Бързат вече ЯНУАРЧЕТА да станат Коледарчета...

• 18 112
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Иники- честита годишнина  bouquet
А аз да попитам раждалите вече- как се засичат контракциите- от началото на болката докато ме отпусне броя колко време е минало, така ли newsm78

# 136
не знам каке при другите майки с втората бременност,но на мен ми е много по-гадно Confused
през цялото време редувам разни депресии,поплаквам си доста,все някой ме дразни Cry
коремът ми на този етап ми тежи вече и не мога да се грижа пълноценно за Дари и това допълнително ме изнервя Crossing Arms
Дари прави магарии и на инат...
отделно Дани има много работа,прибира се късно и почти не може да ми помага...
и за капак-и аз си правя разни филми и си се доизнервям
накрая за разлика от Дари сигурно ще ми се падне някое ревливо бебе и съвсем ще полудея #Crazy
за самото раждане не се притеснявам,защото си поисках моя анестезиолог и знам,че той ще ме обезболи префектно,но тези хормони не знам кога ще ми се наместят като едно време Thinking
и аз се оплаках накрая-извинете ме Crazy

# 137
не знам каке при другите майки с втората бременност,но на мен ми е много по-гадно Confused
през цялото време редувам разни депресии,поплаквам си доста,все някой ме дразни Cry
коремът ми на този етап ми тежи вече и не мога да се грижа пълноценно за Дари и това допълнително ме изнервя Crossing Arms
Дари прави магарии и на инат...
отделно Дани има много работа,прибира се късно и почти не може да ми помага...
и за капак-и аз си правя разни филми и си се доизнервям
накрая за разлика от Дари сигурно ще ми се падне някое ревливо бебе и съвсем ще полудея #Crazy
за самото раждане не се притеснявам,защото си поисках моя анестезиолог и знам,че той ще ме обезболи префектно,но тези хормони не знам кога ще ми се наместят като едно време Thinking
и аз се оплаках накрая-извинете ме Crazy

Все едно аз съм го писала, включително и това за грижата по първородното....поне да знам, че не съм само аз Simple Smile

# 138
Здравейте момичета HugЕЛИ ДОБРЕ ДОШЛА ПАК МИЛА Hug smile3525 smile3525 smile3525 и мерси за разказа,НЕВЕНЧЕТО мерси и за твоя разказ newsm51 newsm51 newsm51,много са вълнуващи,и да не забравите чакаме снимчици Crossing ArmsЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА КИША И ПОЛВИНКАТА!ИНИКИ,честита годишнина  bouquet и аз ти съчуствам за седалищното бебче и ние сме така само ме подпира под ребрата някой път и въздуха ми спира ама търпя Laughing
Иники- честита годишнина  bouquet
А аз да попитам раждалите вече- как се засичат контракциите- от началото на болката докато ме отпусне броя колко време е минало, така ли newsm78

и аз съм в чуденка  newsm78,като ми е за първи път Joy

# 139
Иники, честита годишнина и от мен   bouquet

Невенче, радвам се, че сподели и ти с нас как е минало раждането!  Hug Ама снимкииииии - чакамеее  Grinning  И други разкази чакаме - как е с бебе у дома например  Laughing  Hug

Ралче, и моята хрема е ужасна...  Sad толкоз сополи не съм имала през целия си живот..  Confused (простете образното описание  Blush)

Ох, сега се сетих да ви кажа - кучето тая нощ така хъркаше, че можеше да се състезава с дъскорезниците  Joy  и бълнуваше даже - сигурно е сънувал, че се бият с някое друго куче  Joy

А за засичането на контракциите - има линк на първа страничка - Таймер за отчитане на контракциите - то е на англ., ама си натискаш "старт" като усетиш стягане и "стоп" като спре болката (още може да чувстваш стягане).  И то си ти смята колко е продължила контракцията, следващата след колко време е била и т.н... Единственото неудобство е, че трябва компютъра да е на 1 ръка разстояние и да е отворен тоя сайт...

# 140
Здравейте момичета,

Ели, Невенче, мерси за хубавите разкази.
Мила, не се тревожи скоро малкият ще е при теб
Много се радвам на постовете на прибралите се вече в къщи мами

Копривке , дано се размине болестта. Не се тревожи излишно, най-вероятно или си я карала или си ваксинирана – мисля че Бубичко знаеше къде можеш да отиде за изследване на антитела, а Калоян ще се оправи
Жени, много съжалявам мила  Hug
Иники, честита годишнина, както винаги твоите постове са пълни с добро настроение и чувство за хумор
Честит имен ден на Киша и половинката и
Болните момичета, никви такива  Naughty , бързо да се оправяте и се пазете повече  Heart Eyes

И аз черпя днес за имен ден, да ви е сладко

Ужас докато напиша поста и вие сте изписали 1 страничка  #Crazy

Забравих да кажа  welcome на si! Леки последни дни от бремеността и леко раждане желая

Последна редакция: ср, 17 дек 2008, 11:48 от Espa

# 141
Да ти е честит именния ден! Да си жива и здрава и много щастие ти пожелавам!
А как ми се прияде точно такава торта... Mr. Green

# 142
Честит имен ден на Еспа, Киша и половинката!
Честита годишнина на Иники!
Момичета, благодаря за почерпката! Много изкушаващи нещица сте сложили   Stuck Out Tongue Winking Eye
Ели георгиева и Невенчето, радвам се , че сравнително леко е преминало при вас раждането . Дай боже всички леко и безпроблемно да родим.
Сладурчеста, според мен, няма смисъл чак толкова да се ограничаваш по отношение на храните.
Аз относно раждането имах по едно време притеснения, като знаех какво ме чака, ама сега съм по- спокойна. Реших , че ми е нужно повече положително мислене, за да мине всичко по- спокойно. Май и аз ,като Доника, повече си мисля за след раждането. Как ще приеме баткото бебето, как ще се оправяме и т. н.

# 143
  • Бургас
Здравейте и от мен!
Искам да ви се оплача -от два дни имам ужасни болки в костите и ставите на краката горе при чатала ,седнала ли съм и като стана и крачка не мога да направя , като парализирана съм , Sad, вечер не мога да се обръщам в леглото  Cry,дали не  ми се разширява таза  Rolling Eyes,  Thinkingснощи пък три пъти се преобличах , цялата бях изпотена , Thinking
днес  си правих обременяване с глюкоза и резултатите са по-зле от преди диетата ми . Shocked Shocked
хубавото е ,че вчера бях  на запис на тонове - там нещата са нормални .
За депутатите - това си е поредната подигравка , поредния шамар от страна на държавата .До болка са ми познати проблемите на тези семейства .Ние също от седем години се борим да забременея .Подготвяхме се за ин витро , когато забременях спонтанно .
Хайде стига от мен ,да не ви депресирам , че тази седмица ми е едно никакво .

# 144
  • У вас,че да видиш хубуу ли е!
lili69 мен ме боли чаталаа от 7-мия месец Laughing Laughing Laughing
Нормално ли е толкова да ме рита малкия..сега на края!? newsm78 Тумбака ми приема постоянно различни форми....не се спира! Shocked Shocked

# 145
Ето ме пак тук.
Нахранихме се с Деничка и се връщам при вас докато тя спинка.
Най-напред започвам със снимчиците на бебка
Сега да честитя бебета на Амелия и Сънрайз Да са ви живи и здрави и да ви носят само радост и щастливи мигове.   newsm51 smile3525
Честит имен ден на Еспа и Киша.Пожелавам ви най-хубавите бебета на света.
Честита годишнина на Иники.  bouquet
На всички, които не съм споменала, изпращам една голяма прегръдка от мен и Деница и цялата си положителна енергия.
 baby

# 146
  • София
Невенче- пу; пу; пу, голям бонбон е бебка Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Иначе аз тъкмо щях да пиша, че и мен ме болят костите горе и гледам не съм само аз- явно натои етап е възможно да се случи, но е доста неприятно, аз преди такова усещане не съм имала. А и се чудя защо да ме боли мен, като моите размери на таза са си напълно нормални newsm78
Еспа- да ти честитя именния ден и на теб  bouquet

# 147
Невенче, голяма сладурка е тази Дени  Grinning

За таза - аз тая нощ колкото пъти се завъртях, толкова пъти ми изпукаха кокалите...  Crazy И аз като стана не мога да стъпя - имам чувството, че ще се разпадна.. А тазът, колкото и да е широк, пак си се разширява...

Зола, и мен напоследък много ме блъска бебочето - чак му се чудя как намира и място да се върти така и да ме рита.. и как въобще се върти...  Rolling Eyes

Еспа, ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН и на теб!!!!   bouquet   bouquet   bouquet

# 148
Мен сега, от средата на 8 ми много ме боли долу чатала. Докарах я най-накрая тотално патешката походка.Преди това имах болки само в опашката, като походех повече и натоварех гръбнака. Аз имам видимо много тесен ханш, но докторът в понеделник ме измери и се оказа, че самата кост си е добре и няма проблем за нормално раждане. Моето бебе също прави големи акробатики-доктора обясни, че ако имаш достатъчно вода то и в 8 ми месец можело много да си се движи. Даже при предишния преглед беше с дупето надолу, та за всеки случай бяхме запазили час за секцио, макар че аз бях сигурна че бързо пак ще се намести, както и стана. То си се усеща кога накъде рита. Като е надолу, ми е неприятно, че шутовете идват директно в пикочния мехур. И сега съм в такъв чудинг м/у секцио и нормално. Около мен всички са 50/50, като най-близките настояват за секцио, а пък аз направо не знам! Такова съм шубе специално за раждането.

# 149
В отбора съм момичета  newsm10 - имам ги всички болежки, за които разказвате. Затова няма да се повтарям, въпреки че направо ми се разказва играта тия дни, ама ша стискам зъби  newsm48 И моя юнак изведнъж много се разшава в средата на 9ия месец, а преди почти не го усещах  newsm44

Невенче, защо са ти сложили окситоцин при положение, че така гладко ти е върмяло раждането... newsm12 А бебето е страхотно!

А за контракциите - мери се от края на едната до началото на следващата, за да се види колко намалява времето и дали е ритмично. Иначе са ми казвали, че продължителността на една контракция е не повече от 90 сек.

Общи условия

Активация на акаунт