Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 615
  • 339
  •   1
Отговори
# 105
  • Beyond the Frontiers
deny1104, много неприятно наистина. И то преди празниците сега един куп главоболия и разходи допълнително.
За хотела не се притеснявай - не държат чак толкова хората на личната карта, ако имаш международен и него да дадеш все тая. Ама общо взето не се следи строго това, така че споко, дори да не ти е готова личната карта, няма да те върнат.

Варненки чудесен купон. Mr. Green Mr. Green Много танцьори имало там Grinning Дано и на априлската среща се вихрите така.

Потвърждавам 2 календара -А3 ламинирани. Поли, ако са готови, мога да мина и през седмицата да ти го платя и да го взема. Peace

Лек и успешен ден на всички.

# 106
Дени1104, наистина е много неприятно 1. да те оберат и 2. да останеш без документи! съжалявам!

Варненският купон е бил страхотен! браво! ама не сте маскирани изобщо newsm78

# 107
Поли,потвърждавам-за нас 1 бр. А3,с ламиниране-дължим ви 7,20 ,нали така или нещо бъркам сметките? newsm78

# 108
  • София
Записвам се, да не ви диря после.

# 109
Варненки, лансирам идея, подсказана от Ларсен  Heart Eyes, във връзка с календара: искате ли аз да събера паричките, да ги платя на софийската среща на Поли, да получа всички календари накуп и след като се завърнем, да Ви ги раздам? ИЛИ, ако Ви е късничко за след Коледа, мога да преведа събраните парички по сметката на Поли, тя (ако е съгласна) да ни пусне календарите с куриер и така ще имаме повод да си направим нова срещичка да си ги раздадем (или аз ще намеря начин да ги "разхвърля" по къщите Ви с колата, ако сте възпрепятствани).  Моля, давайте мнения и предложения.

Дени, много неприятна случка си имала с портмонето и искрено ти съчувствам!

Варненки чудесен купон. Mr. Green Mr. Green Много танцьори имало там Grinning Дано и на априлската среща се вихрите така.

За Денито знаех, че е "бяс за връзване"  Whistling, ама за Танчето не съм предполагала, че и тя не й отстъпва... Брех, тези тихи водички! Много скрити таланти крият.

# 110
eraser  Честит рожден ден! Много здраве, любов, щастие и детски усмивки да те топлят!

Поли, 1 календар за нас, само , че да не е ламиниран. Мерси!

Дени много кофти случка! Къде живеете, евентуално Ники да мине да ви вземе, ако имате желание, разбира се? Ние сме на пеша разстояние до Фъни, и аз с децата сама ще отида.

Мама на Кики, ама тия учителки, лелки ме разбиат с изказванията си за Кико, и изобщо, как може да се говори така за едно дете. #Cussing out  Няма лоши и непослушни деца. А чак да те съжаляват..... newsm78 Ами да се опитат да му задържът вниманието по някакъв начин,да му е интересно, вместо да го наричат непослушен. И това със събуждането на децата от сън, еми той да не се е родил научен, че не трябва да буди другите деца. Пък да му намерят занимавка.
Една случка, от първите дни на Борис в яслата, нали ходихме с него. Седнаха децата да обядват и чакат да им донесът яденето. Едно от по-големите започна да тропа по масата, не помня с вилицата ли беше или с ръка, и да вика, У У У, като маймунка. Еднод руго дете се присъедини, и една пт учителките като видя на къде отиват нещата, започна и тя с тях, и всички се включиха, потропаха малко дружно, и когато учителката каза, хайде сега, стига сме тропали, а да пеем песничка и обяда ще дойде, и да видиш ти мълчание. Определено ме изненадаха с начина, по който реагираха, но приятно.

neci дръж се, Монко сигурно е в някакъв период. РАзбирам те много добре за недоспиването и едва сдържането. Ако ме оставят сигурно бих спала 3 дена без да се събудя.  А за говоренето , не го мисли. Борис и толкова не казваше до преди 2-3 седмици, даже и опити не искаше да прави, само на Ъ Ъ Ъ бяхме, и мама и тати, дай, моля.......Изведнъж започна да се опитва да казва разни думички, и вече с всекид не се увеличават.

Пате, Алекс много е порастнал. Защо го криеш толкова дълго време  Wink ?А за лъжите, нали е на шега, не мислиш сериозно, че той те лъже?

# 111
Благодаря ти, Aleksi ! Искрено ме зарадва с пожеланието! Аз докато намеря време да ви пратя почерпка и ти ме изненада   Simple Smile Oтивам да се подготвям,че ще правим детско парти  Mr. Green

# 112
eraser, честит рожден ден!!! днес един зет и най-добрият ми приятел имат рожден ден, също като теб!!!

Пожелавам ти да имаш само щастливи мигове с близките ти хора!!! И много здраве и късмет!!!

# 113
Eraser, Честит празник! Желая ти весело прекарване и незабравими мигове!
Първо се почудих защо детско парти, ама ти нали си изглеждаш като момиченце, сигурно никой не вярва на колко години ставаш...Така се сливаш с децата  Grinning.

# 114
  • София
eraser, честит рожден ден! Да си жива, здрава и много щастлива!

Такааа, Ема нали изкара миналата и по-миналата седмица варицелата, след това пак почна да кашля и имаше хрипове, пак почна антибиотик. До вчера още си имаше хрипове, затова ходихме до Токуда и там да я видят, изписаха нов антибиотик, понеже и температура почна да качва. И за капак на всичко вчера при мене почнаха да избиват разни пъпки, явно варицелата и аз ще я минавам. Майка ми ме убеждаваше че съм я карала ама... Абе въобще нямам думи вече...
А в събота имам и аз рожден ден, удрям 30, и се готвех за купон. И така се радвах на идващите празници ooooh!
Сега ще си седим тука под карантина.
Та с това всичко исках да кажа, е че, ако е варицела, доста ме е страх да не предам на някое от децата някой бацил варицелен, точно ще е свършил карантинния период на 27 и може би е по-добре да се въздържа от идване във Фъни , въпреки че много ми се идва.

Май детското в мен не се дава лесно, на тия години да карам шарка. уф.  Mr. Green

# 115
Eraser честито !

Аз с една хубава новина СТАНАХ ЛЕЛЯ  Grinning на много здраво и красиво бебче. Не знам дали си спомняте, бях ви споделила че брат ми ще има бебче след 10 години опити. Бебчо е 3480кг. и 51 см и се казва ИЛИЯ, като таткото.

Поздрави   bouquet

# 116
Честито, лельо!!! Нека бъде здрав и обичан малкия Илия за радост на родителите му,които толкова дълго са го чакали!

# 117
Eraser-Честит рожден ден! Бъди много здрава,щастлива и обичана!
Честита на лелята-сигурно е страхотна радост!!!Да е живо и здраво бебчето и много да ви радва!

# 118
  • Варна
Здравейте момичета,

Eraser, Честит рожден ден! Бъди много здрава,щастлива и обичана!

pepa k Честито ти племеник! Да е жив и здрав и много да ви радва!

А ето с какво се зенимава моята хубавица, докато мама прави коледните сладки:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=185906&pid=9461428

А предната снимки е писмото ни до дядо коледа  Mr. Green

п.п. Светле мен ме устройва първия вариант за календарите - ти да ги платиш в София и да ги донесеш от там, стига да не те затрудняваме с това.

# 119
  • Beyond the Frontiers
Лина, чудесна игра. Много е доволна малката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

pepa k, получили сте най-хубавия и желан подарък за Коледа. Честито!

Общи условия

Активация на акаунт