86 идеи за Коледни изненади в САЩ

• 23 129
  • 290
  •   1
Отговори
# 105
1000 книги на тази крехка възраст да изслушаш си е голямо постижение!  Peace

Не по-малко е постижението на майката да ги прочете, наред със всички други нейни задължения и страсти.  Hug
Тандури, браво и на двама ви!  thumbsup

Честит рожден ден на патерици на Дара и честит празник на Стела.

Елла да е много здрава и усмихната. Майка й да е щастлива и заедно да ни радват с още много приказно красиви снимки!

При нас вали сняг също и има изгледи да понатрупа малко.  Grinning

# 106
При нас от два дни вали сняг (нещо, нечувано тук) и натрупа до степен да вледени улиците, плюс 30-40см отгоре..Никой не работи, никой не шофира, много е смешно.  Laughing Само ние се кефим и обикаляме с колата..

Мерси, че попита, Бенс. Зъбът нямаше кога да ми се извади преди полета, хем защотото няма часове от желаещи да оползотворят дентал фрий бенефитите, хем защото е опасно да летя с прясноизваден зъб. Та,  листерин по5 пъти на ден свали инфекцията.

Летим след 5 дни, а нищо не работи и нямаме подаръци.  Crazy Здраве да е! Simple Smile)

ЧРД на празнуващите дечица!
Весели празници и от мен!

# 107
Мерси момичета Simple Smile

Клеърет, за 100 чанти по 10 книги става въпрос( т.е 1000 книги), не за 100 книги.  Peace
При нас в момента чакаме голяма снежна буря, която тъкмо започна, моля се да няма ексцесии повече, че драма.  Rolling Eyes

# 108
 newsm59 на хубавата Елла. Само радост да носи на мама и татко   bouquet

nbirthday на патерици на къдрушка Дара   bouquet

При нас не вали сняг  Whistling, но четохте ли, че паднал във Вегас.

Ние летим във вторник, подаръци имаме, но това ми е последния път, в който питам приятели дали нещо трябва да се занесе към БГ. Колко багаж ще имаме, не е истина просто  ooooh!

# 109
Честит рожден ден на прекрасната Елла!

При нас вали от час и половина, но вече натрупа достатъчно, за да има проблеми. Едвам се прибрах от магазина, голям страх брах. Пред мен едно СУВ закъса (за пръв път виждам СУВ да фиштейлва), след мен един седан спря и не тръгна повече, само аз се измъкнах. Оставаме затворени у дома докато не спре тая буря.

# 110
Честито на всички празнуващи дечица и мами!

Сейф трип на всички коледни пътешественици!

Juturna, напомни ми за един случай преди години, когато американец го бяха помолили да носи цял уиндшийлд на кола за България  Simple Smile   Бяха му казали "нещо малко за колата" и след това се появили на аерогарата с "нещото." 

Ех, радостите и даунфолз на мами-худ. Един ден се разтапяш защото детето пее коледна песен на френски, на другия пишеш оплакване за това, че някой го блъснал и ударил в прискул.........

# 111
американец го бяха помолили да носи цял уиндшийлд на кола за България  Simple Smile   

Joy. Нас искаха да ни набутат да носим мотористки костюм, со все каската  Crazy миналата година, но не им се отвори парашута. Че то беше една чанта само той.
При нас нещата са все малки и леки, но много беее  Whistling

# 112
Честити празници на всички малки и големи момичета - victoria, Дари, Елла. Да са живи и здрави и все така красиви. Simple Smile

# 113
Вече съм носила уиски (?), бебешки дрехи 3 кг, кристални вази и лаптоп по поръчка, а съм се прибирала само веднъж..  Crazy И това с все отклоненията на молбите.

Сега брачна халка чакам по пощата да дойде, за да бъде ремонтирана в България. Става все по-сложно.  Crazy

Детето на една приятелка тук също ме сбърква от четене на книжки, 1 клас е - всеки ден по 1-2. Не смогва да носи и връща торбите.

Да, сейф и онтайм трип за всички ни!!

# 114
  • USA
Честит рожден ден на Елла! Да е много здрава и усмихната!   bouquet

Аз вече твърдо отказвам всякакви молби за носене, освен ако не е нещо супер важно като лекарства напр. Има някои хора, дето са много нагли в исканията си. Имаше едно девойче от отчетната, която искаше да и нося проходилка оттук  Crazy.
Сестра ми навремето пренесе няколко кг. гръцки прах за пране от България до Гърция за някакви роднини.

# 115
Имаше едно девойче от отчетната, която искаше да и нося проходилка оттук  Crazy.

Баща ми пристигна вчера, с трикилограмова енциклопедия за моя приятелка, от нейния баща в София.  ooooh! Можеха да я поръчат в нета, ама не...

# 116
Вики, да ти е живо и здрави порасналото момиче! Щастливо детство желая!   bouquet

# 117
Честити Рождени Дни на прекрасните Елла и Дара! Само смях в очите им цяла година  Hug
И хубавите им майки да не могат да менерят нещо за оплакване!

При нас снежната буря вече си е в разгара, аз умирам от кеф, много обичам, особено от вкъщи на топличко, за 2ч. има-няма 7-8 см... тепърва започва купона, а децата вече са навън със шейните и СНОУБОРДИТЕ  Grinning

Ееех, какво ли не съм носила  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Че то не е майтап да откажеш напр. да понесеш юрган, колело (макар, че колелата ни си ги домъкнах от Сф)... но специализирам в техника - всичко, което ти душа сака и по много - GPS-и, видео камери, фотоапарати, лаптопи, айподи, радиостанции, нотбуци  Crazy

# 118
Честит РОжден Ден на прекрасната Елла!!!

само аз ли не съм носила ридикюлъс неща за баре 20+тина раунд трипс дето съм ги направила newsm78

и при нас вали - 30мин къмют стана 2ч 30мин - кеф на парцали  Crossing Arms

иначе уж съм във ваканция вече, но ще работя и събота, и неделя, че и понеделника. Дай боже всекиму такова щастие  Rolling Eyes

# 119
ЧРД на малката красива Елла и на патерица- на не по-малко хубавата и майка!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт