Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
-
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
-
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
-
Как да избера подходящо бебешко легло?
-
Какви са някои предложения за справяне с проблемите със съня?

Целувки за авторката и кръстницата
!Момичета ориентирали ли сте се към болница за раждането вече?Аз съм се спряла на Токуда,заради многото добри отзиви и тук във форума и от две познати раждали там.Обаче всеки път се разочаровам като отида
(водя си ЖК там паралелно с ЖК при д-р Сигридов). Докторката имам чувството ,че се чуди как да ме изгони.Изключително несериозно ми води ЖК,разчитайки само на материалите,които нося от д-р Сигридов.Не иска да ме гледа на УЗ с мотива,че"Ами той нали ви е гледал скоро",но иначе си плащам 30 лв всеки път.Не ми се струва нормално аз да виждам нередности в изследванията и аз да и ги показвам всеки път.Хемоглобина ми е много нисък и пия желязо,казвам и го а тя отвръща "аха".Толкова добри неща чух за тази болница и с такава радост се записах там на ЖК,с намерение там да раждам живот и здраве,но сега съм много разколебана...Някоя от вас спряла ли се е на Токуда?Просто искам да чуя още мнения.
.Мъжа ми ми подобри настроението още повече,като ми донесе огрооомен шоколад и книга по случай,че съм му била сладка.
.Желая на всички добро настроение и нови ритничета
!

Повечето споделят за ниска плацента и разни такива,а за вискока матка някой нещичко да знае 

. Та ще звъня и ще ходя. Спомням си само, че беше следобяд. После ще пиша как се развиват нещата 
Разбрах, че ще правиш и още една при друг специалист - успокой се и вярвай, че всичко ще е наред- и ще бъде