Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 21-та тема

• 78 895
  • 363
  •   1
Отговори
# 285
  • Някъде на път....
Менюто за Бъдни вечер:

Няма да пиша ястията - всички отлично ги познаваме!  Peace

# 286
  • Някъде на път....
И част от менюто за Коледа........

Гостите дойдоха и нямах време да снимам всичко!  ;D

Салата "Костенурка" и Мариновани свински флейки и пилешки крилца

# 287
Браво, момичета, страхотни сте! Аз не съм влизала отдавна в готварския, вие сте изписали 4 теми!!!  #Crazy   bouquet

Ето моята коледна торта, другите неща не ги снимах:

Последна редакция: ср, 14 яну 2009, 11:30 от dixi

# 288
  • сред люляците
Днес имаме пица Mr. Green

# 289
ilrai78 първа със следколедна трапеза Wink.Изядохте ли всичко от Коледа.Ние имаме още особено сладкиши ooooh! ooooh! ooooh!
Невероятни трапези видях Hug.Толкова е било вкусно във всяка от вас Peace Peace Peace
t_ilieva много хубава салата - симпатична за дечица Heart Eyes
dixi - тортата ти е страхотна.Чудих се защо не направих и аз торта.У дома Английския Коледен кейк не се хареса много Rolling Eyes.По нашенско май по обичаме hahaha
* *•● Диди ●•* * твоят АКК напет убавец Peace Peace Peace.Много ми харесва. А питката ти е разкашна.Как така я опече въобще да не прегори newsm78.Моите все прегарят отгоре а пека на ниска температура и с фолио уж newsm78
Дина разкошна трапеза.
Esy  - ръкопляскания от мен за усета ти да подресиш маса.Така искам и аз ама пусто все не сме си в къщи Rolling Eyes

# 290
  • сред люляците
ilrai78 първа със следколедна трапеза Wink.Изядохте ли всичко от Коледа.Ние имаме още особено сладкиши ooooh! ooooh! ooooh!

Бъни, бяхме на гости. Затова не съм и показвала нищо. Днес за разнообразие си поискаха пица Hug А и на мен ми останаха малко сладки.

# 291
Да си покажа питката,4е правя за първи път и съм много 6тастлива,4е ми се полу4и.

и сладките които направих-

А това са триуфели с ментова есенция ватре,невероятни-

# 292
Момичета , тежки трапези сте показали пак !   ooooh! Много ядене , много нещо ! Пожелавам ви все така да ви върви ! и после имало икономическа криза !  Laughing Ако погледнат тази тема , няма да повярват !  Mr. Green

arte_mida47 , АКК беше заклан и изяден !  Twisted Evil Само му разхвърлях храсталаците отгоре и теглих една шпатула на сметаната  и го разфасовах !  Mr. Green Бях се поуплашила , че някои , които са го правили преди , казаха , че им станала сух , че бил тежък , че не се изял .... Нищо подобно не се получи при мен - ароматен , напоен , страхотен ! В момента има едно-единствено парченце дебело около 3 см - това остана след 6 седмичното му отглеждане !  Wink

Бъни , това ми е втората питка в живота.Изпекох я със съветите на Пепика.Вчера направо й скъсах телефона от въпроси !  Mr. Green Пепи , благодаря за съдействието , мила !   bouquet Следвала съм точно нейните напътствия - първо за 10 мин на долен вентилатор и 50 градуса и после увеличих до 150.Покрих я с фолио малко преди да достигне желания от мен цвят и после преди да я изкарам го махнах да се препече още.
Не знам кога я покриваш ти , но ако е след като се зачерви задоволително , другият път пробвай , докато не е съвсем зачервена отгоре !
  Peace

# 293
За мен тази е темата на най-критичните и обективни кулинарки, за това ще се престраша да ви покажа част от Коледната ни трапеза:

сaрмички с пушен бекон 

питка с масло

пълнена пуйка с ориз и дробчета

Английски Коледен Кейк      

парченце от Кейка

медена къщичка 

дребни сладки

Весели празници на всички! Благодаря ви за прекрасните идеи и рецепти   bouquet

Последна редакция: пн, 29 дек 2008, 21:27 от MamaChrisi

# 294
  • София
Момичета, Честита Коледа!Много здраве и щастие желая на всички вас и вашите семейства!
Ето малко снимки и от мен.
 Бъдни вечер

На 25-ти бяхме на гости и приготвих питка

и разни други нещица.  Simple Smile

# 295
Честита Коледа  Hug Hug Много красиви трапези  Hug
енаморада браво, получили са се много добре  Hug
* *•● Диди ●•* * много хубав АКК  Heart Eyes
Всички сте направили чудни ястия и сладки  Heart Eyes Hug   bouquet

Ако мога да вмъкна един въпрос - защо меденките ми станаха твърди (правих за първи път) - от тестото ли зависи или...  newsm78

# 296

Леле какви красоти сте приготвили всички!   smile3501 . У нас сина е с температура и покрай тревогите не ни беше до празнуване на Коледа, но все пак съпруга си приготви една шкембе чорба- снимка обаче нямам. Ястията от Бъдни вечер ще дояждаме и днес. Няма как - само двама се редят около храната (аз и таткото).  Tired

# 297
Didi, хич не знам какво е АКК, ама много е красиво  smile3501 Прекрасни Коледни трапези са показали и другите, настроение лъха от темичката.
 Аз успях да снимам само Коледната къщичка, правихме я всички заедно
 И сухи чушки с боб за Бъдни вечер
 За Коледа сърмичките и тиквеника станаха чудни, но не успях да ги снимам ooooh!

# 298
Страхотни неща сте показали,момичета!Било е толкова уютно и вкусно в домовете ви... 

Ето част и от нашите ястия,това което успях да снимам...

салата винегрет

печени чушки с чесън

пържоли,сарми и царевица

пълнена пуйка с ориз ,дреболии и кестени

АКК-разрез 

питката 

# 299
Честита Коледа!
Момичета, чудесни трапези!
Да сте живи и здрави и все така да радвате близките ви!
Бъни,  Hug
На нас вчера ни гостува едната баба/свекърва/ и пак трябваше да спретвам трапеза Wink
Ето това приготвих Stuck Out Tongue
Туршия разбира се Wink

Сух таратор

За основно:
Пълнена пуйка с булгур и около нея кисело зеле Simple Smile

Питка с кашкавал и сирене

За десерт имаше още от ябълковото руло и сладки с кафенцето Wink

Общи условия

Активация на акаунт