86 идеи за Коледни изненади в САЩ

• 23 123
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Ами, Анет, синът ми много обича музиката...
Както и да натиска и върти копчета, поради което му е забранено да бърника стереоуредбите за големи (имаме горчив опит с пускане на максимална степен и реване после, мушка дискове, както му дойде и ги вадим с разглобяване на уреда)...
... та доста си играе с мп3-то, когато работи както трябва... иначе ми го носи и ме кара да му пускам аз, ама като е кьопаво направено- ядосва ме...

"Няма мюзик!" е второто смислено изречение на Данни след "баба кашля"...  Laughing...
А, днес го заварвам качен на един стол, сложил си ръцете на колонките на стереото, което свири детски песнички и с най- щастливата усмивка на света ми казва "Мюзик!"... та за любителя на музиката недостъпни неща няма  Joy!

За големи хора с 300 зора открих бумбокс, който да чете мп3 (в Бест Бай), поради една моя засега неосъществена мечта, като ходим някъде на къмпинг да не мъкна много дискове... кога ли ще ходим на къмпинг, незнам обаче...

УтрепАх се да спамя тука днес  Mr. Green!!!

# 76

пък Вики е страхотна, направо толкова чаровна, да и се ненагледаш пу пу  Heart Eyes

Честит рожден ден на Дара!!!

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 01:35 от Лeни

# 77
  • Чикаго / София
Здравейте и от мен!

Рая, поздравления за добрите новини. Само така! Hug

Софко, малката е сладурка голяма. Ама и баткото е супер сладък! Heart Eyes

Кейси, не се измъквай така! Кажи си, кажи  Laughing

Тандури, ама вие всички сте от сръчни по-сръчни! Браво на Калин! Прекрасно се е справил.

Елл, аз като търсех дей кеър, минавах на оглед на всички които ми бяха в полезрението. Този който избрах,освен че ме спечели с българчетата в него и българските учителки, от които съм доволна, най-много ми хареса и като обстановка. Чисто, уютно, приятно.

И сега, и тук да честитя

ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ДАРА!

Да е все така чаровна, усмихната и палава!

Честит празник на мама и семейство!  bouquet

При нас нищо ново. Търся подходяща лодка за подарък от дядо Коледа. Моите госпожици искат лодки. От къде им хрумна не знам. Само това казаха, че сме нямали в къщи. Crazy

Лека вечер!

# 78
Благодаря на всички за милите пожелания Hug
Simple Smile

забравих да отбележа, че Виктория на софко е коледен бонбон  Heart Eyes, а тандури явно е предала артистичните гени на Калин, чак аз се запалих по рамките Simple Smile.

Последна редакция: пт, 19 дек 2008, 00:19 от stella_ars

# 79
Стела, честит празник, много сладко дете, такава чаровница..

# 80
Мерси ,мерси и на останалите честитки bowuu ,много ви апрешиейтвам да знаете. Heart Eyes

Марлела ,ако не можеш да си намериш маска ,кажи ще ти пратя -ама от тези заоблените .

стела...малката госпожица ти е страхотна ,тортата изглежда много вкусна също - много чаровно семейство сте-а голямата ти дъщеря е само за модел да знаеш ... пу-пу красиви деца

Лени(джена) ..малък ноли е страхотен Heart Eyes

тандури
...Калин се е метнал май на майка си А? Wink

Софко ...адашката е просто един бонбон Heart Eyes

Да ви черпя едно по случай че от днес сме хоумлесс и ние официално   newsm24 ,подписахме бумагите ,рентваме си нашата къща -супер странно усещане  .Сега спадаме към групата на купувачите вече и сме в преговори -ама и ние уцелихме момент един път с тези ниски лихви.

# 81
Вики! Поздравления!! Страхотни новини...  bouquet
И честит ден-ден на Малечка, ако не те видя утре..

# 82
Стела, да ти е все така засмяна малката красавица, много чаровно дете наистина!

Вики, много рожденници у вас, как смогва мъжа ти. Wink Честито и на теб и много целувки на малката Елла утре!

Някой беше писал преди за спа в София (Лени?). Дайте моля препоръки, най-вече от масажи се интересувам - да използвам и аз малко бабешката помощ.  Mr. Green

Гледам един британски сериал и се заливам от смях - Coupling, има го безплатно на Нетфликс за инстант гледане. Нещо като Приятели, ама с британски хумор.

# 83
Atti, мислим еднакво. Направила съм проучване на Спа салоните в София Laughing утре ще ти пиша на лични..

# 84
Атти...наисина на мъжа ми му е малко нанагорно през Декември ...то и на мене де -баща му има РД на 7ми ,после аз на 15ти и Елла на 19 ти и като  включим коледните подаръци и направооооо свят да ти се завие ,то са торти то са подаръци то са чудеса Crazy   ама какво да правиш ...късмет  Simple Smile

Тандури ...имам въпрос за теб-днес гледах в майкълс и видях че има цветен хранителен спрей ,с такъв спрей може ли да се пръска на фондана?

Не мога да повярвам че Елла ми става на 3 годинки ,и как се очовечи само изведнъж ,такива неща говори -днес ме пита "от къде идва тъмното навън"  Laughing шашнах се направо .Виждам как се свършва с бебешкия свят ,навлизаме в друга фаза. Simple Smile
Да знаете че Елла е на 19ти обаче не е утре на 18ти  Wink
Ати ,Зора въпреки всичко мерси за ранните честитки!   Heart Eyes

# 85
Лени, честит ти нов ник на патерица!
Абе, ако случайно не сте доволни от стоката, поне да знаеш, че има алтернатива... Wink

Хиляди благодарности на всички за милите думи!

Пожелавам страхотен РД на сладката Елла утре!!! victoria, с каква тематика е тортата, или е изненада?   chef

# 86
Тандури ...имам въпрос за теб-днес гледах в майкълс и видях че има цветен хранителен спрей ,с такъв спрей може ли да се пръска на фондана?
Вики, не съм ги ползвала лично, но не виждам причина да не става. Предполагам е евтин вариант на еър бръш. За по-сигурно пробвай на едно малко парченце да видиш как ще му понесе.  Peace

# 87
ОК, сега ви разбрах  Simple Smile за детски boombox, който свири мп3-ки става въпрос Mr. Green Аз си представих Антон с почти истински мп3-плейър, със слушалки, и се обърках  Joy Такова подарихме на Мариана за третия и РД, наистина се харчи, но и нашето се оказа боклук, много бързо се развали.

# 88
Стела малката е голяма сладуранка. Честито на патерици . Много здраве и щастливо детство
 newsm67
Вики за спрея на Уилтън ли питаш ? Аз имам черен - много са "умити" цветовете .На мен лично черното не ми хареса особено ( ползвах го за вещицата на Хензел и Гретел). Иначе да - може да се използва с фондан , няма да ти развали покритието. Друг е въпроса дали ще ти допадне цвета.
И да ни покажеш тортата  Wink

# 89
Тандури, спешен въпрос  Simple Smile : с какво боядисахте рамката? бързо ли съхне? 

Общи условия

Активация на акаунт