Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
-
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
-
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
-
Как да избера подходящо бебешко легло?
-
Какви са някои предложения за справяне с проблемите със съня?

и имам понякога ужасно силно сърцебиене, но ходих на кардилог заради кръвното и всичко ми е наред.

. Тук до работа има две фурни за закуски. Отивам на едната и питам еди кои си закуски дали са топли и тая започва да ми вика че нямало как цял ден да са топли закуските аз какво съм искала. Стана ми много криво че ми се развика така тъпо и отидах на другата и си купих от там закуска. Дойдох си в офиса започнах да ям гладно гладно и изненада
стъкло което даже успях да сдъвча. Отивам да я питам къде са и шефовете и че ще извикам ХЕИ а тая ме гледа невино и ми вика те може би следобед ще дойдат. За съжаление заради хормоните и скарването с мъжа ми сега даже нямаше да издържа на напрежението да се занимавам с такива неща. Върнаха ми парите и сега си ходя нервна и гладна. Ох наоплаках ви се по късно ще вляза като се успокоя.
като ме налегна един смях - немога да се спра.