раждали скоро в Торакс Пловдив?

• 30 349
  • 115
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
Аз не съм си правила операция,но знам че д-р Велевски е много добър в тези операции  Peace

# 106
  • Пловдив
Да побутна малко темичката.
Родих в Торакс преди 2 месеца и мога да кажа само хубави неща! Отидохме с мъжа ми в 2 часа вечерта с изтекли води и без контракции, без да съм си избирала екип или доктор. Посрещнаха ни много любезно, дежурният ме прегледа и ме настаниха в единична стая. Мъжът ми стоя до мен през цялото време преди да ме вкарат в родилна зала. Изроди ме д-р Кръшкова   bouquet., която чака почти цял ден да започнат спонтанни контракции и не прибегна до секцио, "за да свърши по-бързо", каквато слава се носи на частните клиники! Отношението на целия екип беше страхотно, гледаха ме като принцеса! Живот и здраве и следващото си дете бих родила там!

# 107
И на мен ми предстои райдане и сам се ориентирала към торакс. моч близка роди там и е мнооого доволна. И нея до последно са я чакалид роди нормално, без да бързат и д ач мъчат.

чудч се само дали операции като миома ги изпълняват със здравната каса? Н маика ми и откриха такава и ми се 6те да ч оперира нчкои от докторите там.

# 108
  • Пловдив
Аз мисля,че тези операции ги изпълняват със ЗК,даже и безкръвните,но е най-добре на място да се говори  Peace

# 109
  • Пловдив
Някой знае ли дали д-р Маркова се е върнала в Торакс?

# 110
Преди 1 м още не беше.

# 111

малко да раздвижа темата
някой скоро да е раждал в Торакс?
Г

Малко да раздвижа темата и аз
Някой тази година да е раждал в Торакс?
Със сигурност цените няма да са такива каквото са били от преди 3-4 години, нали?
Аз съм се насочила към доктор , който работи там, но не знам дали ще се налага предварителна уговорка с него и естествено допълнително заплащане... Моля , яко има наскоро родили мами, да споделят

# 112
Аз родих преди година и половина.
Платих си само таксата, преди седем години също раждах там, също си платих таксата въпреки че се наложи да вадят детето с форцепс после и да ми правят операция, нищо друго не съм заплащала. На доктор отделно за разлика от Селена не се заплаща.

# 113
Доктор Троянчев работи ли още в Торакс?

# 114
Д-р Троянчев със сигурност знам че работи в Селена,за Торакс не мога да кажа. Simple Smile

# 115
Патишанов е най-големия некадърник не само в Пловдив,ами и в цяла България.Изобщо не се лъжете да ходите при него.Като не може да излекува някой и не зная какво да прави в дадения случай си зарязва лечението.То така е най-лесно да избягаш от отговорност!!!! Аман от зле подготвени кадри с високо мнение за себе си без грам покритие !!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт