подсъзнанието може всичко 5

• 41 412
  • 450
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Прочетох внимателно всички отговори и ви благодаря на всички!   bouquet Обичам ви! Обичайте се и вие! Весели празници! Много любов и светлина по пътя ви!
Аз нямам сили и време да следя всичко във форума. Ако някой много има нужда - пишете на ЛС, ще дам и тел. по който може да говорим. Това надолу е моят подарък за вас, може и да сте го гледали, за мен е прекрасно.
http://realhelp.hit.bg/iwg/InterviewWithGodBG1.html

Ето една молитва да хората и планетата, която е много силна.
Всеки ден може да четем Великия призив (по-добре на глас) и така да помагаме на себе си и на Земята. Повече информация и обяснение:
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=4

ВЕЛИКИЯТ ПРИЗИВ

От извора на Светлината в Ума на Бога,
да бликне светлина в ума човешки,
да слезе Светлината на Земята.
От извора на Любовта в сърцето Божие,
любов да бликне към човешките сърца,
Христос да се върне на Земята.
От центъра, където Божията воля знаят,
цел малките човешки воли нека води –
Учителите тази цел познават и и служат.
От центъра, наречен Род човешки, нека
На Любовта и Светлината промисълът се изпълни,
И нека той да запечата портата на злото.
И нека Светлина, Любов и Сила
възстановяват Промисъла на Земята.

Последна редакция: вт, 23 дек 2008, 23:59 от svetlina_8

# 346
svetlina_8, великолепна молитва за любов към себе си!Благодаря, че я сподели с нас! Hug  bouquet

# 347
  • Добрич
Здравейте момичета! Едва сега стигнах до компютъра и бързам да ви изчета.

Благодаря ви за чудесните пожелания. mamm1129 - много оригинален поздрав.

mijjjka, в моята работа също беше много натоварено днес. И аз подобно на теб пропуснах точния час за молитвата, но както казват по - добре късно, отколкото никога.

ЧервеноВинце, когато се моля за нещо винаги се обръщам на изток / стига да имам възможност за това/. Имам чуството, че това е посоката, в която е най - добре да се отправят молитвите.

Спокойна вечер и лека нощна всички!

# 348
Atlanta много се смях с твоите мъници Joy Представям си каква картинка са били,децата са толкова по-бързо възприемчиви от нас Laughing Hug

Прекрасни молитвички има тук.Часа з амолитвата ми избяга от ума съвсем,аз се върнах мислено,защото не исках да го пропускам.

Вела,надявам се,че си имала хубав рожден ден Hug

Винце,много е хубаво това което сподели с нас Hug

elena_ много хубави книжки си си взела,няма да съжаляваш Peace
Но все пак наистина ако някоя книга ти се "навира" в ръцете значи тя е твоята.
Аз имам такъв урок от преди доста години-все ми попадаше "Разговори с Бога",но аз си мислех,че пак ще е нещо от рода на Лазарев,тъкмо бях прочела първа и втора част и се чувствах доста натоварена,та ключовата думичка Бог тогава ме възпря.
След време я търсих навсякъде,успях да намеря само "Приятелство с Бога" и "Разговори за младите" и оттогава я издирвам на книжен носител,но уви никъде я няма.Знам,че мога да принтирам,но истинската книга си е друго Wink
Така че оттогава ако нещо ми се завърти из ръцете-значи това е книгата.Те сами ни намират и без това.

# 349
Момичета как се справяте когато потънете на дъното? Когато загубите вярата си във всичко , дори в навечерието на такъв хубав празник, който предстои.
Как преодолявате чувството на страх , на безпокойство, на несигурност. Не мога да спя нормално, само по 3-4 часа на нощ. Уговорих си интервю с хомеопат, но то ще бъде по средата на януари. До тогава?  Приемат се съвети всякакви за бързо реагиране.
Бях споделила тук, преди 2-3 седмици, че имам един проблем, сега се прибави и втори - новата ми работа , която вече искам да зарежа. Колкото и странно да звучи миналият ден вървейки по една доста шумна улица си позволих да крещя.
 Опитах се да благодаря за всичко , хубаво, което ми се случваше, но се улавях, че никак не съм искренна и спрях. 
Опитах да правя някакви утвърждения, но не се получава. Негативизмът ми в този момент е на изключително високо ниво. Ето вчера вие се молите за Нашата планета, а аз мислех само за себе си!  smile3514
Кои книги за кармата бихте ми препоръчали? В мен има нещо много сбъркано, не е нормално целият ти живот по-често да върви наопаки, а в пътите когато се случва обратно да е за толкова кратко време, че дори не успявам да му се порадвам, докато ми омръзне.
опитах се да направя някои от нещата , които ми беше написала Винцето - и там не се получава

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 09:05 от ИнаДинова

# 350
  • Tам през Атлантическия океан
 Grinning Добро утро дами  Hug

ИнаДинова , миличка приемай нещата като предизвикателства  Simple Smile, знам какво ти е ..... Преди броени дни на семейството ми се случиха някои неочаквани кофти неща Confused Ей така като гръм от ясно небе ни дойде така предпразнично  Close (затова поспрях тук да пиша и само чета)Даже успях да се разплача от стеклите се обстоятелства  Cry Трудно е но трябва де се стараем да не зацикляме над нещата , сега се примирих като че ли (е пак се хващам да се ядосвам ама е за кратко) Rolling Eyes гледаме как да излезнем от ситуацията да поправим нещата, станалото станало (като пиша така се чуствам силна  Laughing и е лесно  Sunglasses)
Сещам се че Кехоу бе казал в една от книгите си да мислим за себе си като "глагол" т.е. че се развиваме  Grinning
също така  че "Повторената 100 пъти лъжа става истина "  Wink (или нещо подобно беше)
на всички около нас казваме че сме добре  Hug и че вс. е ОК  Grinning (е споделих на някои за кофтито ситуяц която ни се случи на до тук )

Ох става много дълго  Sunglasses Ина лесно е просто трябва да приемем нещата като част от развитие, едно нищо и никакво предпразнично предизвикателство  Crazy

Desss Книгите на Лев Игельник (това е фън шуй на руски) може да се поръчат единствено по нета или да снимаш, което имам. Имам молба - ако поръчваш неговата книга за Летящите звезди, да ми поръчаш и на мен, ще си разделим разходите.
Дам , знам че се поръчват от нета в  руски сайт  Wink просто се надявах  тук да се намерят  Rolling Eyes  Явно ще ги поръчвам само още не мага да разбера по какъв начин да преведа парите  Rolling Eyes (нещо не мога да разбера) Иначе се поръчват от Озон  Peace

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 09:48 от Desss

# 351
Ина, миличка...  Heart Eyes Първо се успокой. Бих те посъветвала да пиеш чай от жълт кантарион. Не кантарион на таблетки, а точно чай. Може да ти прозвучи смешно, но кантарионът наистина много помага на ума ни да се кротне, да успокоим мислите си  и да погледнем с по-трезв поглед на нещата. Може би си много натоварена напоследък. Стресът от новата ти работа също не е за пренебрегване! Едни хора успяват да се адаптират по-бързо, на други им трябва повечко време - особено ако са на лице и други проблеми... Защо мислиш да си зарязваш работата? Ако наистина има основателна причина - добре, но ако е само стрес и моментно емоционално объркване или криза, която ще мине скоро, тогава няма смисъл да се отказваш... Не е ли така?
Съня ти ще се нормализира, когато се успокоиш. Аз също съм имала периоди на безсъние, знам колко е неприятно.

svetlina_8   bouquet Благодаря за постовете ти! Включвай се, когато можеш! При нас си винаги добре дошла   bouquet

За молитвите - аз също се моля винаги на изток. Така съм свикнала. А и нали иконите трябва винаги да се поставят на източната стена на стаята  Hug

# 352
Desss, мисля че можете да си поръчате тези книжки и във веригата книжарници "Книгомания"  Hug

Идеята да да мислим да себе си като за глаголи много ми хареса! Наистина, то е очевидно - ние не сме местоимения, ами глаголи!
Благодаря ти за тази мисъл   bouquet

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 09:28 от mijjjka

# 353
Момичета, аз след малко потеглям  travel
Затова сега използвам случая да ви пожелая едни много хубави и спокойни коледни празници с най-любимите ви хора  Heart Eyes
Дядо Коледа да ми донесе много хубави подаръци както материални, така и от онези, по-важните за нас  Wink
И тази звездичка винаги да ви води и да ви показва правилния път към светлината!

Обичам ви!    bouquet

# 354
Момичета , може ли да ми помогнете
знам добре руски но банковите термини нещо хич не ги разбирам (т.е. не мога да си ги преведа)

Иска ми се да преведа пари по сметка примерно, в тоя списък долу имали тази опция  Rolling Eyes

Оплата в платежной системе Яндекс.Деньги

Оплата в платежной системе WebMoney

Оплата в платежной системе e-port

Оплата в платежной системе "Кредитпилот" (KreditPilot)

mijjjka Hug

# 355
  • София
Мами, днес пътувам, ще отговоря на всички когато се върна. Ето какво ми писа една приятелка - съмишленик след медитацията вчера.

Снощи имаше виелица за около 10-15 мин.Появи се от нищото-внезапно и така внезапно спря.Много е вероятно да сме успели да променим нещата.В диктовките пише,че с страните,където не се четат ще има най-големите катаклизми.Затова е добре да ги разпространяваме където можем.Микушина е била в България и има цикъл диктовки-доста трудно са намерили място от което да се хванат,обикаляли са ,мисля,че беше Рила,но са хванати.Този път сме били /предполагам/,доста повече.И ще сме още повече,но ще трябва да подсещаме хората,защото много бързо ги хваща инерцията.

Ина Димова, предлагам ти следното: започваш да повтаряш непрекъснато по цял ден (мислено) едно изречение или една молитва. Например Отче наш или някоя молитва от молитвениците на ДИмков или Дънов или просто някое изречение, което ти харесва. Сега ще ти дам нещо "специално за теб" и няколко неща "за всеки случай"    bouquet  По думите ти разбирам, че си на дъното, и това е прекрасно - от тук нататък няма път надолу, вече ще е нагоре.  Laughing И ще излезеш от там чисто нов човек, сигурна съм. Идеята е следната - не мислиш, не човъркаш това, което ти тежи в момента, по цял ден повтаряш едно нещо. ВСъщност може и да го сменяш. Но това се прави непрекъснато!!! На Изток му викат "мантруване". Може да се избере 1 изречение от една молитва и да се повтаря то.

Вярвам, че винаги ме води Божествена сила.
Вярвам, че винаги следвам верния път.
Вярвам, че Бог винаги проправя път там, където няма път.

Аз Съм Светлината

Аз Съм светлина, сияйна светлина,
брилянтна светлина, интензивна светлина.
Източникът поглъща моя мрак,
превръщайки го в светлина.
В този момент Аз Съм въплъщение на Източника.
През мен тече кристална река,
жив фонтан от светлина,
коята не може да бъде описана
чрез човешка мисъл или чувство.
Аз Съм въплъщение на божественото.
Мракът, който някога ме е контролирал,
е погълнат от светлината на моето Аз Съм.

Аз Съм, Аз Съм, Аз Съм Светлина;
Аз живея, Аз живея, Аз живея в светлина.
Аз Съм най-пълно въплъшение на светлината;
Аз Съм най-чисто изражение на светлината.
Аз Съм светлина, светлина, светлина
наводняваща света, където и да отида,
Аз благославям, усилвам и въдворявам
божествената цел.

Успех!

# 356
.[/i]

Ина Димова, предлагам ти следното: започваш да повтаряш непрекъснато по цял ден (мислено) едно изречение или една молитва. Например Отче наш или някоя молитва от молитвениците на ДИмков или Дънов или просто някое изречение, което ти харесва. Сега ще ти дам нещо "специално за теб" и няколко неща "за всеки случай"    bouquet 

Благодаря,svetlina_8 , Desss , mijjjka   Hug ще търся верния път. Прекратих трудовите си взаимоотношения с работодателя. Сега остава да го преживея.
БЛАГОДАРЯ ви МОМИЧЕТА! Знаех си ,че тук е мястото да споделя, защото напоследък само ви чета без да имам какво да напиша.

Последна редакция: ср, 24 дек 2008, 10:14 от ИнаДинова

# 357
  • в резерват
И аз да благодаря на svetlina_8, за всичко, което сподели с нас, и за това че отдели от личното си време, за да отговори на въпросите ни  Hug

Видях едно тъжно момиче.
Мила Ина, хич и не помисляй че си на дъното. Казваш си, че това е етап от живота, който те води към нови хоризонти, слагаш си най-широката усмивка и казваш на висок глас "Днес ще изживея един прекрасен ден, след който започват чудесата в моя живот"

ooooh! И това дето ти го пише под ника, тутакси да го промениш.  NaughtyКакво значи "уж бях" - такива тука да ги нямаме. Ние сме тук и сега. И сме най-прекрасните, най- чудесните изпълнени с любов към всички и към себе си непоправими оптимистки  babydust7

Весели празници на всички и дано любовта,  която е в нас да я срещаме все по често и в очите на другите   Hug

# 358
  • България
Напоследък нямам време и сили нито да 4ета ,нито да пиша Confused. Но когато мога ви 4ета, благодаря на вси4ки, това е единствената тема , която ми помага в моята ситуация Hug  bouquet.
За моето семейство това е най- тъжната Коледа, като филм на ужасите е.( Не става въпрос за болест или смърт.)
Но покрай ужасът ми се слу4иха много хубави работи  bouquet, благодарение и единствено на моята промяна в мисленето , което ми дава надежда и вяра Simple Smile. И благодарение на един 4овек, който ме насо4и в правилната посока  bouquet!
Едва ли бих осъзнала колко много имам, ако не бях преживяла кошмарът на живота си.
Бих си останала един мрънкалник, който се оплаква за най- малкото нещо и не осъзнава колко по -тежки неща и изпитания има  в живота.
Затова моето Коледно пожелание към вси4ки е да благодарят и за най- малкото , което имат. Не знаем какво имаме, докато не го загубим. Peace

Спокойна и весела Коледа на вси4ки! Бог да е с вси4ки нас!

# 359
norah Grinning
Важнота е че сме живи и здрави  Hug Praynig

Спокойна и весела Коледа на вси4ки! Бог да е с вси4ки нас!

Присъединявам се към пожеланието  Heart Eyes

Живи, здрави и весело посрещане на празниците   lovekiss

Общи условия

Активация на акаунт