подсъзнанието може всичко 5

• 41 480
  • 450
  •   1
Отговори
# 330
mijjjka, няма за какво да те е яд. За Земята можеш да се помолиш винаги. Или просто си предсави, че в момента си някъде по на Изток от Гринуич и се моли с хората, които са там. Hug

# 331
Мишенце...не се ядосвай. Както каза mimina, винаги може да пратиш енергия към Земята!  Никога не е късно да покажем любовта си! Hug

# 332
Скъпи мои, желая ви Весела Коледа и много чудеса в Тихата и Свята нощ!!! Hug Hug Hug 

# 333
От все сърце  пожелавам на всички  Весела Коледа! А новата 2009 година  нека да ви донесе само положителни емоции и изненади и много усмивки! Много късмет и  крепко здраве! И нека Светлината и  Любовта на Бог винаги  бъдат в сърцата ви и ви водят по Пътя  на Истината! newsm51

God bless you all   bouquet

# 334
И да си изтеглите по едно хубаво късметче  от баницата! Цък! Hug

# 335
Вела Честит Рожден Ден !
Желая ти много щастие !

Момичета ,не успях да кажа молитвата в точното време.Но цял ден мисля за това и изпращам положителна енергия към земята.

svetlina_8  ,моля те да ми препоръчаш някоя книга в която да прочета за ето това : Каква е ролята на близките и приятелите - ами те са приели да направят това за нас   когато сме си писали заедно какво ще правим заедно в това прераждане. , че ми е много интересно ,а съм чела само от тук-там. И още, можели да ти пратя рожденната дата ,за да ми направиш нумерология. А , молитвата , може ли да си я казвам всеки ден и при нужда ?Благодаря   bouquet

Hug Hug Hug

# 336
elena_ , не съм svetlina_8, но бих могла да ти отговоря, че аз съм го чела това в книгите на Майкъл Нютън и Долорес Кенън - "Пътят на душите", "Съдбата на душите", "Следите на душите" Grinning  Като се включи и svetlina_8 сигурно ще посочи и други източници  Hug
Тези специално книги много ги препоръчвам на всеки, който не ги е чел  Peace
Сега се сещам и за още една книга, която много ме беше впечатлила и която май не сме споменавали до сега - "Единствената планета на избора" на Филис Шлемър, която също както и Барбара Марчиняк е известен и доказал способностите си медиум.

# 337
mijjjka  Hug Благодаря ти   bouquet , също и за мейла . Grinning
Днес бях в Пингвините.Гледах  "Пътя на душите",  и като че ли ми се навираше в ръцете ,но купих други две :"Лечение с Ангели " и "Монахът ,който продаде своето ферари". ще си я взема следващия път.

# 338
Е, аз от опит си знам, че щом ми се навира книга в ръцете и ми казва "Купи ме, купи ме!",  значи трябва да я купя  Wink
Между другото, книгите на Нютън ги има и в Спиралата - http://www.spiralata.net/s.php?SearchType=1&find=%ED%FE%F2%EE%ED

# 339
Момичета... някак си  вътрешно ми идва да ви споделя ,  какво ми се случи днес по време на медитацията и молитвичката.Понеже аз ги съчетах и двете. Нали си споедляме тук, на кой друг да кажа, ако не на вас...духовните сестрички.

Седнах на стола/ който е въртящ се/ за да се приготвя. Бях седнала с лице на запад. Обаче ми е едно такова шугаво и некомфортно... Confused ...  и "минават" ми мисли като" " Къде е ИЗТОК?"  newsm78 Не знам защо точно  от всичките посоки точно изток ми изплува!  Никога, когато се моля, не  мисля за посоките. Rolling Eyes Но точно днес , когато затворих очите ми"светна" това с посоката,  че нещо не е наред...и както си седях, се обърнах със стола..и лицето ми беше на изток./ Знам посокоте  на дома си, покрай Фен Шуя преди време с който пренареждах предмети, за да балансирам енергиите у дома. / В момента в който се обърнах със стола...се почувствах много спокойна!Медитацията мина чудесно ..накрая без да очаквам...се просълзих...

Та днес се чудех цял ден? Защо трябваше да съм на ИЗТОК??? Thinking  Сега си проверих майла, и видях, че съм получила майл от Йосиф... Shocked човека , който има един  страхотен сайт и е доста на високо духовно ниво! Харесвам сайта му и го чета четсо...Та ето какво ми  писа той/ ще ви го копна/:

Цитат
Напомням също и за една молба дадена на 20.11.2008: НЕКА ОПИТАМЕ, НА 23 ДЕКЕМВРИ – ДЕНЯТ НА ЗИМНОТО СЛЪНЦЕСТОЕНЕ, ДЕН КОГАТО ВЛАДИЦИТЕ НА КАРМАТА ВИ СЛУШАТ, ДА ПРОВЕДЕМ ОБЩА АКЦИЯ – МЕДИТАЦИЯ ПО ОБЯД МЕСТНО ВРЕМЕ, ОБЪРНЕТЕ СЕ С ЛИЦЕ НА ИЗТОК И ПРОИЗНЕСЕТЕ НАГЛАС ИЛИ НАУМ: „ПРИЗНАВАМ ВСИКИ ХОРА ЗА СВОИ БРАТЯ, РАВНИ В ПРАВАТА СИ. ПРИЗНАВАМ НЕОХОДИМОСТТА ОТ ПОСТРОЯВАНЕ НА НОВИЯ СВЯТ, ОСНОВАН НА КОСМИЧЕСКИТЕ ЗАКОНИ. ЖЕЛАЯ МИР И ПРОЦЪФТЯВАНЕ ЗА ВСИЧКИ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА. ДА БЪДЕ!”

Сега  от отговора му, осъзнах пак, че съм била" насочвана вътрешно"... какво трябва да направя и как да го направя. Всеки получава напътствия, ако ги поиска...и единственото е само трябва да "слуша" и да се довери на това което "чува" .Не се страхувайте, опитайте!

Пиша ви това, за да ви уверя, че когато търсите искрено...получавате отговора, по начин по-който, само Бог знае как. Неведоми са пътищата Божии...

Не спирам да експериментирам...

# 340
Винце, това е чудесно! Поздравявам те! Аз все още не "чувам", но и това ще стане - ослушвам се! Успех в експериментите! Hug Hug

Вела, честит рожден ден и от мен!!!  bouquet
Да си здрава и изпълнена с вяра!!! Grinning

# 341
tonimar...важното е, че го искаш,  и го търсиш...и ще стане  Heart Eyes Аз с нищо не съм по различна или по специална от всички...

Скоро четох в дена книга една мисъл, която ми хареса. Беше нещо от сорта...Не бива да приемаме живота прекалено насериозно и много да го мислим...трябва просто да го живеем живота, затова ни е даден!  Мисля, че е страхотно казано... Hug 

# 342
  • София
А, събудих те се!   bouquet
Сега да кажа до какво стигнах. Признавам - беше ми интересно да смятам нумерологиите ви като си мислех, че тук пишат хора със завишена емоционалност, които търсят начини да я овладея. (Нарушение от моя страна на "не прави предположения" - виж книгата "Четирите споразумения"). Нищо подобно. Всички които сметнах бяха с много добра интуиция и нормална или занижена емоционалност, но не и завишена. Значи душата търси и знае, че това което вижда в реалността не е реалност Simple Smile И търси кое е важното. Във всеки случай не е новата кола, последния модел GSM ....... Това, което виждаме е илюзия, майя, истинските и ценностните неща са отвътре и те са любов, състрадание (но не жалост), съпричастност и т.н. знаете ги тия неща. Накрая на поста ще пусна нещо по въпроса. Прекрасни сте, а силата ви е от това, че искате да разберете, да осъзнаете, да се промените към по-добро или просто с две думи - да си спомните кои сте и за какво сте тук.

Отговорих кратичко на всички, но тук ще отговоря някои неща, които се повтарят като въпроси и може би са важни за всички. Ако при анализа има неточности, това може да е когато човек е роден около полунощ - тогава взема и от вибрациите на съседния ден. Добре е да има и час на раждане.

Не казвам само хубави неща. Но първо дълго разказвам хубавото и после но-накратко се спирам на "слабите страни", които всъщност са си нашите уроци за учене в това прераждане Simple Smile)))))) За да се концентрират хората на хубавото, за да си припомнят колко са ВЕЛИЧЕСТВЕНИ И БОЖЕСТВЕНИ СЪЗДАНИЯ, НО СМЕ ГО ЗАБРАВИЛИ. И после да решим как може да се отработят уроците. Имаме склонност да се концентрираме на негативното, а то трябва да се използа като коз, но не да му отделяме прекалено много внимание. Няма добра и лоша нумерология, всички уроци са достойни за уважение! Щом някой си е избрал този урок, значи има силата да се справи с него. И при всички случаи си е поставил някъде по пътя начините за справяне (Крион говори за това). Т.е. силата е в нас, но трябва да решим да я заявим и използваме!

Да, има начин това да се учи - има курс, той е 2 дена по 5 часа на ден. И след това ще станете едни добри шаманки-гадателки Simple Smile. Шегувам се, макар че си има истина и в това - забелязвате ли си как си пишат ясновидките по телевизията? (аз си мисля че изчисляват именно нумерология). Във всеки случай ще разберете много по-добре себе си и другите и реакциите ви един спрямо друг, както и каво да правим за да стане животът ни по-прекрасен. Съвсем обозримо научаемо е, освен това е забавно. Но ние обикновено имаме време за децата, за мъжа, за готвенето и чистенето и ........ не остава време за себе си.

Desss Книгите на Лев Игельник (това е фън шуй на руски) може да се поръчат единствено по нета или да снимаш, което имам. Имам молба - ако поръчваш неговата книга за Летящите звезди, да ми поръчаш и на мен, ще си разделим разходите.

kambanka 2304, Лазарев - след 7 книга, защото първите му са много тежки. После разбра, че хората се плашат и стана по-мек, с повече хумор. Не е луд според мен. Някои неща са му крайни, но пък ние винаги трябва да отсяваме, да мислим кое е за нас, кое не е. Има много ценна информация според мен при него. Например, когато нещо не върви при някого, добре е да се види състоянието на майка му в момента какво е ........

За взаимоотношенията - Крион и Свияж, освен това което вече сте писали (но всеки сам да си намери "неговата книга"), но първо е добре все пак "да се сложи диагнозата", например чрез нумерология или астрология - кой докъде и колко е по-близо до истината. Обикновено ни изглежда, че ние сме все прави, а другите едни такива "лоши и неразбрани" ........  Joy

Аз разбрах едно - като се измъкна от катранената яма, ще помогна най-добре на себе си и на другите. И си се занимавам най-много със себе си (да, егоизъм е, викам му РАЗУМЕН ЕГОИЗЪМ). Щото докато се занимавах с другите, нищо не ставаше.  А, я да ви дам една молитва за любов към себе си. Може и да си поревете отгоре и, щото сме забравили да се обичаме. А как да обичаме другите, като не обичаме себе си, а?  newsm78  Въпросът е, че ние сме като скачени съдове с близките - ние вдигаме вибрациите, и те автоматично ги вдигат - без скандали, без разправии. И с много благословии! "С любов и благодарност прощавам на .... и го приемам такъв какъвто Бог го е създал ....... " (това е от Свияш) Човекът прави насреща ни простотийки, а пък ние вместо да се вържем (и веднага да изтече енергия от нас), го благославяме с любов. Не е ли прекрасно! И как само омекват!
За енергийния вампиризът сте наясно надявам се ........

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:13 от svetlina_8

# 343
Вела, Честит Рожден Ден  Hug

# 344
  • София
Вела, честит рожде ден и от мен!

Ето молитвата, която обещах:

МОЛИТВА ЗА ЛЮБОВ КЪМ СЕБЕ СИ
Създателю на Вселената, днес те молим да ни помогнеш да приемем себе си такива, каквито сме, без да се съдим. Помогни ни да приемем ума си такъв, какъвто е, с всички емоции, надежди и сънища, индивидуалността си, неповторимото си съществувание. Помогни ни да приемем тялото си такова, каквото е, с цялата му красота и съвършенство. Нека нашата любов към себе си бъде толкова силна, че никога вече да не се отхвърляме и да не подкопаваме щастието, свободата и любовта си.
Нека отсега нататък всяка постъпка, всяка реакция, всяка мисъл и всяка емоция да почиват върху любовта. Създателю, нeka любовта ни към себе си нараства, докато целият ни живот се превърне от страх и нещастие в любов и радост. Нека силата на любовта ни към себе си бъде достатъчно могъща, за да разруши всички лъжи, в които сме програмирани да вярваме - всички лъжи, които ни казват, че не сме достатъчни добри или достатъчно силни, или достатъчно умни, че няма да справим. Нека любовта ни към себе си бъде толкова могъща, че да не ръководим живота си от чуждото мнение. Нека си вярваме безрезервно, за да вземаме необходимите решения. Обичайки себе си, няма да се боим да се изправим пред отговорностите или проблемите в живота си и ще ги решаваме още при възникването им. Нека постигнем целите си чрез силата на любовта съм себе си.
Започни от днес и ни помагай да обичаме себе си толкова силно, че никога да не създаваме ситуации, пагубни за самите нас. Можем да бъдем самите себе и да не се преструваме, че сме други, само за да бъдем приети от околните. Вече нямаме нужда другите да ни приемат или да ни казват колко сме добри, защото познаваме същността си. Нека силата на любовта към себе си ни помага да се радваме всеки път, когато погледнем в огледалото. Нека на лицето ни грее усмивка, засилваща вътрешната ни и външната ни красота. Помогни ни да се изпълним с толкова силна любов към себе си, че винаги да се наслаждаваме на собствената си компания.
Нека обичаме себе си, без да се съдим, защото когато съдим себе си, понасяме обвиненията и вината, изпитваме нужда от наказание и забравяме любовта ти. Укрепи волята ни да си простим още сега. Почисти умовете ни от емоционалната отрова и самоосъждането, за да живеем в съвършен мир и любов.
Нека любовта ни към себе си бъде силата, променяща съня на живота ни. Нека с тази нова сила в сърцата си - силата на любовта към себе си - преобразим всяка връзка, започвайки от връзката със самите себе си. Освободи ни от конфликтите с другите. Нека бъдем щастливи да споделяме времето си с любимите хора ида простим за всяка несправедливост, която усещаме с ума си. Помогни ни да обичаме себе си толкова силно, че да простим на всички, които са ни наранявали.
Дари ни смелостта да обичаме семейството и приятелите си безусловно и да променим връзките си по най-положителния и любящ начин. Помогни ни да създадем във връзките си нови комуникационни канали, за да няма борба за контрол, победители и победени. Нека заедно да работим в името на любовта, радостта и хармонията.
Нека връзките ни със семейството и приятелите ни почиват върху уважението и радостта, така че вече да не изпитваме потребност да ги поучаваме как да мислят и как да живеят. Нека връзката с любимия бъде най-прекрасната връзка; нека изпитваме радост всеки път, когато общуваме с партньора си. Помогни ни да приемем другите такива, каквито са, без да ги съдим, защото когато ги отхвърляме, отхвърляме себе си. А когато отхвърляме себе си, отхвърляме Теб.
Днес полагаме ново начало. Помогни да започнем живота си наново чрез силата на любовта към себе си. Помогни ни да се радваме на живота, да поемаме рискове, да бъдем живи и да не се боим от любовта. Помогни ни да се превърнем в Майстори на Благодарността, Щедростта и Любовта, за да се наслаждаваме на цялото ти творение вовеки веков. Амин.

Някой попита за молитвите. Според мен - молитви по всяко време и навсякъде. И новото е, че ние сме СЪТВОРЦИ, няма какво все да молим Бог за това или онова - 50 на 50% е това, което Бог може да свърши за нас и това, което сами трябва да си свършим. Това е - нови времена  Laughing. И забравете за грях и вина - вина няма, това ни е набито в главата за се чувстваме все виновни.
В момента вече важно е заявяването АЗ СЪМ. Има филм - "Кодът на Мойсей" - може да се изтегли от нета. АЗ СЪМ истина, АЗ СЪМ любов, АЗ СЪМ прекрасна и умна, АЗ СЪМ .......

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:27 от svetlina_8

Общи условия

Активация на акаунт