Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми се обсъждат във форума?
Какви са реакциите на участниците във форума?
Какви са темите, обсъждани в дискусиите за майчинството?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми се обсъждат във форума?
-
Какви са реакциите на участниците във форума?
-
Какви са темите, обсъждани в дискусиите за майчинството?
-
Какви са преживяванията на участниците по отношение на бременността и раждането?
-
Какви са мненията на участниците относно майчинството и бременността?

А имат толкова хубави неща, аз един ден им разглеждах каталога и направо ми отекоха очите 
Ама писна ми вече... цял ден съм една утрепана... и тоя нос, и тва гърло... и главата не спира да ме боли... 
Ама щот съм едно магаре такова дето чака едва ли не да изпадне в несвяст от болки и тогава да прибяга към лекарствата... хеле пък сега, като знам, че не трябва да пия много хапове.. пък то кво се оказа - аз за бременността си изпих повече хапчета отколкото през живота ми... то верно, че фолиева, магнезий, витамини... ама все пак хапове... А знаете ли по колко парацетамола на ден мога да си позволя? На мен тоя ми беше втория за периода на бременността ми, ама не знам ще ме отпусне ли така бързо...
червата... бляк, много го мразя