 282
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! Много здраве и любов! Благодаря на всички за поздравленията:) Ние всички сме добре, да чукна на дърво, бебчето започна да се храни добре, имам кърма. С баткото имах проблеми с кърменето и затова сега съм радостна, че нещата потръгнаха. антоан се роди 2800 г. и 48 см и сега трябва да си наваксва....Ами това е засега от мен, ще пусна и снимки по-късно:)

# 283
# 284
ЧЕСТИТА НОВА 2009 ГОДИНА !!!

Честито и на родилите мами  Hug  bouquet  да са ви живи и здрави малките слънчица и много да ви радват    baby_neutral

Общи условия

Активация на акаунт