Коледното настроение ни завладява, а АПРИЛчето от радост пощурява

• 14 613
  • 339
  •   1
Отговори
# 135
Све, много готини снимки ! А ти си ми много миличка  Hug  Heart Eyes Догодина половинката ми е обещал да дойдем до Варна, заради пропуска тази година  Sad че прелетяхме набързо и не се организирахме.  Peace
Лека нощ, момичета !

# 136
Добро утро

Све - благодаря за снимките, много хубаво е че се събирате с априлчетата, толковоа са сладички и така се забавляват на воля ! Отнсно календара както решат всички, нямам против, ще ти бъдем благодарни ако го вземеш, самода не те затрудняваме ! Ти си толкова добричка Hug

# 137
Да почерпя днес! имам рожден ден и ставам на 18  Mr. Green
Също така да поздравя tevolere с празника!

# 138
  • Beyond the Frontiers

Скъпи рожденнички, пожелавам Ви щастие, здраве и успехи! Да радвате нас и близките си поне до 5*18 години. Mr. Green

# 139
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
ЛАМИЧКЕ ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

# 140
Здравейте!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МИЛА ЛАМЯ! БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА!
За календара - всички са потвърдили бройките и размера с изключение на kler, ara75, slance80 и  snow-anna - на която аз съм виновна, че изтрих съобщението. Ако не се лъжа, тя е от Варна, ако някой и има координатите, да ви помоля да се свърже с нея.
Све - за календарите на варненската група, както се уговорите. За мен е все едно дали ще ги дадете парите на сбирката или после по сметка.
Линофрина и tevolere, ако искате ваште ще ги пратя по пощата пък ще ми пратите запис с парите.
За софийската група - понеже ние няма да присъстваме на срещата, нека да се разберем евентуално elku-elena, понеже така или иначе има път насам или пък Илит, че с нея сме близко, да съберат парите за календарите и после ще ми ги дадат.

# 141
Поли ако искаш аз моите пари мога да ти ги преведа по сметка?

# 142
Поли ако искаш аз моите пари мога да ти ги преведа по сметка?

Дейзи, както решиш. Ако ти е удобно така, нямам против ще ти пратя сметка.

# 143
Много по-удобно ми е, а и още сега мога да ти пусна парите. Това ще е улеснение и за момичетата от провинцията ако искат

# 144
Ще ти пратя на лични сметката.

# 145
Ламичке,честит рожден ден!
Пожелавам ти още много по 18 да посрещаш! Hug

Днес в яслата на Aлекс посрещат Дядо Коледа и предполагам,че ще е много вълнуващо за него.А Дядо Коледа е "Дядо Колалала" Laughing

Момичета,може ли някъде да видя календара?

# 146
Честито на празнуващите днес  Heart Eyes

Све_Дим, много си мила  Hug Целунах го!

Момичета... ако не съм безвъзвратно закъсняла... дали може и аз да се включа в този календар и как  Rolling Eyes ако не може, не може.

# 147
Ей, Ламичке, внимавай какви ще ги вършиш в навечерието на пълнолетието ти  Wink
 Честит Рожден Ден и на теб и на tevolere! Живи и здрави, щастливи и обичани, много поводи за усмивки и блясък в очите!

# 148
Мили ми Ламичке и tevolere, желая Ви само истински моменти с любимите хора, шеметни преживявания и незабравими спомени!

Страчка, чувствата ни са взаимни  Heart Eyes Laughing!

Календарите: мамите, които искат да се организираме заедно за плащане и получаване, само да ми пишат, за да се преброим. Аз ще ги преведа по сметката на Поли, а после, когато ги раздавам, ще ми ги плащате  Peace.

# 149
Честит празник на рожденничките   bouquetБъдете много обичани майки и съпруги   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт