Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са реакциите на участниците във форума?
Какви са темите, обсъждани в дискусиите за майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са реакциите на участниците във форума?
-
Какви са темите, обсъждани в дискусиите за майчинството?
-
Какви са преживяванията на участниците по отношение на бременността и раждането?
-
Какви са мненията на участниците относно майчинството и бременността?

Спокойствието е най-важно.Бебка вече е доносена и няма значение дали ще се роди 2500 или 3000 кг.
Днес доктора каза че съм в 34-36 седмица, дълги крачка имала госпожицата. И щяла още да расте. При него винаги е такава лудница, аз отдавна се каня да го питам дали ще ме поеме за раждане. Все не мога да намеря удобен момент. Този път каза, че имало много време до края на януари, щели сме да говорим по-нататък и да не съм си правела устата за секцио, тъй като имам подходяща физика за нормално раждане. В интерес на истината не съм имала такова намерение, тъй като първия път родих нормално и дори не ме рязаха отдолу. Наблъска ме с желязо за анемията и това беше. Като че ли очаквах малко повече внимание ама какво да се прави....в тази лудница преди празниците явно не е възможно.. 
а и спя... и докато свърша 1-2 домакински нещица и той денят ми минал
брей, че тъпо... ама нямам сили за повече... не знам - ти ако имаш енергия би било верно много гадно, ама аз някак винаги имам какво да правя.. и дори съм толкова изостанала, а нямам силички вече 

...защото скоро ще ни се увеличи отбора...от днес е в МД на системи, защото е с 2см разкритие...но искат да изчакат три дни заради инжекциите за дробчетата на бебка...затова много положителни мисли за нея и малката...дано устиска още малко...
! Вече има много статии и изследвания, които казват, че при нормално раждане може да боли много, само защото се страхуваме и започваме да излъчваме адреналин, който подтиска действието на окситоцина - така че трябва да чакаме събитието спокойно, както момичетата, които родиха до сега и разказаха, че болката е съвсем поносима!
с 2 см разкритие съм,но нямам контракции тази вечер ме пуснаха да си ходя ,но утре сутринта съм пак,много ми е притеснено