Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 21-та тема

• 79 353
  • 363
  •   1
Отговори
# 180
  • София-Младост
Когато кажа какво съм си поръчала на Дядо коледа всички изпадат в смях, а аз искам просто една точилка.  Laughing
От скоро гледам красотите, които творите и на фона ви съм като дребосъче , което лази без изглед да проходи. След борба със себе си и продуктите днес направих меденки, по рецептата на Umbra. Ако наистина омекнат както пише авторката ще е чудесно. За момента на вкус са идеални, но доста твърдички. Според дъщеря ми са много вкусни и трябва да ги правим всяка година. С украсата обаче пълен провал...и шоколадова глазура и тази бялата ... не се нанася, т.е. аз не мога. Няма да се отказвам и дано не откажа някой начинаещ, като покажа резултата. По-плашливите да не гледат!  Laughing Дано не ви загрозя темата.  Cry

# 181
  • NL
Привет на всички.
Честити рожденици на Дина и Моцарела.Много здраве и успехи  bouquet.
Еси честит рожден ден и на твоята дъщеричка.Много здраве,щастие и детски усмивки  bouquet.
Ала бала екстра са си меденките,само снимката по-големичка излезнала.И аз заради една точилка овършах наше село но накрая си намерих.
Тази седмица не готвя.Половинката е дежурен в кухнята и едва днес успях да щракна какво беше приготвил.
Картофено пюре с моркови и лук(плюс типично по холандски добавен соса от месото),зелен фасул приготвен на пара(жалко,че не е на парА hahaha) и пилешко филе.

Лека от мен.

# 182
Мили, момичета, много вкусно сте наготвили и днес!
Аз съм без отчет, но искам много да ви благодаря за поздравите за нашият семеен празник!
Благодаря ви от сърце!  bouquet

# 183
esy аз малко късно се включвам, но искам да поздравя порасналото ти момиченце и да и пожелая много красиви мечти, много усмивки и слънчево детство.И да расте все такава красавица Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet (прегръдките за нея, цветята са да теб Wink
Дина да поздравя и теб  - да ти е жив и здрав мъжът.Много да се обичате и все така да заслужава красиво,вкусно и с любов да му готвиш Hug Wink
Аз днеска цял ден плесках меденки

# 184
 Галева, благодаря  bouquet, непременно ще приготвя пиленцето по този начин!
 Дина, страхотна софра, браво Peace Ще изпробвам и аз някой път по повод тортенат Peace салат Peace на Пепчо, изглежда много интересна!
 Изи, да ти е жива и здрава щерката!
 Бъни, снимките ти са много хубаво, честит апарат!  Много красиви меденки!
 И от мен една Гъбена супичка с рачешки ролца, рецептата може да се намери тук, в новата ми темичка bowuu
 http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358532.0

И последната туршия, за това спретнах нова по-голяма партида днес, рецептата се оказа много сполучлива Party

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 04:12 от smily_5q

# 185
Бъни, ще трябва да изчакаш до утре, когато ще мога да видя на друга мрежа меденките ти, че сега освен едно хиксче друго не виждам..... да не си помислиш, че няма да та огледам де  Wink Wink Wink какви си ги сътворила....

Ето го и пилето на Боби със зеле, което за най-голямо мое учудване, ставаше за ядене

А кравайчетата ми свършиха, и ще трябва да правя още 2 дози... ooooh! ooooh! ooooh! но като прибавим, че никои други сладки не ме изкушават като тези, демек аз бая изядох, не само домочадието..... никва диета не ме лови вече в тоз сезон...

# 186
   Здравейте момичета! Много ви благодаря за  милите думи и пожелания!!! Бъни,smily_5q ,Milika,mocarella, yagodka  Hug Hug Hug

Esy- съжалявам , че не успях да се включа вчера , но приеми и моите искрени пожелания- да ти расте здрава, много усмихната , весела, умна и обичана красивата принцеса !!!   bouquet   
  mocarella - Честито и на твоя рожденник! Здраве и много любов ви желая! А трапезата ви е разкошна! Питката-мммм! И всичко е направено с огромно желание!

Бъни-поздравления за Меденките! Чудесни са!
  Ала-Бала-какви си ги написала? Всичко показано  тук може само да разкраси темата- Меденките са идеални! А и детенце щом ги харесва HugИ най-важното е , че няма да се отказваш!

Bambinkamalinka- твоите Меденки са като Бижута !!!
  А пеп-4o пак е сътворила чудеса-  То просто човек не може да намери думи вече  bouquet

Аз и тук да покажа останалата част от сладките , които сътворих вчера:

Безелски медени сладки

А това са пълнените бисквити на Йоли-невероятни са!

Ванилените кравайчета на Нат bouquet

И още една доза меденки

# 187
Ала-Бала, много добре изглеждат меденките ти, струва ми се само, че глазурата ти е било малко рядка - трябва да може да се разнася с лъжичка равномерно, без да изтича. А за омекването - сложи им ябълка, ще стане по-бързо Simple Smile .

# 188
Ето и от мен едно пълнено пиленце от снощи:

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 20:37 от Kiki_andr

# 189
Само ви чета и гледам вечер момичета, чудесни неща показвате.   bouquet  chef

От днес:
вкусният меден сладкиш на Сладка хапка,

най-после и меденки направих, чакат за украсяване, по рецептата на Умбра са

и превъзходната Корона на Котка

Чакат ме щолените на мама Криси, но няма да е днес.

# 190
  • варненка от София
Хайде и аз на коледна вълна:

Линцерови сладки, нямах червено сладко, та ползвах смокиново, пак се получиха и аз ги правих със сурово кашу, вярно ароматът е чудесен.

Sablees

Трицветни коледни Sablees, яд ме е, че ги попрепекох и се загубиха цветовете, но пък са много вкусни.

# 191
здравейте и от мен. на пеп4о произведенията са върха а на кики печеното пиленце  newsm20

# 192
днес при мен шишчета но мъжа ми ги прави снимки после .сърми от вчера и маслени розички  Embarassed

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 10:10 от kambanka

# 193
Момичета кокичета, направо ме е страх, че ще ме изгоните от клуба, възхищавам ви се как успявате да публикувате всеки ден.
Поздрави за всички рожденици, които съм пропуснала да честитя!
 Аз да покажа каквото успях да заснема, че то май половината само....

салатата - няма снимка, зелена дъбови листа с рукола, пиноли, козе сирене и балсамов дресинг.

плато с хапки морски дарове - ако има интересуващи се, давам подробности

телешки карета с мащерка на грил-тиган, няма снимка, нямаше време, придружени от задушени зеленчуци - единствени на снимката, поляти със Грейви сос с марсала, също без снимка

след тях за допиване на виното - няма нужда от обяснения, вълчо мезе  Joy

цялата тая работа украсена с прекрасните селски хлебчета, които бях обещала на Кюбит

Десерта - част от него видяхте - белгийски шоколадов мус, и портокалово парфе, което изчезна без следа и без снимка, за жалост.

ПС Гелева, в какво пече мини панетоне-то? Изглежда страхотно, пусни рецепта, моля те.

Последна редакция: пн, 22 дек 2008, 15:59 от Lois

# 194

Общи условия

Активация на акаунт