МАЙче лази към елхата, Дядо Коледа ще чака (21)

• 17 438
  • 269
  •   1
Отговори
# 60
Аз правя попарката с водичка Simple Smile ,
МАЙчета да сте чували отзиви за пюренцата МАЛЕЧКО?? Аз днес взех едно бурканче да пробваме.Добре изглеждат-поне бурканчето ще може да се ползва  Mr. Green , ако не друго ....

Никога не съм чувала тази фирма!
Да не са регионални някакви?!?

# 61
ей сега пуснах търсачка - хвалят ги  newsm78 Wink - не знам....
http://www.horceto.com/bg/products-horceto/baby-foods-malechko.html

# 62
  • ВАРНА
Стойче за мен очите ви са пъстри, зависи какво ще облечете или как ще е светлината и всеки път изглеждат различен цвят. Моя Ради е със същия цвят като вашите, но и нашия татко е с такива очи. Как издържа Терезка да не ходи два дена, ние ходим по 2-3 пъти на ден и ако пропуснем почва да се криви от болки в стомахчето. Дай и дуфалак или пробвай по бабешки че става по-бързо. А ми се е случвало и от свещичка за Т да предизвикам реакция.
Valantayn и според мен е по-добре да идете на консулт в Пловдив, така, както описваш пъпчиците може и да не е атопичен дерматит.
Слънчо   bouquet благодаря за кафенцето, много оригинална чаша!

# 63
Ами да и аз ги определям на пъстри, много са странни преобладава сиво синьо, има малко зелено и кафяво. На баща й са му сини, на Петя-също, а моите тъмно кафяви.
Е, изака се, не прави проблеми, не плаче и като ака не е твърдо като запечено, изглежда такъв и е ритъма, Петя е същата.

# 64
Valantayn- по начина по който описваш обрива, на мен ми звучи като полазено от нещо. Ирен е имала точно такива обриви, които изчезват за 2-3 дни.

AnMary - качих снимка на Крис за колаж Ноември  Peace

slyn4o_bebe - нищо не ми говорят тези пюрета - разкажи после впечатления.

Аз му правя попарата с чай от лайка.

# 65

http://www.youtube.com/watch?v=3DXCHa9BYfE

Днес съм нещо лирично настроена ...
Поздрав най-сърдечен с едно от най-великите за мен парчета за всички времена  Hug

# 66
  • Плевен
И аз слагам по три сухарчета, но който ме чуе казва че са много, 2 били достатъчни. А за просото какво мислите като заместител на сухара, чувам че е много полезно, съдържа много желязо.

# 67
Dessyajema благодаря за комплимента  bouquet
Eva x 2 мерси за музикалния поздрав,това ми е едно от любимите парчета

# 68

http://www.youtube.com/watch?v=3DXCHa9BYfE

Днес съм нещо лирично настроена ...
Поздрав най-сърдечен с едно от най-великите за мен парчета за всички времена  Hug

Уникално парче   bouquet

# 69
EVA x 2 , мерси за поздрава !А относно пюретата задължително ще разкажа,ама след събота и неделя,защото по принцип сме на кухня!И тя не работи събота и неделя,та такааа............. Wink
И аз слагам по три сухарчета, но който ме чуе казва че са много, 2 били достатъчни. А за просото какво мислите като заместител на сухара, чувам че е много полезно, съдържа много желязо.
хммм за просото не знам,ама щом съдържа желязо е за нас ! Peace Simple Smile

# 70
Добро утро и от мен. Имам въпрос към мамите, даващи попара, по колко сухарчета слагате?

Аз лично слагам 3 сухара, бучка сирене /колкото кибрит/, масълце /Президент колкото 50 стотинки/, 1 лъжица фруктова захар, липов чай /баба го е сушила и брала/.
Яде и и се пръскат ушите  Joy от кеф!
А покрай този вирус отказа ранното ядене и вече трети ден сме на 4 хранения!
Към 8,00 попарата, към 13,00 пюрето или супата, 17,00 плодова каша и към 20,00 АМ.
Доста е удобно на 4 хранения  Blush Blush Blush

Мейз, махай Х - деня на траура отмина!
Мамче 82 бебето ти е върха, много е готско!

И аз така правя попарата само, че слагам 2 сухара. Само веднъж ли давате вече мляко? Ние сме още на кърма и си цока сутрин и вечер, че някой път и през деня/само така се приспива, как ще се отучваме незнам/
Вашите малчовци пълзят ли вече?

# 71
Цитат
Вашите малчовци пълзят ли вече?
lapence, Бебчо се опитва да пълзи,ама все още не може-много е смешен !  newsm62

# 72
Чак сега се добрах до новата тема, страхотна е, благодаря  bouquet
Аз в попарата слагам две сухарчето.Искам да попитам дали намирате тръстикова захар и ако да, в кой магазин.Аз пазарувам от Кауфланд и там вече 3 седмици стои само етикета, но самата захар я няма та ще е добре ако знам къде има със сигурност за да отида а не да обикалям, че нали се сещате как е с времето, все е недостатъчно.Относно фруктовата захар-добре ли е да се дава на бебоците?Че бялата изобщо не искам да й давам newsm78

# 73
И аз слагам по две сухарчета в попарката.

Ивче не се опитва да пълзи, по скоро се влачи по коремче като змийче.

Тича с проходилката и е безкрайно щастлива, че е самостоятелна и може да стигне до места, до които преди не е успявала. Сега си е харесала едно пластмасово шише и все го дъвче  Grinning .

Да ви се оплача, моето боледуване продължава, снощи като ме заболя гърлото и ухото и цяла нощ брах душа. Сутринта отидох при личната и след като ми потвърди, че дробовете ми са чисти отидох на УНГ и там изненада, силно зачервено и отточно гърло, което може да се влоши. Сега съм на антибиотик - ударна доза и се надявам да мога да спя тази нощ и да ми се размине.

# 74
  • София
Муцунке след малко ще си копна снимката. Мерси за поздрава Simple Smile
Това беше 1вата песен на Флойд, която чух, и не можах да спра да ги слушам Simple Smile
Аз ще ви поздравя с това - http://www.youtube.com/watch?v=2v240bYbbrM

Общи условия

Активация на акаунт