Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 614
  • 339
  •   1
Отговори
# 120
Eraser, Честит рожден ден!
 pepa_k ,чудесна новина!Много да ви радва малкия мъж   bouquet

# 121
Привет и от нас!
Поли, 1бр календар А3, ламимиран моля! Simple Smile
Честито лельо!!! Да расте здрав и сладък младежа за радост на всички. Party
Eraser, Честит рожден ден!
pepetia, ама и вие с тая варицела преди Коледа! Ох, не ви е лесно Hug Бързо да оздравяваш
Дени1104, много неприятно и то точно преди Коледа! #2gunfire Може пък да ти се намeрят документите, питай в районното! Майка ми си изгуби документите, но се намериха. Върнаха и ги на местоработата. Hug
Страчи, страхотен колаж Hug
Изпита ми мина, ама днес се оказа че ще има и устен утре, та не бързам да се хваля. И да мине че нещо не ме хваща на 100% коледно настроение.
Двата дена преди изпита Неси нещо беше малко по дива от обикновенно и заспиваше по трудно и по -късно. Ама, какво да се прави. Може би е чуствала че мама не се раздава напълно в игрите и нещо я безпокои. А пък аз разчитах да е точно обратното ooooh! В яслата много и харесва, няма да е май домошарка!На майка си се е метнала Crazy Вчера я Взех последна, че заради прословутото софийско задръстване пътувах 2 часа до яслата. И нашта си играела кротко, хич не и пукало дали някои ще я прибира. Whistling Вчера в яслата имаха и куклен театър, но така се притесних че я взимам последна (  обикновенно я взимаме една от първите) че не питах за подробности.

# 122
Гледах предаванията на Слави относно отхвърлянето на законопроекта за инвитрото. Аз не се интересувам каква я вършат нашите депутати че само се дразня, ама някои неща просто са върха #2gunfire #2gunfire Ама нали са си гласували коледна премия. Това за добре свършената работа напоследък #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Веселина Митева, Мелодия - страхотни кухни. Честито!

# 123
Здравейте и от нас!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ERASER! Здраве, щастие, късмет и живот пълен с незабравими  прекрасни мигове!!!

pepa k  честит племенник! Да е жив и здрав, и много щастлив!

За календара - все си мислех, че съм поръчала голям формат, а като видях списъка разбрах, че не е така. POLLY, искам да те помоля да корегираш за нас 1бр. формат А3 ламиниран . Благодаря ти предварително. И още веднъж благодаря за адреса на студиото, ние ще минем да вземем календара, когато е готов , а също така ще вземем календара и на deny 1104.

Лека вечер от нас на всички.

# 124
eraser,честит рожден ден!!!  bouquet

Пате, Алекс много е порастнал. Защо го криеш толкова дълго време  Wink ?А за лъжите, нали е на шега, не мислиш сериозно, че той те лъже?
Алекси,незнам и аз точно.Когато го попитам :"Кой направи тази беля?",понякога ми казва баба,дядо,тати.За мен това се е опит да ме излъже..Разбирам,че го приема на шега,но леко ме притеснява...

А днес какво причиних на детето си... Cry За първи път го заведох на фризьор и резултата е повече от плачевен.Фризьорката изобщо не ме разбра какво искам и така го подстрига,че малко ми остана да ревна още в салона...Ще ви покажа снимки,за да си поплачете заедно с мен Confused

pepa_k,сякаш беше вчера когато ни сподели!Колко бързо се изминаха тези месеци!Честито!Да расте жива и здрава малката госпожица и да радва цялото ви семейство! Hug

Лина,помагачка ще си имаш! Laughing То е ясно.

Последна редакция: чт, 18 дек 2008, 17:46 от Groznoto_pate

# 125
Eraser, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Желая ти да заличаваш всичко лошо със замах и да остава само усмивката на лицето ти!
Пепа, ЧЕСТИТА ДЪЛГООЧАКВАНА РАДОСТ! Да е здрав и послушен големият човек!
Варненки, наистина сте се позабавлявали добре! Завижд, завижд... Wink
Рениборо, успех и на устния изпит! Май пак няма да успеем да се засечем в родния град! Confused
Pepetia, дано да изкараш бързо шарката! И мъж ми я кара горе-долу на твоята възраст!
Пате, и ние вчера подстригахме наш Александър, но понеже го водим за 5 път и май е посвикнал вече! А и фризьорката с него! Laughing

# 126
Пате, не се притеснявай за прическата...косата ще му порасне.Аз така бях остригала Ванката лятото ooooh!беше целия на дупки горкия.Хем ми беше смешно, хем ме беше срам да го паказвам без шапка навън.

# 127
Снимки от фризьорския салон и след това
Марини,Алекс изобщо не плака.Даже учудващо за мен беше много спокоен,дори когато му сушиха косата.Резултатът след това не ми хареса.
Росита,помня как беше офъкала Ванката. Simple Smile

# 128
Честит рожден ден,Eraser!С пожелание за здраве,много,много късмет и прекрасни мигове с любимите хора!
Пепа,честита ви дългочакана радост,нека расте здрав и много послушен малкия бебчо!
Пате,защо се ядосваш,много си е добре детето,я каква мъжка прическа!
Аз също заведох Кики на фризьор миналата седмица,защото бебешката и косичка остана по-дълга от новата и и влизаше в очите и ушетата,та сега и тя се сдоби с мъжка прическа.Но ...на лято ще връзваме опашлета Wink
Дени,дано ви върнат документите,то е ясно ,че парите трябва да ги прежалите.Съжалявам за случилото се и нека не се помрачат празниците ви. Hug
Pepetia, дано леко да изкараш  шарката!  PraynigИ Ема да не боледува повече. Hug
Радвам се,че Све прие идеята за календарите.Така няма да бавим Поли с плащането и календарите ни ще пристигнат по-бързо от сигурни ръце.Благодаря ти,Све! Hug
Ооооооооо,Галенка ще вземе от мама кулинарните умения,бравооооо! Peace Heart Eyes

# 129
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Пате много е сладък, а и подстриган изглежда като малък мъж
Мерси за линка и предложението, но ще откажа, виждат ми се скъпи а и искам да ги видя първо

# 130
Здравейте

чудесни снимки варненки !

Пате - детето е много сладичко !

pepa k- честото представям си колко ви е радостно !

Све - нямам претенции за календарите, ако трябва ще ти преведа дори парички по сметката ти както за дръвчето, за да не те ангажираме да плащаш сумата предварително ! А и може да направим парти отново ! Ако трябва аз ще се заема тоя път , но незнам къде ще ви хареса !

Аз днес бях на шопинг и съм много доволна, въпреки че още не съм готова с покупките , но утре съм отново !

# 131
  • БГ
да потвърдя за календарчето 1бр. А3 ако може неламиниран,и ако някой ще праща по пощата да ми го прати и да преведа паричките предварително по банкова сметка пак на някой,оф като съм10та глуха тук........ ooooh! далече от цивилизацията. Whistling
Eraser [/color newsm59  bigdance2]
ние се завърнахме от гости при баба,пътувахме днес с влак и автобус,влака  беше ок, но в автобуса умрях от срам,то беше мрънкане,замерване с бибка и играчка........малък ужас. Embarassed
Пате и аз мисля ,че е ок малкия мъж,честито Peace
отивам да ви гледам снимките, хубава вечер Hug

# 132
Здравейте, априлки  Hug колко отдавна не съм ви виждала  ooooh! виждам, че априлчетата са станали прекрасни момичета и момчета  Simple Smile

При нас нещата са ту горе, ту долу. От септември насам Филип е от болест в болест и вече сме се видяли в чудо с него  Tired Почти не спим, а аз съм станала направо манекенка покрай това  Laughing

Eraser, честит рожден ден!   bouquet

Heart Eyes

# 133
  • Варна
Пате, много си е готин Алекс. Какво не ти харесва, съвсем нормална момчешка прическа. А как му изпъкват хубавите големи очички сегаааа. Страхотен е.

# 134
Tinitita, наскоро си мислех за Вас къде изчезнахте... Пиши ни по - честичко! Целувки на Филип  Hug!

За  календарите: варненки, каквото решите. Не искам да Ви се натрапвам...само предлагам.

Малко снимки от ноември и декември, които досега не ми е оставало време да кача в Мултиплай:
http://svedim.multiply.com/photos/album/11#1

Как са бременните ни мами днес?
Анишка, с теб сме, малко остана Heart Eyes!

Общи условия

Активация на акаунт