Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 564
  • 339
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Здравейте момичета,

Честита Коледа но всички!!! Много любов и щастие!

Честит имен ден на всички празнуващи днес!!! Да са живи и здрави!

# 301
Весела Коледа на всички!Нека коледният дух донесе много топлина в домовете Ви!

# 302
Весела и щастлива Коледа на всички!
Пожелавам ви чудесата да са около вас цяла година!

Последна редакция: чт, 25 дек 2008, 17:37 от P0LLY

# 303
Честита Коледа!   bouquet

# 304
Мили софиянки, много съжалявам, но няма да можем да присъстваме на партито, за което ми идва да си блъскам главата в стената  Banghead Знаех, че леля ми (сестрата на майка ми) има тогава рожден ден, но пропуснах факта, че е 60-годишен юбилей и няма измъкване; ще ни води на ресторант супер официално и при това цялата рода  smile3511. М...а му! Бясна съм и в същото време много  ми е мъчно, че се проваля страхотното ми изживяване.

# 305
# 306
  • София
Весели празници, мили момичета!

Лина, последната снимка на спящите ангелчета в спайдърменски чаршафи ме разтопи!  Heart Eyes
Све, не се ядосвай - ще изкарате весело и на другото парти!  Следващия път ще дойдете!
Поли, календара ще си го взема от фотото след НГ - нали няма да е проблем и ще го пазите Wink

Дядо Коледа не беше посрещнат добре от Мия - гледа го подозрително-намръщено и се разрева като мина покрай нея за да си ходи. За сметка на това кака й (която доскоро не искаше да чуе за добрия старец от страх) му каза стихче. Laughing
Подаръците седят на купища по стаите, разопаковани, но неупотребени качествено. От миткане не остава време Laughing След няколко часа заминаваме за морето и ще остане за следващата година тази работа.

А нашата кака снощи поиска да спи сама в стаята си и да й направим "свърталище" - сега има легло с балдахин, четем приказка, целувка,  заспива сама и така до сутринта Mr. Green Това не вярвах че ще се случи на мое дете някога - така са ни окупирали. Mr. Green
А татко й, на който се падаше задачата да си легне с нея и да я приспи (и гушка цяла нощ) погледна тъжно и пита - "И сега какво? Сам ли?" Представям си какво ще стане като заговори за срещи

Понеже няма да ви видя до догодина - ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА 2009!

# 307
Све, тогава календарите за варненската група да не ги носиме на сбирката?

# 308
  • Пловдив
Дядо Коледа не беше посрещнат добре от Мия - гледа го подозрително-намръщено и се разрева като мина покрай нея за да си ходи. За сметка на това кака й (която доскоро не искаше да чуе за добрия старец от страх) му каза стихче. Laughing
Подаръците седят на купища по стаите, разопаковани, но неупотребени качествено. От миткане не остава време Laughing След няколко часа заминаваме за морето и ще остане за следващата година тази работа.
Много са сладки тези деца  Mr. Green Всяко реагира странно на дядо Коледа. И Рая го гледаше подозрително, ама накрая свикна с присъствието на белобрадия и при положение, че носи подаръци... вече е неин човек  Mr. Green
Първата среща с дядо Коледа, просто беше тройно критична за моите нерви  Mr. Green http://benitka.multiply.com/photos/album/62/62
После вече всичко беше супер http://benitka.multiply.com/photos/album/63/63

Цитат
А нашата кака снощи поиска да спи сама в стаята си и да й направим "свърталище" - сега има легло с балдахин, четем приказка, целувка,  заспива сама и така до сутринта Mr. Green Това не вярвах че ще се случи на мое дете някога - така са ни окупирали. Mr. Green
А татко й, на който се падаше задачата да си легне с нея и да я приспи (и гушка цяла нощ) погледна тъжно и пита - "И сега какво? Сам ли?" Представям си какво ще стане като заговори за срещи
Даваш ми надежда, че някой ден момата ще се пренесе в нейното си легло  hahaha Че тъкмо сме в една прекрасна креватна криза... тя пищи и не иска да спи. Баща и мрънка, че му пищят, а и той не иска да спи, ама трябва - щото ако не легне той и Рая не ляга...  Joy Вече като стане време за спане и ми се изправя косата  Mr. Green

Ара, и на теб и да всички : Весело посрещане на новата година!!!

# 309
Честита Коледа, милички! Пожелавам ви само хубави емоции, здраве и сбъднати мечти!
За спането - няколко вечери Мая се събуждаше към 2 и иска да играем, няма и нищо, нито реве, нито я боли нещо, първият ден пуснах ТВ-то, уж да се приспива с огромен неуспех ни тормозеше до 3:30, когато я пренесох в кошарата в хола, където заспа за 5 мин. На следващия ден щом се събуди направо в кошарата и определено спи по-спокойно, но за сега не сме го направили практика да спи сама в хола.
Све, ако знаеш колко ми е тъжно, че няма да се видим с нетърпение очкавах да дойдете
  Sad

# 310
  • Чехия
Аhoj мамчета... Veselé Vánoce

Mного мили снимчици..
Страхотни сладури.. Hug Hug Hug

Бенита ти още ли кърмиш Райчето..?

За спането..Верето обича и идва да се гушка, да се гали, обаче вече напълно престана да спи при нас, даже като и дойде сънчото сама си минава в креватчето и заспива.
Нейната стая за сега е частично готова, без мебели и ще почнем да я обзавеждаме чак до година.
Малко да почне да разбира и да се радва с нас.

Ето и нашите снимки..Подаръците за Верето бяха две книжки, бойчки, моливи без дърво от нас... Колет от баба книжка на Елин Пелин, и страхотна блузка...едно мишле и блузки и рокля, фибички от наши приятели..
Аз имах много красив порцеланов комплект в японски стил..
Ето снимки....
http://ivalex.multiply.com/photos/album/123#

# 311
  • Пловдив
Иве, още се кърмим  Mr. Green
Извднъж, обаче нощното заспиване се откъсна от кърменето. Насуче се и се гушне и заспи. И аз се възползвах да не и бутам цица в при всяко разбуждане и намалихме нощното будене за кърма. Обаче изведнъж явно се почувства застрашена да не и спрат кранчето и за почна да пиши когато и отнема приспиващото устройство. Ама вече мноого малко мляко ми остана и дългото лигавене не ми е от приятните изживяванеия и така...  Мисля, че тези кризи са породени от това.
Има ли други като Рая, които заспиват към 12? Мама и тати се налага да пазят леглото, докато малкота хиена си проверява играчките на тъмно и така до към 12, когато решава, че вече и е време и и идва да се гушне да спи  newsm78

# 312
Момичета, календарите, днес Илит ще мине пред фотото, и утре ще ви ги даде на тези от вас, които ще ходят на сбирката. Ще и дам списък и ще и ги платите на нея. Тези, които няма да ходят и са от София ще си ги вземат от фотото.
На тези които не са от София, както сме се разбрали ще ги пратя по пощата живот и здраве в понеделник.
За варненската група, понеже явно Све няма да може да дойде и съответно няма да ги вземе, ви предлагам да и ги пратя пак на нея и вие да си ги търсите от нея. Ако и тя няма против естествено?
Писах на Страчи, преди два дни да ми пусне оправения файл, за да пусна нови календари, на тези дечица, на които им минава ефектите през лицата, но тя не ми отговори, може би я няма или не е имала възможност. Затова на тези майки съм пуснала нови календари, от предния вариант на календара, където ги няма едно или две деца, но пък техните са без ефекти. Надявам се, че така всички ще са доволни.

# 313
честито рождество христово, мили майчици и мънички дечица!!!
бог да ви закриля, помага и да ви дари с цялото земно щастие!

бъдете здрави!!!

извинете ме за буквичките малки, но не мога да се оправя с компютъра на племенника ми....а и не мога да се вредя най-вече....

ние се радваме на снежна Коледа и всичко се случва така както желаехме. Като се завърнем у дома другата година ще разказвам в снимки и клипчета. томината откри ски сезона, да видим и моя ред дали ще дойде. Joy Nature Snowman

на софиянки желая много весел коледен купон днес...и очакваме ''фотографирано от Илит и сие''

# 314
Честито Рождество Христово!

Искам да ви се похваля, че ще си имаме още една принцеса ! Много съм щастлива, защото тайно си мечтаех Вики да си има сестричка ...

Общи условия

Активация на акаунт