Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от френски сайт и колко време отнема доставката?
-
Какви са препоръките за резултатите от скрининга за хромозомни аномалии (БХС) и амниоцентезата?
-
Къде мога да намеря снимки от бургаската среща?
-
Как да избера подходящо бебешко легло?
-
Какви са някои предложения за справяне с проблемите със съня?
Жлъчка казваш
бреййй и какво да правя в смисъл,това ми се случва за 2-ри път откакто съм бременна,дали е от някаква определена храна
Да ще питам доки ама чаааак след нова година 
Ще говоря с Доки след НГ, ако може с нещо да си помогна, че коремчето ще става все по-голямо и ще притиска все повече стомаха, а като е притиснат се появяват тези неразположения. Така съм се чувствала само веднъж - това лято след като пих 2 силни антибиотика и си съсипах чревната флора и стомаха, тогава се оправих с някакви таблетки антиацидни, диета и пробиотици. Само че сега освен хормоните и притиснатия стомах, имах 4 месеца повръщане и постоянно гълтам разни хапове, та явно се дразни лигавицата. 
По този повод аз май си имам едни водни балони, които са много интересни за тренировки по народни танци. Състоянието е някъде между тези
картинки.
Май после целия трамвай заложи повече на смеха, отколкото на загубената кауза да превъзпитаваме тази дама.
никак не ми се иска да пия антибиотик,но ако не се оправя до ден два ще се наложи,за сега съм само на тавипек.
. Не мога да насмогна да ви изчета. Само за протокола. Онзи ден бяхме на консултация, всичко ни е ок, тежим 700 гр. и сме навършили 25 седмици. Обаче е много срамежлива и никак не иска да позира за снимка, както и миналия път