Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 566
  • 339
  •   1
Отговори
# 315
Честито Рождество Христово!

Искам да ви се похваля, че ще си имаме още една принцеса ! Много съм щастлива, защото тайно си мечтаех Вики да си има сестричка ...

урааа! мечтите на добрите хора винаги се сбъдват!

# 316
  • Попово
Nijntje, на Коледа се сбъдват мечти и стават чудеса Hug

# 317
Весела Коледа!

Съжалявам, ако ще повторя някой от миналите постове, но понеже не успявам да изчета всичко и явно съм изпуснала. Може ли да ми кажете за утре в 10 часа в клуб Фъни беше нали? А на чие име е резервацията, за да знаем какво да кажем като дойдем, Crazy

# 318
  • Чехия
Привет мами...Nijn-че честито мила..
 Hug Hug Hug
А аз тия дни съм я луда чуденка..водех си на компа М.календар, но сменихме харда и всичко се изгуби и няма никаква представа кога ми идвало за последно, че цикала ми малко едно към кесим.....
Преди два дни някакво дивно зацапване и  #Crazy newsm78 нощес само го премислях ... Blush

benitta, и Верето е то ония дечица който трудно заспиват, лягаме към 20ч но не ми мърда четене на стихове и приказки до 21ч..а може и повече да откара. ooooh! Ама поне има едно добро нещо цяло стихче не знае, но на доста знае по три четири реда и ги казва като дойде мястото им ..А  поне още на 20 знае края на всеки ред от куплетчето... Crazy ...

# 319
Nijntje, това е твоето Коледно Чудо! Heart Eyes
Честита розова радост!  Hug

# 320
  • Чехия
Linofолинче, ти каза ли какво е било под елхата или аз изпуснах края..както винаги..

# 321
Linofолинче, ти каза ли какво е било под елхата или аз изпуснах края..както винаги..

Под елхата от красивата опаковка излезе една много оригинална и интересна играчка за Рая - възхитени сме от нея Heart Eyes Heart Eyes

# 322
  • Пловдив
Nijntje, честита новина   bouquet
Иве, да чакаме ли да се похвалиш с лентичка  Mr. Green

Ама вие ме изумявата  развитието на тези деца  Shocked Какви стихчета, какви 5 лева  Mr. Green hahaha
Май сме много назад с говоренето  Embarassed Рая, като изключим дежурните мама, тати и ДАЙ, знае десетина думички, и само аз и ги разбирам. ПОвечето звучат и по един и същи начин и трябва да се досещаш според ситуацията. На всичкото отгоре бърка М и Н  Mr. Green Котенцата правят Ниааауу, а млякото е НАКО. Но поне като се разприказва е весело с тези измислени думички

# 323
Честито Рождество Христово,
Нека бъдат благословени семействата ви и да се сбъднат и най-смелите ви мечти.

Съжалявам, че не ми остава време да съм част от обсъжданията тук, но и това ще стане в скоро Simple Smile.
Влизам само да ви поздравя с празника и да подсетя за утре:

СОФИЙСКА СРЕЩА 27.12.2008 г събота, 10:00 часа клуб Фъни. Резервацията е на мое име. Казвам се Антоанета, но мисля, че са ме записали Тони, но сега се замисям, че може и Априлчета 2007 да беше............. сори, ЕГН-то нещо ?!?!?
Ще се радвам да се видим, макар, че ми е много мъчно за тези, на които им се размина идването, но "до година, до амина" с нов късмет Simple Smile)))
И за всеки случай да отбележа, че поради доста отпаднали и още не потвърдили, до момента на детенце е към 17 лв, а на родител към 11 лв.
Надпишете подаръците от кого са и се надявам някакси дискретно да ги пъхнем зад бара..... ще видим точно как ще стане. 

Целувки на всички и весело посрещане на Новата Година Simple Smile

Последна редакция: пт, 26 дек 2008, 20:45 от Style

# 324
Здравейте ,

Чудесни снимки !

Ние утре заминаваме за Търново ! Днес пак мама беше на прическа, маникюр, поне от това си разбирам всяка година, но защото си имаме баба - гледачка !

Много весело беше на Коледа, но рано заспаха малките дечица !

Утре заминаваме , затова :

Пожелавам ви весело посрещане на Новата година, нека бъде изпълнена с много хубави мигове, много подаръци, добри вести, добри приятели, много усмивки , и всичко най - най, и най - вече много здраве и надежда !

Целувки на всички !

# 325
За надписаването на подаръците - аз съвсем забравих  ooooh! И сега се чудя, освен с маркер върху опаковката...  newsm78
Поли, сега го пускам колажа, че с тоя проект дето ми е на главата, май друго в нея няма...  Blush Календара на Марта ще го взема аз, понеже те няма да идват с Еличка
Peace

# 326
  • Варна
още мъничко снимки от нас

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185906&pid=9594627

Софиянки, весело изкарване утре!

# 327
Слънчевки, много съжалявам, но няма да можем да дойдем на утрешната софийска среща. Изключително ми е мъчно Cry. Лошото е, че и двамата с мъжкото ми слънце сме болни и то още от снощи. Надявах се просто да сме се намръзнали малко с тия ремонти, но явно е вирус, защото и баба, при която вчера бяхме на гости, днес е болна. Боли ме гърло, тресе ме, болят ме яйчниците, мускули... Слава Богу, Петърко се държи. Вчера беше малко кисел, но днес е на 6.

За календарите бях поела ангажимент да взема и тези на 450 и Анишка, ако те не успеят да дойдат. Ангажимента си остава, само не знам от кой да ги взема - от Илит или от P0LLY, т.е. утре ще се разберем през коя от двете трябва да мина за да ги взема и то веднага щом оздравеем.

И като стана въпрос за стихчета, Петърко знае "Мила моя мамо", "Зайченцето бяло" и части от други песнички. Е бърка естествено, подсказваме на места и доста пропуска съюзите, но най-важното е той да е на кеф и сам да е преценил, че иска да ги декламира или пее. Ако решим ние да го караме много рядко се съгласява Laughing. А и четенето на книжки ми е трудно, защото той ми ги дърпа от ръцете и иска да чете буквите. Няма грешка. Не знае само ер малък, но пък знае, че ер голям се чете "ъ". Естествено още не чете свързано, а предпочита да показва отделните букви. Все се каня да направя филмче ама с това местене вече не знам кое къде е. Сега не мога да намеря зарядното за батериите и много ме е яд, че не мога да го снимам как се радва на коледния подарък Rolling Eyes.

# 328
Страчи, той вече не ми трябва. Илит ги взе календарите, а както писах съм пуснала без ефекти на 4-те майки.
Мелодия, предполагам, че като си взимам от Илит парите за календарите от утрешната среща, ще прибера и календарите, които не са взети. Аз пусках адреса на фотото, но като решиш да идваш, ако не си наясно къде ми пиши пак ще го пусна.
Nijntje, честито ти розово щъркелче!

# 329
За съжаление и ние няма да дойдем утре  Sad,
Тъкмо се справих с проблема, че нашия тате е на работа утре и си уредих транспорт и...Монко се разболя.
кашлюкаше по малко тези дни, но не беше нещо сериозно , от днес обаче има и разстройство и ме е страх да дойдем , да не заразим някого.

Страшно съжалявам, цял месец "точим зъби" за партито и сега..., но какво да се прави , понякога нещата не се нариждат както ни харесва.

Сега ни остава да чакаме 2 национална среща, която предлагам да е през Май.

Общи условия

Активация на акаунт